Colora

Colora folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Colora

Vergelijkbare winkels

Toolspecial
Diffusion Menuiserie
Texam
Bouwmat
Meno Pro
Prodiy
Crea Home
Meno
Belsack
Bouwpunt
Gedimat
Zelfbouwmarkt
Colora
GAMMA

Populaire folders

Tips voor Colora korting

Inspiratiebeelden

Het is zo ver, uw kamer gaat een nieuw kleurtje krijgen. Maar welke kleur past nu het best in uw interieur? Kiezen uit een enorm kleurenpalet is niet eenvoudig. Bij Colora helpt men u daarom maar al te graag op weg aan de hand van inspirerende uitgaven. Eén van de leukste manieren om inspiratie op te doen, is het gratis Colora magazine. Vraag het magazine gratis aan en laat u inspireren met kleur- en verftips. De inspiratiebeelden op het Pinterest bord verzamelen dan weer prachtige foto’s van geslaagde inrichtingen, zowel binnen als buiten. Handig om ideetjes op te doen. Ook de Colora-blog staat bol van tips en weetjes over verf. Colora is dé inspiratiebron bij uitstek om uw woning van de juiste kleur verf te voorzien.

Inkleurtool

Een kleur zien op een webpagina is één ding, maar het leert u weinig over de uiteindelijke look and feel die het in uw woning zal meebrengen. Een handige tool om een realistisch beeld te krijgen van het eindresultaat is de Colora inkleurtool. Hoe werkt het? Laad gewoon een foto van uw interieur in de site op. Ga vervolgens aan de slag met de virtuele verfborstel en geef de muur een kleurtje naar keuze. Natuurlijk is het uitzicht op een computerscherm nog steeds slechts een benadering van het echte werk. Maar het geeft toch al een goed beeld.

Doe-het-zelf-tips

Uiteraard zijn er professionele schilders die vakkundig uw interieur of exterieure projecten inkleden met een paar lagen verf. Zelf aan de slag gaan is dan weer een optie die veel mensen verkiezen. Het is goedkoper én u heeft het plezier van er zelf aan te werken en dubbel zo veel van het eindresultaat te genieten. Voorwaarde is dan wel dat u het doet volgens de regels van de kunst. Verschillende ondergronden, ruimtes, producten en toepassingen vergen een aparte benadering en techniek. Net daarom vindt u op de website van Colora een waaier aan doe-het-zelf tips die u handig kunt filteren op basis van uw specifieke klus. Zo gaat u zonder problemen van start en voorkomt u veelgemaakte beginnersfouten.

Gratis verfadvies

Colora beschikt over een team van coaches met ruime ervaring en expertise over alles wat met verf te maken heeft. Voor alle verf-technische vragen helpen zij u uit de brand. Dit doen ze in de winkel, online en zelfs op visite bij u thuis. Het advies in de winkel is volledig gratis. Denk er wel aan voldoende foto’s of stalen voor te nemen zodat de experten uw probleem het best mogelijk kunnen beoordelen. Sommige specifieke problemen zijn te complex om online of in de winkel te verhelpen. Daartoe leent zich dan best een persoonlijk afspraak in de woning van de klant waar het probleem zich voordoet. Contacteer de experten via het webformulier en zij maken samen met u een afspraak om persoonlijk advies te komen geven. Naast verf-technische vragen zijn er overigens echte kleurenexperten die u graag verder helpen met al uw kleur-gerelateerd vragen. Ook zij komen graag ter plekke kijken om u advies op maat te geven.

Levering aan huis

De keuze op de juiste verf is gevallen? Proficiat, het moeilijkste is achter de rug. Nu is het kwestie van de producten aan te schaffen en aan het werk te gaan, zelf of met de hulp van een professionele schilder. In ieder geval zorgt Colora ervoor dat producten tot bij uw thuis geleverd worden, en snel ook. Heeft u op een weekdag producten besteld? Dan ontvangt u deze binnen twee à drie werkdagen bij u thuis. Levering gebeurt in België via Bpost. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u de nodige informatie om uw pakket op te volgen. Het prijskaartje van thuislevering ligt vast op € 5, ongeacht hoe groot het pakket is en waar in België u woonachtig bent.

Belgische keten

Colora is op en top Belgisch. De keten is namelijk een franchise van verfproducent BOSS paints, een Belgisch familiebedrijf. De verf die bij Colora verkocht wordt is dus van lokale oorsprong. Ze streven naar kwaliteitsvolle producten die met respect voor het milieu gemaakt worden. Zo maakt u een huis nog mooier, met een goed geweten.

Veilig betalen

Producten bij Colora bestellen is eenvoudig. Zeker omdat u langs alle kanten geholpen wordt door verfexperts. Online bestellen en betalen doet u dan ook met een gerust hart bij Colora. De betaling verloopt in alle veiligheid, volgens betaalmethoden die het meest in gebruik zijn. Zo is het uiteraard mogelijk met debetkaarten te betalen van betaalmerken als Bancontact en Maestro. Ook kredietkaart accepteert men bij Colora, bijvoorbeeld Visa of MasterCard. Dat is precies wat een betaling moet zijn: veilig, snel en gemakkelijk.

Over Colora

Ben je bezig met het (opnieuw) inrichten van je huis? Een belangrijke rol daarbij is weggelegd voor de muren. Of beter gezegd; voor de kleur verf die je uitkiest voor de muren. Bij de Belgische firma Colora vind je in ieder geval een uitgebreid aanbod van de beste verven. Met deze verf is het mogelijk om je huis de gewenste uitstraling te geven; eigenlijk alle soorten kleuren zijn terug te vinden in het assortiment van Colora.

Deze firma richt zich op zowel particulieren als op professionele schilders. Het bedrijf werkt hiervoor samen met verfproducent BOSS Paints. Colora richt zich echter niet alleen op het aanbieden van verf, maar ook op het inspireren en adviseren van de klanten. Voor het aanschaffen van de verf of voor het doen van inspiratie ben je van harte welkom in één van de winkels van Colora. Deze winkels zijn in het gehele land te vinden. In elke provincie in ons land vind je meerdere Colora winkels terug; raadpleeg de website voor een compleet overzicht van de winkels én voor het achterhalen van de dichtstbijzijnde vestiging.

Het is ook mogelijk om de producten via de webshop van Colora te bestellen. In deze webshop vind je niet alleen verf in allerlei kleuren, maar ook verfbenodigdheden, vlies & behangproducten en muurstickers. Als je online de gewenste producten gevonden hebt, kan je deze naar een gewenst adres laten versturen. Per bestelling betaal je een bedrag van 5 euro aan verzendkosten, ongeacht wat de waarde van de order is.

Het retourneren van de producten is mogelijk binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen. Voor het retourneren hanteert Colora een uniek proces, waarover je op de website alle informatie kunt vinden. Ook is het mogelijk om contact met de klantenservice van Colora op te nemen. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected], een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 95 673.