Weekday

Weekday folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Weekday

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Weekday korting

Weekday folders

Ben je op zoek naar leuke mode-items? Ongeacht of je nou een man of vrouw bent, kun je hiervoor bij Weekday terecht. Deze modeketen richt zich namelijk op zowel mode-items voor heren als op mode-items voor dames. Je geniet bij deze firma sowieso van een divers aanbod, doordat men zich ook specifiek op jeans is gaan richten. Met de mode-items van Weekday kun je eigenlijk je gehele garderobekast vullen. Daarvoor hoef je ook niet al te diep in de buidel te tasten. Weekday stunt namelijk regelmatig met promoties; deze vind je altijd in de actuele Weekday folders terug. Door de promoties uit de Weekday folders wordt het shoppen van kleding opeens een stuk goedkoper. Daardoor wordt het shoppen van kleding ook een stuk makkelijker, leuker en laagdrempeliger. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is naar de webshop van Weekday toe te gaan. Of je brengt een bezoekje aan één van de winkels van Weekday.

Weekday België

Zoals je mogelijk al verwacht had, is Weekday geen Belgisch merk. Nee, dit merk komt van origine uit Zweden. In het jaar 2002 startten twee ondernemers met hun eigen kledingmerk. Het doel is om dit kledingmerk snel te laten groeien; dit gebeurt al snel. De groei is dusdanig snel gegaan dat Weekday al snel de overstap naar meerdere landen maakte. Op het moment van schrijven is Weekday in talloze Europese landen actief. Dat komt overigens ook doordat dit kledingmerk enige tijd geleden overgenomen is. Het merk behoort nu tot de holding van de H&M. Mede hierdoor is Weekday meer en meer van schaalvoordelen gaan profiteren. Onder deze holding vallen ook merken als Monki en Cheap Monday.

Weekday winkels

Vind je het fijn om nieuwe mode-items in het echt te bekijken? Of vind je het fijn om nieuwe kledingitems even te kunnen passen? Dan zit je goed in de winkels van Weekday. In deze winkels bekijk je de vele mode-items op je gemakje, pas je de verschillende items en staan de deskundige medewerkers graag voor je klaar. De winkels van Weekday zijn op dit moment in Leuven, Antwerpen, Brussel en Gent te vinden. In de binnenstad van Antwerpen zijn zelfs twee vestigingen van Weekday te vinden. Op de website van dit kledingmerk vind je per vestiging in ieder geval alle mogelijke informatie, waaronder adresgegevens en openingstijden.

Duurzaamheid

Op het gebied van duurzaamheid neemt Weekday veel verantwoordelijkheid. Dit modemerk doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Zo is in de afgelopen jaren de complete supply chain aangepast, waardoor alle mode-items van Weekday zo duurzaam mogelijk zijn. Voor deze items maakt Weekday voor maar liefst 99% gebruik van duurzame materialen. Tevens doet Weekday er alles aan om de kledingitems zo goed mogelijk te maken. Dat betekent dat je hier jarenlang van kunt genieten, waardoor er wereldwijd een stuk minder kleding geproduceerd hoeft te worden.

Aanbod op de website

Bij Weekday is online shoppen een waar feestje. Als je op de website een kijkje neemt, kun je direct tussen Women en Men kiezen. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je een uitgebreide lijst van subcategorieën te kiezen. Per subcategorie vind je vervolgens een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten. Met deze producten vul je je gehele garderobekast en loop je er elke dag verzorgd bij. Heb je de gewenste producten gevonden? Je kunt deze snel bestellen, waarna ze spoedig bij je thuisbezorgd worden. Vervolgens is het retourneren van de items altijd gratis, zolang je je aan de gestelde voorwaarden houdt. De bestel- en leveringsvoorwaarden bij/van Weekday zijn in ieder geval prima te noemen. Overigens heeft men recent nog een nieuwe categorie aan de website toegevoegd: Jeans. Onder die categorie vind je logischerwijs alle jeans die door dit merk duurzaam geproduceerd worden.

Nieuwsbrief

Door je voor de nieuwsbrief van Weekday aan te melden, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Bijkomend voordeel is dat je direct 10% korting op je eerstvolgende bestelling krijgt. Met de nieuwsbrief van Weekday blijf je overigens ook op de hoogte van de beste promoties. Maar, daarvoor kun je ook op deze pagina de Weekday folders checken. Ben je toevallig een student? Dan krijg je sowieso al 10% studentenkorting bij Weekday.

Contact & social media

Contact met Weekday opnemen doe je door te bellen naar +44 203 514 77 77 of een mail naar [email protected] sturen. Ook kun je een bericht via Facebook sturen. Let wel op: de klantenservice van Weekday communiceert alleen in het Engels. Op Facebook, Instagram en Pinterest kun je dit modemerk volgen.

Over Weekday

In 2002 zag het kledingmerk Weekday het levenslicht. De ondernemers Örjan Andersson en Adam Friberg starten met dit kledingmerk vanuit Zweden, waarna al snel ook in andere landen de kleding van dit merk te verkrijgen was. Dit was ook te danken aan de overname: het kledingmerk Weekday valt namelijk momenteel onder de holding van de H&M. Deze gigantische holding is niet alleen van Weekday eigenaar, maar ook van andere merken zoals Cheap Monday en Monki.

Het assortiment van Weekday is in ieder geval vrij uitgebreid te noemen. Als je in de webshop van Weekday een kijkje neemt, zie je direct de volgende categorieën naar voren komen: Women en Men. Als je voor de categorie Women kiest, krijg je onder meer de volgende categorieën te zien: Accessoires, Bags, Basics, Dresses & Jumpsuits, Graphic tees & hoodies, Hoodies & sweatshirts, Jackets & coats, Jeans, Knitwear, Shirts & blouses, Shorts, Skirts, Swimwear, T-shirts & Tops, Trousers en Underwear. Je kunt het assortiment van Weekday dus als zéér uitgebreid omschrijven.

Met het assortiment richt Weekday zich volledig op de trendy man en vrouw. Op de trendy man en vrouw die zich graag onderscheidend kleedt: dergelijke kleding kom je dan ook niet bij heel veel andere merken tegen. Als je de kleding met eigen ogen wilt aanschouwen, kun je daarvoor naar winkels in Antwerp, Brussel, Gent en Leuven: op de website van Weekday vind je meer informatie over deze winkels.

Als je liever online shopt, betaal je 6 euro aan verzendkosten. Je kunt ook kiezen voor een Express home delivery, waarbij de bestellingen al binnen twee werkdagen op het gewenste adres bezorgd worden. Daar betaal je dan een bedrag van 10 euro aan verzendkosten voor. Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Je kunt deze via een Bpost retourpunt volledig gratis retourneren: volg hiervoor wel de retourinstructies van Weekday op.

Heb je op dit moment vragen? Je kunt daarvoor mailen naar [email protected], bellen naar +442035147777 of een bericht via Facebook Messenger sturen. Let wel op: de klantenservice van Weekday communiceert alleen in het Engels.