BMW

BMW folders

BMW Folder

Geldig van 30.05 t/m 30.05

Profiteer nog 64 dagen van deze BMW Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 02.06 t/m 02.06

Profiteer nog 67 dagen van deze BMW Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 30.05 t/m 30.05

Profiteer nog 64 dagen van deze BMW Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 30.05 t/m 30.06

Profiteer nog 95 dagen van deze BMW Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

BMW Folder

Geldig van 30.05 t/m 30.06

Profiteer nog 95 dagen van deze BMW Folder met actuele promoties. Ontdek de nieuwste BMW aanbiedingen en bespaar op uw aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor BMW korting

Stel uw auto samen

Met de BMW configurator kunt u uw toekomstige wagen helemaal naar uw hand te zetten. U kunt uw favoriete kleuren, inrichting, banden selecteren en u kunt kiezen uit de vele opties zodat de auto helemaal uw eigen smaak is. De configurator heeft ook een simulator waar u een voorsmaakje krijgt van het finale resultaat. Eens u klaar bent, kunt u uw voorstel naar een BMW dealer sturen, of een brochure op maat aanvragen.

Connected Drive

Connected Drive is een verzamelnaam voor tal van (hoog)technologische functies die BMW ondertussen rijk is. Deze laten u toe om verbindingen op te zetten met andere toestellen, zoals uw smartphone. Maar eigenlijk regelt het gewoon de digitale verbinding in en met uw wagen. Dankzij de digitale diensten geniet u in alle comfort van de entertainment functies. Bovendien blijft uw systeem dankzij regelmatige updates altijd mee met de laatste ontwikkelingen. Zo rijdt u voortaan nooit meer verkeerd omdat de GPS niet mee zou zijn met veranderingen in het wegennet. BMW remote laat u toe om van op afstand uw wagen te bedienen, bijvoorbeeld door uw verwarming aan te zetten nog voor u zelf in de auto zit! Upgrades en verbeteringen gebeuren integraal van op afstand.

My BMW app: 24/7 Service

Met de My BMW app hebt u alle actuele informatie over uw auto steeds op zak. Zo weet u meteen hoe het gesteld is met uw bolide, waar u ook bent. Bij problemen neemt u in geen tijd contact op met de klantendienst van BMW, rechtstreeks van in deze applicatie. Gemak dient de mens, wordt weleens gezegd. Dat comfort is precies waar de app toe bijdraagt. U kunt zo wachttijden vermijden en uw BMW ook buiten de openingsuren binnenbrengen en ophalen. De app is beschikbaar voor downloads voor Android en iPhone in respectievelijk de Google Play Store en App Store.

Leasen en financieren

De website van BMW bevat heel wat informatie over de financiering van de voertuigen. Zowel als particulier als professional kunt u op de site terecht voor alle details. Voor particulieren is er een keuze uit verschillende formules, waaronder maandelijks betalen, tweedehands of gewoon eigendom. Alle opties zijn gevat in drie pakketten: BMW Select (een soort van ballonfinanciering), BMW Private Lease Flex (huren op lange termijn) én BMW Financiering (lening op afbetaling). U kunt steeds terecht bij de BMW partners voor meer info en persoonlijke begeleiding. De lijst van BMW partners kunt u op de site vinden. Daarnaast kunt u als particulier ook de verschillende opties voor de verzekering van uw wagen checken. Zo maakt u een eenvoudige simulatie in slechts enkele klikken!

Voordelig voor professionelen

Voor professionelen heeft BMW specifieke pakketten zoals: financiële leasing, lange termijn huur én financiering. Net zoals bij particulieren, is hier ook een deel toegewijd aan verzekeringen. Er is informatie beschikbaar over burgerlijke aansprakelijkheid, bestuurdersverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, pechverhelping, GAP verzekering én BMW protection. Deze laatste zorgt voor de dekking van materiële schade (ongevalsschade aan uw eigen wagen door bijvoorbeeld aanrijding, brand, diefstal, glasbreuk of natuur).

