Di

Di folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Di

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Di korting

Di’s Beautyclub

Maak kennis met het gratis spaarprogramma van Di, genaamd Di’s Beautyclub. Dankzij dit spaarprogramma verzamelt u punten bij iedere aankoop die u doet bij Di. Deze punten leveren op hun beurt tal van kortingen en andere voordelen op. Geïnteresseerd? Vraag gewoon uw Beauty Card aan in een Di winkel in uw buurt of maak een online account aan. Als welkomstgeschenk krijgt u in ruil voor het aanmaken van een kaart meteen 120 punten cadeau. Nadien spaart u punten bij iedere aankoop, zowel online als in de winkel. Het omruilen van punten kan uitsluitend in de winkel zelf. Bovendien heeft Di’s beautyclub twee niveaus, met name Beauty Lovers en Beauty Addicts. De Beauty Addicts leden zijn de meeste trouwe klanten, die op nog meer voordelen kunnen rekenen.

Een marktleider op vlak van make up

De eerste winkel van Di ontstond in 1975 te Brussel. Het concept van de winkel was gebaseerd op de Amerikaanse drugstore, waar iedereen terecht kon voor al wat men nodig heeft. Het succes breidde zich door de jaren heen uit tot 110 winkels over gans België. In 2012 werd besloten om de focus enkel nog op make-up te leggen. Later werd het bedrijf overgenomen tot Bogaert Group, een onafhankelijk familiebedrijf dat zich toespitst op cosmetica en parfum. Vandaag is Di een marktleider op vlak van make-up producten. Een positie die het graag nog jaren blijft vasthouden.

Klanttevredenheid is prioritair

Di Beauty, hecht ontzettend veel belang aan klanttevredenheid. Het klinkt als een holle slogan, maar Di Beauty vertaalt dit in tastbare acties. Zo werd de Di Academy ontwikkeld: een intern opleidingsprogramma waardoor werknemers excellente service kunnen bieden zowel op basis van expertise als van enthousiasme. Indien u vragen heeft of suggesties wil delen, kunt u makkelijk contact met Di opnemen (via de website). De medewerkers van Di zijn benieuwd naar uw mening. Op basis van uw feedback, verbetert Di dagelijks haar werking. Daar profiteert u uiteraard van mee.

“All about beauty”

Met de Di – all about beauty nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het allerlaatste nieuws. U krijgt zo tips & tricks, inspiratie en nieuwigheden in uw mailbox over beauty, thuisverzorgingsproducten, gezondheid en voeding. Inschrijven kan via de website van Di via di.be! Mocht u later van gedachten veranderen en liever geen nieuwsbrief meer ontvangen, is dat geen probleem. Uitschrijven is steeds mogelijk via de link onderaan de nieuwsbrief.

Beauty by Di

Ook op de website van Di vindt u handige tips & tricks. Gaande van make up looks tot hoe zich thuis fris te voelen of zelfs over promotie van Belgische producten. U kunt er ook inspiratie opdoen, zowel voor uzelf als voor anderen. Tot slot geeft Di u een overzicht van alle nieuwste trends. Of het nu gaat over make up, nageltrends, of specifieke product-gerelateerde trends; Di heeft het allemaal in huis. Neem snel een kijkje en laat u inspireren door deze handige tips!

Makkelijk shoppen

Online shoppen bij Di is eenvoudig en ontzettend handig. U selecteert de artikelen die u wenst te kopen, voegt ze toe aan uw winkelmandje en betaalt. Betalen kan via Bancontact, VISA, Mastercard of Maestro. Verzendingen zijn gratis vanaf € 50. Onder € 50 betaalt u € 3.95 aan leveringskosten. Hoe dan ook hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling want gemiddeld wordt het binnen de 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Voor de leveringswijze hebt u zelf de keuze. U kunt bij u thuis laten leveren, bij een Bpost verzamelpunt, bij een pakjesverdeler of bij een Di winkel zelf.

Makkelijk uw producten retourneren

Is uw product toch niet helemaal zoals u verwachtte? Dan kunt u het terugsturen in de originele verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor u, tenzij u uw pakketje retourneert in de winkel. Vragen? Contacteer de klantendienst via het online contactformulier. Eens uw pakketje goed ontvangen werd, kunt u het totaalbedrag van de teruggestuurde producten binnen de 14 dagen op uw rekening verwachten.

Volg de socials

Bent u helemaal in de ban van beauty- en make up producten? Rep u dan naar de sociale media kanalen van Di. Op Instagram vindt u bijvoorbeeld veel inspiratie. Ook op Facebook kunt u daarvoor terecht. U kunt er ook contact opnemen met Di zelf via Messenger. Het YouTube kanaal staat dan weer boordevol seizoensgebonden tutorials – er wordt u in korte video’s stap voor stap uitleg gegeven over specifieke onderwerpen. Di werkt vaak samen met influencers. U kunt op YouTube terecht voor toffe beauty talks met deze influencers.

Over Di

De nummer 1 in make-up; dat zijn de woorden van de Belgische firma Di. Deze firma richt zich volledig op de wereld van make-up, cosmetica en parfums. Het merk werd in 1975 opgericht; destijds werd de eerste winkel in Brussel geopend. Het merk werd na verloop van tijd overgenomen door de Delhaize Groep, maar deze holding nam in 2008 afscheid van het merk Di. Toen dat bekend werd, besloot Di om op een nét iets andere manier door te gaan. Het merk besloot om de focus op make-up te leggen; die keuze heeft goed uitgepakt.

Momenteel kan je in ons land meer dan 100 vestigingen van Di vinden. als je op de website naar ‘Onze Winkels’ gaat, krijg je een compleet overzicht van alle winkels in ons land. Door je postcode/woonplaats in te vullen, kan je bovendien direct zien waar de dichtstbijzijnde winkel gevestigd is.

Het is echter ook mogelijk om de producten van Di te bestellen via de webshop. In deze webshop heb je de keus uit de volgende productcategorieën: Make-up, Haarverzorging, Skincare, Bad & Boy, Gezondheid & Afslanken, Mannen, Homecare & Cadeaus. Zoals eerder gezegd heeft Di de focus gelegd op make-up, maar ook andere cosmetische producten zijn nog veelvuldig terug te vinden in het assortiment.

Bestel je online voor meer dan 50 euro? Dan is de levering volledig gratis. Bij kleinere orders dien je 3,95 euro aan verzendingskosten te betalen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de bestelde artikelen te laten bezorgen in één van de Di winkels. Vervolgens kan je in die winkel de bestelde artikelen gratis afhalen. Indien je niet tevreden bent, kan je de ontvangen artikelen binnen 14 dagen retourneren. Deze retournering dient plaats te vinden in één van de winkels van Di.

Meer informatie over de retournering, en andere onderwerpen, is op te vragen bij de klantenservice. Je kunt hier het beste een online contactformulier voor invullen.