De Online Drogist

De Online Drogist folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor De Online Drogist

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor De Online Drogist korting

Gratis webinars

De Online Drogist organiseert heel het jaar door webinars waarin dieper wordt ingegaan op specifieke thema’s. Deskundige sprekers leggen er haarfijn uit hoe de vork in de steel zit over tal van gezondheids-gerelateerde onderwerpen. Meestal zijn de webinars in samenwerking met merken georganiseerd, waardoor ze volledig gratis worden aangeboden. Volg de webinar live via het internet of bekijk het later terug. De gegeven webinars worden namelijk op de website van De Online Drogist gepubliceerd zodat ze steeds opnieuw bekeken kunnen worden. Voorbije webinars gingen over onderwerpen zoals stoppen met roken, de overgang, magnesium of eczeem. Veel leerplezier!

Duurzaamheid tips

Gezondheid is waarschijnlijk wel de belangrijkste bekommernis bij De Online Drogist. Maar ook duurzaamheid is een begrip dat er de nodige aandacht verdient. Dat hoeft niet te verbazen want duurzaamheid heeft een rechtstreekse invloed op gezondheid. Daarom voorziet De Online Drogist op haar blog tal van tips om biologische, duurzame en natuurlijk producten te kiezen, die ook nog eens goed zijn voor de gezondheid. Neem een kijkje op de blog en leer bij over de initiatieven en filosofie rond dit thema.

Gediplomeerde drogisten

Op zoek naar deskundig advies? Contacteer dan de gediplomeerde drogisten van De Online Drogist. Zij staan zeven dagen op zeven klaar om u te helpen bij al uw vragen en suggesties. Voor meer praktische vragen over een levering of bestelling, kijkt u best eerst op de pagina met veelgestelde vragen. Als uw probleem daar niet verholpen wordt, kunt u contact opnemen met de specialisten via telefoon, WhatsApp, online chat, het online contactformulier of e-mail.

Uitstekende klantenbeoordeling

Tevreden klanten, zijn een prioriteit voor De Online Drogist. Gelukkig blijken de meeste klanten wel uitermate tevreden. De Online Drogist kan namelijk uitpakken met enorm positieve reviews van klanten, op allerlei kanalen. Wanneer de reviews van verschillende platformen worden opgeteld, landt het totaal op een score van meer dan negen op tien. De bronnen hiervoor zijn Trustpilot, Facebook, Google en andere beoordelingssites – samen goed voor tienduizenden oprechte reviews.

Veilig online shoppen

Bij De Online Drogist shopt u waar en wanneer u maar wilt. Doorblader gewoon online het ruime en gevarieerde assortiment van verzorgingsproducten, parfums, dieetproducten en veel meer. Voeg de producten toe aan uw winkelmandje en bestel ze in een paar kliks. Weet dan ook dat u bij deze webdrogist in alle veiligheid bestelt en betaalt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het Thuiswinkel Waarborg certificaat waarover men beschikt. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan webwinkels die voldoen aan een uitgebreide toetsing op het gebied van regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Betalen doet u zonder zorgen via de gekende betaalmethoden zoals Bancontact / Mister Cash, kredietkaart of overschrijving.

Enorm aanbod

De Online Drogist is niets minder dan de grootste online drogisterij van Nederland en België. Met meer dan 35 000 artikelen mag duidelijk zijn dat het aanbod enorm is. Bovendien beschikt deze webdrogisterij ook over een erg divers assortiment. Aanvankelijk lag de focus op zelfzorggeneesmiddelen, maar gestaag breidde het aanbod uit tot tal van andere producten zoals cosmetica, dieetproducten en veel meer. Tip: ook voor originele cadeautjes kunt u terecht bij De Online Drogisterij. De webshop heeft tal van sets en andere leuke items in huis die ideaal zijn om aan iemand te schenken.

Digitale folder

Iedere week verschijnen honderden, soms zelfs duizenden aanbiedingen bij De Online Drogist. Dat klinkt overdreven, maar met zo’n groot assortiment is er altijd ruimte voor kortingen. Aanbiedingen zijn er voor producten uit alle categorieën die bij De Online Drogist te vinden zijn. Bekijk zeker ook de folder om de laatste en beste promoties handig gebundeld te zien. De folder is zowel digitaal te raadplegen als op papier. Ook op deze pagina verschijnt de folder met stip. Volg deze pagina op de voet zodat u geen enkele actie hoeft te missen. De folder staat bol van gratis-acties, kortingen en tal van andere promo’s.

Gratis verzending

Als grootste webdrogist van de lage landen, is een vlotte levering onmisbaar. Dat is dan ook exact waar De Online Drogist voor zorgt. Hebt u een bestelling geplaatst op een werkdag voor 21u30? Dan wordt het pakket dezelfde dag nog verstuurd. Reken op één, maximum twee werkdagen vooraleer het pakje in uw bus zit. Standaard is er een kleine leveringskost voorzien, maar bij bestellingen vanaf € 20 is levering helemaal gratis. Bovendien biedt De Online Drogist ook discrete en neutrale verpakkingen aan zodat buitenstaanders niet zien wat u besteld heeft. Voor gezondheidsproducten die bepaalde kwaaltjes of ander problemen moeten verhelpen, is deze discretie meer dan welkom!

Over De Online Drogist

‘De grootste drogisterij van Nederland’. Op die manier omschrijft De Online Drogist zich. Het is echter een feit dat ook in ons land deze online drogist een flinke naam op heeft weten te bouwen. Dit is deels te danken aan het uitgebreide assortiment, maar ook aan de scherpe prijzen.

In het assortiment van De Online Drogist zijn allerlei verschillende producten te vinden. Om het overzichtelijk te houden, heeft men gekozen voor verschillende productcategorieën: Afvallen, Verzorging, Zwangerschap, Babyverzorging, Gezondheid, Vitamines, Voedingssupplementen, Make-up, Parfum, Seksualiteit, Huishouden, Cadeau, Eten & Drinken, Aanbiedingen en Dermaco Smetica. Per categorie is een uitgebreid aanbod van producten terug te vinden. Deze producten zijn stuk voor stuk van gerenommeerde merken en zijn relatief voordelig geprijsd.

Ook is het interessant om bij De Online Drogist de aanbiedingen in de gaten te houden. Het bedrijf koopt regelmatig grote hoeveelheden bij fabrikanten in, waardoor de verkoopprijzen laag gehouden kunnen worden. Al met al is het assortiment van De Online Drogist uitermate interessant te noemen.

Als je voor meer dan 20 euro een bestelling bij De Online Drogist plaatst, wordt deze bestelling gratis bezorgd. Heeft jouw bestelling een lagere orderwaarde? Dan betaal je slechts 3,95 euro aan verzendkosten. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om deze retournering in gang te zetten, is het noodzakelijk om contact op te nemen met de klantenservice van De Online Drogist. Daarbij is het goed om te weten dat de kosten voor retournering voor eigen rekening komen.

De klantenservice van De Online Drogist is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 21.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 020 717 3893, een live chat starten via de website, een contactformulier invullen of een mail sturen naar [email protected]. v