Levensechte trainingen

Met de BMW Training Experiences, leert u als bestuurder de rijeigenschappen van uw BMW kennen. Het is een intensieve doch praktijkgerichte training die u leert hoe om te gaan met zeer uiteenlopende verkeerssituaties. Er zijn verschillende trainingsopties; de advanced training biedt u wagenbeheersing in alle omstandigheden aan. De performance training leert u hoe te reageren bij hoge snelheden. De M training experience staat enkel open voor personen die reeds de advanced training experience hebben volbracht en een BMW model M bezitten. Hier leert u omgaan met de dynamiek van het M model. De M modellenreeks staat voor motorsport en zet in op de ontwikkeling van sportvarianten van de personenauto’s van BMW.

BMW X Drive

BMW’s zijn ervoor gekend enkel achterwielaandrijving te hebben. Geen nood! Dit mag u niet tegenhouden toch voor het merk te kiezen. Dankzij de BMW xDrive kunt u zelfs op een moeilijke ondergrond (water, modder, sneeuw) navigeren door middel van de vierwielaandrijving die bij tractie elke as maximaal gebruikt. Bij moeilijke situaties, treedt DSC (Dynamic Stability Control) in werking waardoor de trekkracht en over- en onderstuur worden herkend. Op die manier leveren de wielen met de beste grip steeds aandrijfkracht, ongeacht de weersomstandigheden.

Modellen

Deze autogigant behoeft waarschijnlijk weinig introductie, de website is zeer klantvriendelijk en laat u toe gemakkelijk te navigeren. Op de website van BMW vindt u een handig overzicht van alle modellen die het merk te bieden heeft. De modellen zijn makkelijk te raadplegen en u kunt alle details (verbruik, kleur, pakketten) vinden.

Over BMW

In het jaar 1912 startte Karl Friedrich Rapp een bedrijf onder de naam Rapp Motorenwerke GmbH. Met dit bedrijf fabriceerde hij motoren voor verschillende soorten vliegtuigen. Het bedrijf groeide heel snel; al in 1915 had het bedrijf meer dan 350 medewerkers. Uiteindelijk werd in 1916 het bedrijf verkocht aan Gustav Otto. Otto had al een bedrijf met de naam Aerowerke Gusta Otto. Hij besloot om de twee bedrijven te fuseren en verder te gaan met een nieuwe: Bayerischer Flugzeug Werke, oftewel BMW.

In het jaar 1923 kwam het bedrijf met de eerste motorfiets op de markt. In maart 1929 werd uiteindelijk de eerste auto door het merk op de markt gebracht. De BMW 3/15 was de allereerste auto van het merk en sprak eigenlijk al direct tot de verbeelding. Dat is in de jaren daarna continue hetzelfde verhaal geweest met de modellen van BMW. Hedendaags is het Duitse bedrijf één van de meest toonaangevende spelers in de auto-industrie.

Ook in ons land heeft het bedrijf een belangrijke plek ingenomen. Zo heeft BMW meerdere dealers in ons land zitten. Via de website van BMW België is het mogelijk om de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt te vinden. Bij deze dealer ben je vervolgens aan het juiste adres voor het kopen van een nieuwe BMW. Ook kan je bij de dealer je huidige auto voor onderhoud aanbieden en een BMW occasion aanschaffen. Via de website is het ook mogelijk om een compleet nieuwe BMW naar eigen wens te configureren. Op de website vind je ook meer informatie over leasing en financiering.

Wil je graag in contact met BMW België komen? Daarvoor kan je op werkdagen tussen 08.30 en 21.00 uur bellen naar +32 (0)3 890 50 02 of mailen naar [email protected]. Het is ook mogelijk om op zaterdag contact op te nemen tussen 10.00 en 16.00 uur. Via Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIN blijf je op de hoogte van de nieuwste modellen en promoties.