AS Adventure

AS Adventure folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AS Adventure

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor AS Adventure korting

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij A.S. Adventure vindt u tal van tips. Cadeaus zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er cadeautips ‘voor hem’, ‘voor haar’, ‘voor kids’, maar ook specifieker voor ‘de gadgetmens’, ‘de huismus’, ‘de reiziger’, ‘de sportieveling’ of ‘de ecolover’. Een lang lijstje dat aantoont dat A.S. Adventure een rijk aanbod aan cadeaus heeft. Handig om eens te gaan kijken als u op zoek bent naar inspiratie. Laat u de gelukkig liever zelf een cadeau kiezen? Dan is een cadeaubon de ideale oplossing! Bij A.S. Adventure is er zowel een digitale als papieren cadeaukaart. U kiest zelf het bedrag en kunt de kaart ook personaliseren aan de hand van een korte boodschap.

Deskundig advies

Avontuur zit in de genen van A.S. Adventure. En dat geldt ongetwijfeld ook voor het personeel. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden in de winkel én digitaal. Online is de klantendienst iedere dag bereikbaar van 10u tot 22u via tal van kanalen (chat, Whatsapp, Facebook Messenger, e-mail, telefonisch). Aarzel niet hen te contacteren voor deskundig advies via een kanaal naar keuze.

Winacties

A.S. Adventure organiseert regelmatig winacties via haar kanalen. Het zal u vast niet verbazen dat de prijzen vaak van de avontuurlijke aard zijn. Een potje schaken zit er niet in, maar eerder een avontuurlijk weekend in de Ardennen of iets in die strekking. Spek naar de bek van het avontuurlijke AS Adventure cliënteel. Volg A.S. Adventure op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter) of schrijf u in op de nieuwsbrief om geen enkele winactie te missen! Deel uw foto’s van memorabele avonturen via de hashtag #asadventure en u maakt kans om een waardebon te ontvangen!

Dé plek voor avonturiers

A.S. Adventure is sinds 1995 dé plek voor avonturiers. Ze staan ervoor dat avontuurlijke dromen niet louter dromen blijven. Dat blijkt ook uit het manifesto van het bedrijf: “Avontuur is géén bestemming of activiteit. Het is een positieve manier om bewuster met je leven om te gaan.” A.S. Adventure is het ideale adres voor outdoor- en fashioncollecties. U vindt er een ruime collectie aan verschillende topmerken. Recent lanceerde het zelfs twee aparte The North Face winkels. Dit merk alleen al heeft een ijzersterke reputatie onder studenten, bergbeklimmers, wandelaars, wintersporters en atleten in uithoudingssporten.

Voordelenkaart

Explore More is een exclusief programma voor A.S. Adventure-leden. Lidmaatschap van dit loyaliteitsprogramma is volledig gratis en biedt tal van voordelen, waaronder ook een voordelenkaart. Er zijn zelfs tal van permanente voordelen voor Explore More leden; we noemen een paar van de meest in het oog springende voordelen. Zo ruilt u gratis aankopen waarover u niet tevreden bent, zonder vertoon van het kasticket. U ontvangt extra bedenktijd tot 30 dagen om een aankoop te retourneren. Vier keer per jaar ontvangt u het A.S. Magazine. Of u geniet enkele specifieke kortingen op ski’s en snowboards, fashionschoenen of loopschoenen. Dit is selchts een greep uit de voordelen, dus twijfel niet. Lid worden is doodeenvoudig via de website van A.S. Adventure.

A.S. Magazine

Droomt u al eens weg over uw volgende avontuur? Zit u met uw hoofd al in de wolken op weg naar uw volgende reisbestemming? Laat u dan zeker inspireren door A.S. Adventure. Het A.S. Magazine verschijnt vier keer per jaar, vol met inspiratie en tips voor reizen en avontuur. Als Explore More lid ontvangt u het magazine gratis in uw bus. Als is het magazine ook gewoon digitaal te bekijken via de website. De beste foto’s die op sociale media verschijnen onder de hastag #asadventure maken zelfs kans om in het magazine te verschijnen. Op zoek naar meer inspiratie? De website van A.S. Adventure heeft een blog-sectie die bol staat van inspirerende verhalen en advies over uw volgende avontuur. Laat u inspireren!

Verantwoord ondernemen

De voorliefde voor natuur zit ingebakken bij A.S. Adventure. Daarom ijveren zij ook sterk voor waarden als eerlijke handel, duurzaamheid en respect voor de natuur. En dit doorheen de hele productieketen: van productie tot transport of verpakking. Iedere schakel speelt een rol. Alleen door selectief duurzame producten te kiezen, maakt men een werkelijk verschil. Daarnaast doet het bedrijf inspanningen om producten zo veel mogelijk te hergebruiken of recycleren. In het A.S. Adventure hoofdkwartier staan ook twee bijenkorven van BeeOdiversity. Zo draagt het bedrijf ook in haar eigen kantoor bij aan het overleven van onze gestreepte insectenvrienden.

Outlet

Heel het jaar door zijn er aanbiedingen te vinden bij A.S. Adventure. Zowel in de winkel als online. Neem zeker een kijkje in de outlet-sectie op de website, waar alle promoties zijn gebundeld. Naast de outlet zijn er ook de promoties. Voor iedere productcategorie bij A.S. Adventure zijn er wel promoties te vinden. Volg het goed op en bespaar op uw volgende avontuur!

Over AS Adventure

De winkelketen AS Adventure werd al in jaren 50 van de vorige eeuw opgericht door de familie Lathouwers. De afkorting AS staat hierbij overigens voor Amerikaanse Stockhuizen. Het assortiment van dit bedrijf is in de afgelopen tientallen jaren behoorlijk uitgebreid. Momenteel vind je alles voor outdoor & lifestyle terug in het assortiment van AS Adventure.

De artikelen van AS Adventure kunnen gekocht worden in één van de winkels in België. Met ruim 50 winkels is het bedrijf goed vertegenwoordigd in het straatbeeld van België. Via de winkel locator op de website kan je de dichtstbijzijnde winkel van het merk vinden. Enige tijd geleden heeft AS Adventure overigens ook de winkel van The North Face in Antwerpen overgenomen. Beide merken richten zich min of meer op dezelfde doelgroep, terwijl de producten van The North Face ook een groot onderdeel van het assortiment van AS Adventure vormen. Behalve The North Face vind je ook producten van bijvoorbeeld Jack Wolfskin, Superdry, Protest en Eastpak terug in het assortiment.

In de webshop van AS Adventure kan je het gehele assortiment bekijken en direct bestellen. Alle producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Wintersport, Reizen, Kamperen, Dames, Heren, Kids, Wandelen en Badmode. Eigenlijk alles op het gebied van lifestyle en outdoor is terug te vinden bij deze van origine Belgische winkelketen.

Als je voor meer dan 30 euro een bestelling plaatst, hoef je géén verzendkosten te betalen. In de andere gevallen dien je slechts 2,95 euro aan verzendkosten te betalen. Niet tevreden met de ontvangen producten? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt de artikelen terugsturen naar AS Adventure; daarvoor dien je zelf de verzendkosten te betalen. Een andere mogelijkheid is om de artikelen terug te brengen in één van de AS Adventure winkels.

Op alle werkdagen tussen 10.00 en 22.00 uur is de klantenservice van AS Adventure bereikbaar. Daarvoor kan je bellen naar +32 (0)3 808 46 32 of mailen naar [email protected].