Coco Maison

Coco Maison folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Coco Maison

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Coco Maison korting

Trendy decoratie

COCO maison is dé plek om uw huis een persoonlijke toets te geven aan de hand van trendy decoratie. Voor allerlei woonaccessoires moet u bij dit decoratiemerk zijn. Richt uw woning volledig naar uw smaak in en geef het de kleuren die u verkiest. Ook kleine meubels zijn er te koop, maar de focus ligt echt op decoratie en accessoires. Spiegels, schilderijen en ander wandobjecten veranderen een kale muur in een warme en aangename wand. Naast accessoires en decoratie heeft COCO Maison ook sofa’s en fauteuils in haar assortiment. Een trendy bank die past in uw interieur vindt u bij COCO. Design en comfort gaan er wel degelijk hand in hand.

COCO Maison winkels

Als trendsetter en kwalitatief merk, is COCO Maison te koop bij verschillende speciaalzaken in België. Ga naar de website van COCO Maison en zoek er naar de dichtstbijzijnde winkel die de COCO collectie aanbiedt. De premium dealers bezitten een showroom waar u alle woonaccessoires, wanddecoratie, vloerkleden, kussens, verlichting en klein meubilair in overvloed kunt bezichtigen. Het aantal winkels blijft overigens toenemen. Jaar na jaar, of zelfs maand na maand, schrijft COCO Maison nieuwe aanbieders van haar producten bij.

Dochterbedrijf

Hoewel COCO Maison op zichzelf een klinkende naam is met een uitstekende reputatie, is het eigenlijk een dochteronderneming van het Nederlandse Habufa Meubelen. Naast COCO zijn er nog een aantal andere dochterbedrijven waaronder Henders & Hazel, XOOON en Happy@Home. Bij alle Henders & Hazel en XOOON winkels kunt u de artikelen van COCO Maison kopen.

COCO magazine

COCO Maison geeft om de paar maanden magazines uit die het rijke assortiment in de kijker zetten. Zo is er het COCO inspiratiemagazine dat meestal op basis van het seizoen wordt uitgegeven. Dit magazine bevat de laatste trends en informatie over de nieuwe collectie, maar ook gewoon tips en wetenswaardigheden. Bekijk deze folder online of vul het formulier om de folder te laten opsturen. Het magazine is een bron van inspiratie voor de inrichting van uw woning. Gedurfd en uniek, zoals van COCO Maison verwacht wordt. Tegelijk is het ook mee met de laatste trends.

Deskundig advies

Voor wooninspiratie is het misschien een goed idee om eens langs te gaan in een van de COCO Maison conceptstores. Daar doet u ongetwijfeld inspiratie op voor uw eigen woning. Er gaat ook niets boven het in levende lijve zien van decoratieve stukken. Bovendien profiteert u in de conceptstores van deskundig advies van het personeel. Zij helpen u met de glimlach verder en geven u stylingtips om u zo te helpen uw woning in te richten zoals u het wilt.

Nieuwsbrief

Op de website, via Facebook, Pinterest of via de nieuwsbrief; er zijn kanalen genoeg om op de hoogte te blijven van het laatste COCO Maison nieuws. Niet alleen ontvangt u nieuws over de collecties, u doet er ook inspiratie op voor uw eigen woning. Door zich in te schrijven voor de nieuwbrief ontvangt u bovendien een korting van 10% op uw volgende aankoop bij COCO Maison. Aarzel niet en neem dit cadeautje in ontvangst!

Snelle levering

Heeft u de decoratie gevonden die uw woning extra elan zal geven? Dan rest u enkel nog om het artikel te bestellen. Via de website van COCO Maison verloopt dit doodeenvoudig. Kies het product, zet het in uw winkelwagen en bestel. Een account aanmaken is geen vereist. Betalen gebeurt veilig en snel. Indien de bestelling voor 14u geplaatst is, wordt het pakket diezelfde dag nog verzonden. Reken dus op een bezorgtijd van één tot drie dagen. Thuislevering brengt uiteraard steeds een kleine kost met zich mee.

Outlet

In de outlet-sectie van COCO Maison tikt u decoratie op de kop aan sterk verlaagde prijzen. Meestal zijn er verschillende pagina’s om te doorbladeren. Snuister dus zeker eens door het aanbod en haal er uw voordeel uit. Decoratieve producten van aller categorieën die COCO Maison in huis heeft, kunnen in de outlet verschijnen. Maak handig gebruik van de filterfunctie om snel het artikel te vinden dat u zoekt. Filter gerust op prijs, producttype of een van de vele andere mogelijkheden.

Over Coco Maison

Ben je op zoek naar woondecoratie en wooninspiratie? Daarvoor ben je bij Coco Maison aan het juiste adres. Dit merk is behoorlijk groot geworden in de gehele Benelux en de producten van dit merk schitteren in vele huizen. Naar eigen zeggen vind je bij Coco Maison de mooiste woondecoraties waar je jouw interieur een upgrade mee geeft.

Wil je jouw interieur een upgrade geven? Dan kan je een bezoekje brengen aan één van de winkels van Coco Maison. In ons land kent het bedrijf meerdere winkels, waaronder in Brussel, nabij Luik en in Zoersel. Op de website van deze firma kan je een compleet overzicht vinden van alle winkels in ons land. Vul je postcode in en je ziet direct waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Ook in de webshop kan je naar hartenlust shoppen. Om het assortiment in deze webshop overzichtelijk te kunnen tonen, heeft Coco Maison voor de volgende productcategorieën gekozen: Outdoor, Verlichting, Wanddecoratie, Sierkussens, Woonaccessoires, Tapijten, Kleinmeubelen, Lifestyle en Outlet. Aan keuze geen gebrek in ieder geval! Onder de categorie Verlichting vallen bijvoorbeeld Hanglampen, Vloerlampen, Tafellampen, Lamp onderdelen, Wandlampen en Overige lampen. Het aanbod van Coco Maison is dus écht heel uitgebreid te noemen.

Als je producten via de webshop gaat bestellen, bedragen de verzendkosten slechts 2,49 euro. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen enkele dagen op het gewenste adres bezorgd. Niet tevreden? Tot 100 dagen na ontvangst kan je de artikelen retourneren. De kosten voor deze retournering komen wél voor eigen rekening.

Op werkdagen kan je tussen 08.30 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Coco Maison. Daarvoor kan je bellen naar 06 15 48 16 88, een Whatsapp berichtje naar dat nummer sturen of mailen naar [email protected].