AGU

AGU folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AGU

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor AGU korting

AGU sales

AGU is een shop voor fietsers en staat ook bekend om haar regenkleding. Het aanbod is divers en bestaat uit producten voor dagelijks gebruik, reizen of zelfs meer luxeproducten. Voor elke categorie is er op tijd en stond wel een aanbieding te vinden. Snuister door het volledige aanbod om de beste kortingen te ontdekken.

Gratis levering binnen 24u

Snelle levering is toch zo comfortabel. Als rasechte webshop maakt ook AGU er een erezaak van dat uw product snel tot bij u geraakt. In principe geldt van maandag tot en met vrijdag: vandaag voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Pakketjes traceren is mogelijk zodat u steeds zicht hebt op de locatie van uw bestelling. Voor bestellingen boven € 25 is levering zelfs gratis. Voor bestellingen onder € 25 betaalt u wel een kleine toeslag van € 4,95.

Fysieke brandstores

AGU is in de eerste plaats een webshop, maar er zijn ook fysieke winkels waar u de AGU producten kunt vinden. Niet iedereen is even happig om kledij en dergelijk online te bestellen en verkiest nog altijd om hun aankopen eerst echt te passen. Deskundig advies en de persoonlijke touch krijgt u er dan ook bovenop. Op verschillende locaties in België zijn er AGU brandstores te vinden. Dit zijn retailers die samenwerken met AGU. Neem een kijkje op de website en ontdek een adres in uw buurt.

3 jaar garantie

Bij AGU ontwikkelt men kwalitatieve producten. Vanuit het geloof in de kwaliteit en de overtuiging dat het belangrijk is, biedt AGU drie jaar fabrieksgarantie op hun producten, naast de wettelijke garantie. Met andere woorden, als een aankoop kapot is – omwille van een productiefout – kunt u tot drie jaar na de koop garantie vragen. Slijtage telt uiteraard niet mee voor deze garantie.

Gratis retour vanaf €25

Het kan zeker voorvallen dat u een product bestelt en achteraf op uw beslissing wilt terugkomen. Bij AGU is het mogelijk om een ongewenst product binnen de 30 dagen te retourneren zonder reden. Enige voorwaarde: het product moet compleet en in nog in de originele verpakking zijn. Na ontvangst, krijgt u binnen een paar dagen het geld terug betaald. Let wel, in België moet u zich eerst voor-aanmelden alvorens u een product kunt terugsturen.

Nieuwsbrief

Zoals het iedere zichzelf respecterende webshop betaamt, heeft ook AGU een uitgekiende online nieuwsbrief waarop u zich kunt aanmelden. Een aanrader, want u krijgt er een vat vol inspiratie en tips over hun producten en de algemene fietscultuur. AGU ademt fietspassie en wilt dit graag met de wereld delen. Spring op de kar en laat u inspireren.

Sociale media

AGU wilt iedere fietser op pad sturen met een goed gevoel. Daarom delen ze geregeld fietsverhalen via haar sociale media, met name via Facebook en Instagram. Ook u kunt uw beste fietsverhaal delen aan de hand van de hashtag #EVERYDAYRIDING.

Rijke geschiedenis

Al sinds 1966 staat AGU bekend om fietsen en in 1976 werd het thema “fietsplezier” al gelanceerd. Daarmee bewijst het een echte trendsetter te zijn van de fietscultuur in de lage landen. Het bedrijf is opgericht in Alkmaar, maar bedient intussen ook volmondig de Belgische en internationale markt. Door steeds te blijven inzetten op innovatie is AGU doorheen de jaren ook flink blijven groeien, tot het fietswalhalla dat we vandaag kennen.

Over AGU

Drie heren uit Alkmaar besluiten in 1966 om met elkaar te fuseren. De heren kiezen ervoor om hun nieuwe bedrijf de naam AGU mee te geven; Alkmaarse Groothandel Unie. Het bedrijf richt de pijlen op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige artikelen voor de fiets. Hierbij werd het assortiment vanaf het alle eerste moment al behoorlijk uitgebreid. Onder meer regenkleding, fietstassen en fietskleding maakten onderdeel uit van het assortiment. Het bedrijf wist onder meer hoogwaardige fietstassen te ontwikkelen door een samenwerking met een Japans bedrijf.

Door de jaren heen heeft het bedrijf zich flink uit weten te breiden. AGU is namelijk hedendaags ook actief in België, in Denemarken en in Zweden. In ons land heeft AGU op dit moment één vestiging ; in Lebbeke is de firma Daan Fietsen de verkopen van AGU fietsen.

Het is daarnaast ook mogelijk voor alle Belgen om de producten in de online webshop te kopen. In deze webshop heb je de keus uit de volgende categorieën: Fietskleding, Regenkleding, Fietstassen, Teamwear en Outlet. Je vindt bij dit merk dus géén fietsen, maar wel allerlei aanverwante artikelen waarmee je het fietsen nóg aangenamer kunt maken. als je voor meer dan 25 euro online een bestelling plaatst, geniet je ook nog eens van gratis verzending. Bij kleinere orders dien je een bedrag van 4,95 euro te betalen.

Ben je niet tevreden over de ontvangen artikelen? Dan is het mogelijk om deze binnen een termijn van 30 dagen te retourneren. Je moet daarbij wel rekening houden met het feit dat de retourkosten voor eigen rekening komen. Alle retourvoorwaarden en –instructies zijn te vinden op de website van AGU.

Voor alle vragen staat de klantenservice van AGU graag voor je klaar. Op werkdagen is de klantenservice tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer +32 3 766 61 64. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected].