De Speelvogel

De Speelvogel folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor De Speelvogel

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor De Speelvogel korting

Kwalitatief en verantwoord speelgoed

Speelgoed moet in de eerste plaats leuk zijn voor de kinderen. Dat is ook wat bij De Speelvogel zit ingebakken. Als het daarnaast nog eens kwalitatief en verantwoord is, maakt dat het geheel nog beter. Leuk, kwalitatief en verantwoord speelgoed is precies wat De Speelvogel in huis heeft. Deze speelgoedwinkel geeft de voorkeur aan duurzame materialen en zet dan ook resoluut in op hout. Niet alleen is het goed voor de natuur, het brengt in zeker zin ook de natuur in huis. De kinderen zijn er dol op. Die andere belangrijk pijler – kwaliteit- houdt in dat speelgoed van De Speelvogel steeds lang mee gaat en tegen een stootje kan. Genoeg redenen om te kiezen voor deze speelgoedwinkel.

Online shop

De speelgoedwinkels van De Speelvogel liggen in Aalst en Deinze. Spring gerust eens binnen in één van de filialen en kies uw favoriete speelgoed uit de ruime collectie. Toch hoeft u niet naar de winkel zelf te gaan. De online speelgoedshop van De Speelvogel bevat eveneens een ruime collectie aan hoogwaardig en leuk speelgoedmateriaal. Het grote voordeel: u shopt waar én wanneer u maar wilt. De Speelvogel zorgt voor een snelle levering tot bij u thuis. Dankzij de online shop heeft u het favoriete speelgoed van uw kroost altijd binnen handbereik.

Ruim aanbod

Bij De Speelvogel kiest men voluit voor kwalitatief speelgoed, dat uiteraard ook leuk is. Om dit te bewerkstelligen, doet het een beroep op de beste speelgoedmerken. Haba, Die Spiegelburg, Djeco, Brio en Pintoy zijn slechts enkele klinkende namen uit het rijke assortiment van De Speelvogel. Het aanbod bevat een waaier aan merken, maar het bedient ook tal van leeftijdsgroepen. Van baby tot jeugd; er is speelgoed voor iedereen te vinden.

Verlanglijstje online

Staat er een feestje voor de deur? Dan kan De Speelvogel een handig hulpmiddel zijn. Via de website maakt u naar hartenlust verlanglijstjes aan met de cadeautjes die het feestvarken graag wilt krijgen. Nadien rest u enkel nog de lijst te delen met de vrienden en/of familie en zij kiezen welk item ze zullen schenken. Een geboorte is waarschijnlijk de meest gangbare gelegenheid om van zo’n lijst gebruik te maken. Daarom schenkt De Speelvogel bij het afsluiten van een geboortelijst een waardebon op basis van de aangekochte artikelen, die bovendien voor één jaar geldig is. Al zijn verlanglijstjes handig voor alle soorten feestjes. Communie, verjaardag, kerst of eender welk ander feest; De Speelvogel helpt u verder.

Folders

Benieuwd naar het aanbod van deze speelgoedwinkel? Raadpleeg dan een folder en ontdek wat deze specialist in houten en kwalitatief speelgoed in huis heeft. De folders zijn online te bekijken. Ze beslaan een periode van een paar maanden, waar mogelijk aangepast aan het seizoen. Blader online door de folder en kies uw favoriete items. Wilt u een artikel kopen? Ga dan meteen door naar de webshop door op het artikel in kwestie te klikken, rechtstreeks vanuit de folder. Ook op deze pagina wordt de folder steevast gedeeld; mis het niet!

Klantenkaart

Jonge ouders weten misschien al dat ze wel vaker speelgoed zullen kunnen gebruiken van De Speelvogel. Vooral de kwalitatieve producten van hout vallen erg in de smaak bij de jeugd! Voor trouwe klanten is de klantenkaart van De Speelvogel een aanrader, daar zij een fikse besparing oplevert. Hoe werkt het? Bij iedere online aankoop in de speelgoedshop ontvangt u gegarandeerd een korting van 5%, simpelweg door een kortingscode in te geven. Vul gewoon de code in op het moment dat uw winkelmandje vol is en u tot betaling over gaat. De korting wordt meteen verrekend in het totaalbedrag van uw bestelling. Let wel, de korting is niet geldig op artikelen die reeds afgeprijsd zijn. Naast deze online korting, is er ook de fysieke klantenkaart. Ook met deze heeft u recht op 5% korting op aankopen die u in de winkel doet.

Volg De Speelvogel online

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwtjes en leukste artikelen bij De Speelvogel? Volg hen dan via de verschillende digitale kanalen. Op Facebook, Instagram en Pinterest plaatsen ze regelmatig inspirerende beelden waarin het leukste speelgoed in de kijker wordt gezet. Maar ook praktisch informatie of acties komen langs via sociale media. De allerhandigste manier om echt niets te missen, is door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Speelvogel cadeaubon

Maakt u graag iemand anders gelukkig met speelgoed van De Speelvogel? Goed idee! Maar kiezen in iemands plaats is niet altijd gemakkelijk. Kinderen weten al erg jong wat ze willen (en wat niet). Net om miskopen te vermijden, is de cadeaubon van De Speelvogel een handig alternatief. U schenkt een bon en de gelukkige ontvanger kiest zelf aan wat het te spenderen. Zo is het cadeau altijd goed!

Over De Speelvogel

‘Het leukste speelgoed vind je bij De Speelvogel’. Met die woorden word je van harte welkom geheten in de webshop van deze Belgische firma. Deze firma richt zich volledig op het aanbieden van kinderspeelgoed en heeft in de loop der jaren een mooie groei door weten te maken. De webshop is behoorlijk populair en dat geldt ook voor de winkels van het bedrijf. De Speelvogel heeft winkels in Aalst en in Deinze. Op de website van het bedrijf kan je meer informatie vinden over de adresgegevens en openingstijden.

Als je op de webshop een kijkje neemt, zie je direct hoe uitgebreid het assortiment is. Je kunt namelijk kiezen tussen onder meer de volgende categorieën: Auto’s, Boekentassen, Blokken, Denkspellen, Handpoppen, Knikkerbaan, Knuffels, Poppen, Puzzels, Verkleden en Winkeltje spelen. Per categorie vind je een divers aanbod van leuke, leerzame en vermakelijke soorten speelgoed voor jouw kind.

Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders dien je 5,95 euro aan verzendkosten te betalen. De bestelde artikelen worden vervolgens middels Bpost binnen enkele dagen op het gewenste adres bezorgd. Ben je niet tevreden met het speelgoed dat je ontvangen hebt? Je kunt dit binnen 14 dagen laten weten aan De Speelvogel. Het bedrijf geeft hierbij wel aan dat de kosten en het risico voor de retournering voor eigen rekening komen.

Heb je vragen of wil je van passend advies worden voorzien? Dan kan je een online contactformulier op de website van het bedrijf invullen. Je kunt ook mailen naar [email protected] of bellen naar 053 75 04 25. In dat geval neem je contact op met de winkel in Aalst. Wil je liever in contact komen met de winkel in Deinze? Dan kan je mailen naar [email protected] of bellen naar 09 388 86 49. Via een online nieuwsbrief, Pinterest, Instagram en Facebook blijf je op de hoogte van het nieuwste aanbod en de nieuwste promoties.