Berca Shoes

Berca Shoes folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Berca Shoes

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Berca Shoes korting

Gevarieerd aanbod

Berca Shoes is een online webshop dat een ruim aanbod mooie schoenen heeft. Er verschijnen elke dag nieuwe collecties schoenen op de webshop. Deze e-commerce is zeer makkelijk te navigeren. Er is een sectie voor dames, heren en kinderen. Daarnaast kunt u de trends, merken, nieuwe collecties en promoties raadplegen. Berca Shoes is ook actief op sociale media zoals Facebook, Pinterest en Instagram. Uiteraard is Berca Shoes meer dan enkel een website. Ze hebben verschillende filialen, verspreid over heel Vlaanderen, waar u naar hartenlust kunt gaan shoppen.

Berca Blogt

Berca Shoes heeft ook een blog. Op deze blog worden verschillende posts gemaakt door Berca Shoes. Deze posts variëren van topic; sommige gaan over vegan en duurzame schoenen, andere gaan dan over specifieke promoties. Bij elke post doet Berca Shoes enkele aanbevelingen van schoenen. De promoties zijn vaak seizoens- en merkgebonden.

-21% actie

Doorheen het jaar zijn er mooie promoties bij Berca Shoes. Zo kunt u bijvoorbeeld met Black Friday en tijdens de seizoens-solden bij de Berca Shoes webshop terecht voor fikse kortingen op schoenen en accessoires. Daarenboven organiseert Berca Shoes af en toe een ‘-21%’-actie. Dit houdt in dat Berca voor u de BTW betaalt. U moet wel opletten want acties en promoties zijn niet cumuleerbaar met mekaar. Sommige van de kortingen bij Berca Shoes lopen op tot 50% en 70%.

Berca.be kortingskaart

Trouwe klanten worden beloond bij Berca Shoes. Het loyaliteitsprogramma, in de vorm van de berca.be kortingskaart, bezorgt klanten niets dan voordelen! Zo geniet u het hele jaar door van exclusieve promoties en folderacties. Maar het mooiste is misschien wel de gegarandeerde korting. Op vertoon van uw kortingskaart krijgt u bij elke aankoop – u leest het goed – een bon van 10 % korting op uw volgende aankoop. Zo rijgt u de kortingen vlotjes aaneen telkens als u bij Berca Shoes gaat shoppen. Let wel, de kortingskaart is enkel verkrijgbaar en te gebruiken in de fysieke Berca Shoes winkels. Haal gewoon uw exemplaar op in de winkel en geniet van unieke privileges.

Betaalmogelijkheden

Online betalen verloopt liefst zo veilig en probleemloos mogelijk. Gelukkig bent u daarvoor bij Berca Shoes aan het goeie adres. Als u online via de webshop van Berca Shoes wil bestellen, geeft u tijdens het bestelproces aan hoe u wilt betalen. De webshop biedt diverse mogelijkheden. Naast een klassieke overschrijving, aanvaardt Berca Shoes betaling met Bancontact, kredietkaart, ING HomepPay, Belfius Direct Net of PayPal betalen. Het is niet mogelijk om bij Berca Shoes uw bestelling na ontvangst te betalen.

Traceer uw levering

De webshop van Berca Shoes laat u gemakkelijk toe de leveringsdatum te berekenen voor dat specifiek paar. U kunt een winkel selecteren en dan verschijnt de datum voor levering in de winkel en de datum voor levering bij u thuis. Let wel op want de datum is enkel indicatief en kan omwille van heel wat factoren verschillen met de eigenlijke leveringsdatum. Als u meerdere paren schoenen in éénzelfde bestelling heeft staan, telt de datum die het verst in de toekomst ligt. Eens uw pakket verstuurd werd, krijgt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een traceercode van Berca Shoes hun logistieke partner Bpost. Deze code kunt u gebruiken om online de vorderingen van uw verzending na te gaan.

Retourneren

Mocht uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u deze steeds retourneren. U dient dan online uw retour aan te melden. Op die manier beschikt Berca Shoes over voldoende gegevens om uw retour snel te behandelen. U moet dan ook een strookje van uw factuur in de schoenendoos meegeven. U kunt uw bestelling gratis retourneren via een fysieke Berca Shoes winkel. Retourneren via een postpakket gaat uiteraard ook. De kosten die eraan verbonden zijn, zijn dan voor uzelf. U kunt spijtig genoeg uw bestelling niet omruilen voor een andere paar. U kunt uw schoenen tot maximum 14 dagen na ontvangst retourneren. De schoenen moeten zich in dezelfde staat bevinden als die van ontvangst. Een retour wordt verwerkt van zodra de schoenen in het hoofdfiliaal van Berca Shoes ontvangen wordt. Binnen de 30 dagen nadat uw pakket wordt ontvangen, krijgt u een terugbetaling.

Berca.be folder

De Berca.be folder verschijnt in principe maandelijks en bundelt zo de nieuwste producten en aanbiedingen voor de maand in kwestie. Deze pagina is uw trouwe toeleveranciers van allerlei folders en deze van Berca.be mag in geen geval ontbreken. Niet alleen ontdekt u er de laatste trends en nieuwe producten. Ook de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk en gevarieerd. Doorblader zeker de folder en profiteer van stevig afgeprijsde producten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Over Berca Shoes

Het Belgische merk Berca Shoes omschrijft zichzelf als hét schoenenparadijs voor dames, heren en kids. Zoals je op basis van deze slogan zou mogen verwachten, is het aanbod bij deze keten inderdaad onwijs uitgebreid te noemen. Je kunt de schoenen via de webshop van het bedrijf kopen, maar je kunt ook bij één van de vestigingen terecht. Deze vestigingen vind je in onder meer Lier, Aartselaar, Mechelen, Roeselare, Evere, Brugge en Merksem. Wil je graag achterhalen of er ook een winkel vlakbij jou in de buurt zit? Daarvoor kan je de store locator op de website raadplegen; je vindt razendsnel de dichtstbijzijnde vestiging.

Voor dames, voor heren en voor kinderen is meer dan genoeg keus bij Berca Shoes. Kies in de webshop voor bijvoorbeeld de categorie Heren en je ziet direct de volgende productcategorieën naar voren komen: Slippers, Sandalen, Mocassins, Velcro- en riemschoenen, Bootschoenen, Veterschoenen, Sneakers, Hoge sneakers, Enkellaarzen, Voetbalschoenen, Loopschoenen, Tennisschoen, Fitness schoenen, Wandelschoenen, Werkschoenen, Snowboots, Regenlaarzen, Pantoffels, Waterschoenen en Espadrilles. Werkelijk waar alle soorten schoenen zijn in het assortiment van Berca Shoes te vinden.

Als je voor minder dan 50 euro een bestelling in de webshop plaats, dien je 5,50 aan administratie- en verzendkosten te betalen. Bij orders met een waarde van meer dan 50 euro hoef je dus helemaal geen verzendkosten te betalen. Als je niet tevreden met de ontvangen schoenen bent, kan je deze binnen 14 dagen terugsturen naar Berca Shoes. Je kunt deze gratis afgeven in één van de winkels of je kunt ze per post terugsturen. In het laatste geval dien je de kosten voor de verzending zelf te betalen.

Heb je vragen of wil je graag van advies voorzien worden? Daarvoor kan je een online contactformulier via de website invullen. Het is ook mogelijk om in één van de winkels van Berca Shoes je vragen aan de medewerkers te stellen. Via de online nieuwsbrief, Facebook, Pinterest en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en collecties.