NET

NET folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor NET

Vergelijkbare winkels

Mega World
Amazon
Travelbags
EUROtops
AliExpress
NET
Euroknaller
Multi bazar
Galeria INNO
de Bijenkorf
Flying Tiger
Kruidvat
Big Bazar
GiFi
Tupperware
Wibra
Zeeman
HEMA

Populaire folders

Tips voor NET korting

NET folders

Ben je op zoek naar de juiste ICT systemen voor je bedrijf? Of wil je meerdere processen in je onderneming gaan automatiseren? In beide situaties kun je bij de Belgische firma NET aankloppen. Deze firma is in ons land uitgegroeid tot één van de beste aanbieders van ICT- en communicatieoplossingen. Dit bedrijf biedt deze oplossingen niet alleen aan, maar verwerkt deze oplossingen ook volledig binnen je bedrijf. Wil je dit graag zo voordelig mogelijk laten doen? Dan doe je er slim aan om de NET folders goed in de gaten te houden. In deze NET folders zijn regelmatig interessante promoties te vinden; een dergelijke besparing is altijd prettig. Er zijn bovendien nóg meer mogelijkheden om bij NET te besparen. Hieronder geven wij je daar enkele handige tips voor.

NET België

NET is in ons land dus één van de beste aanbieders van ICT- en communicatieoplossingen. Om die positie te bereiken, heeft het bedrijf een flinke weg weten te overbruggen. Door de jaren heen is de firma steeds populairder geworden, waardoor meer en meer bedrijven voor deze firma gekozen hebben. Overigens is het wel ietwat verwarrend dat NET meerdere namen hanteert. De website van NET is niet net.be zoals je zou verwachten, maar is vandevelde.it. Dit is het bedrijf dat achter NET zit. Als je via internet op zoek naar meer informatie over NET gaat, kom je deze naam dus ook regelmatig tegen. Op de website van NET vind je in ieder geval alle relevante informatie. Niet alleen over de diensten, maar ook de contactgegevens bijvoorbeeld. Bij de contactgegevens valt te lezen dat het hoofdkantoor van NET in Kalken gevestigd is. Vanuit die plaats wordt de support aan alle klanten in ons land geleverd.

NET support

Als je een ICT systeem in je onderneming wilt implementeren, is dit een langlopend traject. Dit begint al bij het voorbereiden; je moet een keuze maken tussen de vele systemen. Vervolgens moet het systeem ontwikkeld worden en/of op maat gemaakt worden. Vervolgens is het zaak dat het systeem in je onderneming geïmplementeerd wordt. Nadat dát gedaan is, krijg je ongetwijfeld na verloop van tijd met vragen of uitdagingen te maken. Gelukkig heeft NET een meer dan prima supportafdeling op weten te tuigen. Via deze supportafdeling kun je al je vragen stellen en kun je van de gewenste support voorzien worden. Nadat het systeem door NET opgeleverd is, trekt deze firma haar handen zeker niet van het systeem af. Nee, de komende jaren kun je van een prima support uitgaan.

NET realisaties

Ben je benieuwd naar wat NET precies voor je kan betekenen? Als je hier meer informatie over wilt hebben, kun je het beste even de website van NET raadplegen. Op de website van NET kun je namelijk alle realisaties bekijken. Dit zijn systemen die in het verleden door NET ontwikkeld en gerealiseerd zijn. Zodra je naar deze systemen kijkt, valt één ding direct op: de diversiteit. Het bedrijf NET biedt echt allerlei soorten systemen aan. Op de website valt overigens ook te lezen dat grote bedrijven voor NET hebben gekozen.

Aanbod op de website

Wil je nóg meer weten over wat NET precies te bieden heeft? Daarvoor kun je ook de website raadplegen. In de menubalk kun je namelijk op ‘Diensten’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je een waslijst vol met diensten te zien. Per dienst heeft NET de nodige informatie op haar website geplaatst, waardoor je een duidelijke indruk van de dienst krijgt. Feit is in ieder geval dat NET haar diensten in vier takken opgesplitst heeft: Netwerken, Telefonie & Internet, Hardware & Software en Automatisatie & Beveiliging.

Maatwerk

Ben je op zoek naar een nieuw ICT- of communicatiesysteem? Daarvoor zit je bij NET dus goed. Deze Belgische firma biedt tal van systemen aan, welke stuk voor stuk maatwerk zijn. Je kunt – in overleg met NET – dan ook je eigen systeem laten ontwikkelen. Hoe dit systeem vormgegeven moet worden, is volledig aan jou. Uiteraard denken de experts van NET wel graag met je mee. Zij voorzien je graag van goed advies en delen graag hun ervaring/kennis met je .

Contact & nieuwsbrief

Door je voor de NET nieuwsbrief aan te melden, blijf je op de hoogte van de nieuwste systemen. Tevens laat NET je via deze nieuwsbrief meer weten over actuele promoties. Wil je graag direct in contact komen met NET? Dat doe je door te bellen naar +32 9 342 97 36, te bellen naar +32 477 569 56 51 of door te mailen naar [email protected]. Je kunt overigens ook nog een online contactformulier invullen.

Over NET

Wil je graag jouw bedrijf verder automatiseren? Daarvoor ben je bij Net-Com aan het juiste adres. Deze firma opereert momenteel onder de namen Net, Net-Com en onder de naam Van de Velde IT. Dat is dan ook de reden dat de website van deze firma niet www.net.com is, maar verwijst naar de laatstgenoemde naam.

Bij NET ben je in ieder geval voor allerlei verschillende slimme oplossingen aan het juiste adres. Meer informatie over deze oplossingen is online te vinden als je op de categorie Diensten klikt. Je krijgt vervolgens een overzicht van allerlei diensten te zien die door NET aangeboden worden: Netwerken, Telefonie & Internet, Hardware & Software, Automatisatie & Beveiliging, IT Recycling, Satelliet Internet / TV, Cloud Computing en Engineering. Op al deze vlakken is NET de gewezen partij voor het bedenken en leveren van een oplossing op maat.

Door de jaren heen heeft NET een behoorlijke naam in ons land weten op te bouwen. Dit blijkt ook wel uit het aantal bedrijven dat tegenwoordig gebruik maakt van de diensten van NET; hierover vind je op de website van deze firma ook meer informatie.

Op de website valt te lezen dat NET veel waarde hecht aan openheid en transparantie. Op het moment dat jij interesse in een slimme oplossing hebt, komt NET graag met jou in contact. De medewerkers van NET bespreken graag welke diensten zij kunnen bieden en wat de voordelen voor jou vervolgens zijn.

Heb je daar interesse in? Wil je ook graag van slimmere systemen in jouw bedrijf gaan genieten? Je kunt op verschillende manieren in contact met NET komen; je kunt bellen naar +32 9 342 97 36 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen of om te bellen naar het GSM nummer +32 477 59 56 51.