Decathlon

Decathlon folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Decathlon

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor Decathlon korting

Click & Collect

De Click & Collect dienst van Decathlon laat toe om artikelen online te bestellen en ze in een mum van tijd op te halen in de winkel. Dat laatste mag u best letterlijk nemen, want Decathlon belooft dat uw bestelling binnen één uur klaar staat. De voorwaarde is uiteraard wel dat de producten voorradig zijn. Na het plaatsen van uw bestelling zorgen de medewerkers dat u uw pakketje meteen kunt meenemen. Een handige manier om een artikel op te halen zonder veel tijdverlies.

Klantenkaart

Sportievelingen die meer dan eens sportmateriaal nodig hebben, zijn gebaat bij de klantenkaart van Decathlon. Deze kaart is volledig gratis en bevat een waaier aan voordelen. Trouwe klanten worden namelijk beloond aan de hand van een puntensysteem. Iedere uitgegeven euro bij Decathlon komt overeen met één punt. Vierhonderd punten zijn goed voor een getrouwheidcheque ter waarde van € 6. Veel winkelen betekent bij Decathlon veel korting; ideaal dus voor de grootste sporters. Naast korting, hebben klantenkaarthouders ook recht op kwaliteitsgarantie. Oftewel, als er iets schort aan een artikel zorgt Decathlon voor gratis en snelle vervanging ervan. Overtuigd? Maak dan een account aan via de website van Decathlon en geniet van de vele voordelen. De klantenkaart is geldig in alle Decathlon winkels.

App Decathlon coach

Sporten zit diep ingebakken in het DNA van Decathlon. De ontwikkeling van een app om sport aan te moedigen was dan ook een logische stap. De app doet namelijk dienst als virtuele sportcoach – die bovendien gratis is. Aan de hand van coaching programma’s zet u in de applicatie de doelen die u wilt bereiken. Dankzij de ingebouwde GPS volgt u de prestaties en andere gegevens nauwgezet op. Doorheen het sporten ontvangt u bovendien advies en tips van experten en professionele sporters. Tal van sporter komen aan bod, waaronder lopen, fitness, hiking, fietsen, trail running en veel meer. Naast sportief advies zijn er ook tips rond gezonde voeding voor betere prestaties. Download de app in de App Store (voor iOs) of via Google Play (voor Android) en u bent klaar om er in te vliegen!

Decathlon magazine

Passie voor sport is wat Decathlon deelt met haar klanten. Het Decathlon magazine draagt deze passie met verve uit, daar het boordevol inspiratie en tips zit. Het is een verzameling van verhalen en blikvangers uit alle denkbare sporttakken. De gezonde levensstijl hoort er vanzelfsprekend bij. Het magazine is een uitgelezen bron voor tips om aan het sporten te gaan. Maar ook de Decathlon website is doorspekt van sportieve tips. Ga naar de website en laat u inspireren.

Aanbod sport

Als gepassioneerde liefhebber van sport in de meest brede zin wilt Decathlon sport zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Om dit te bewerkstelligen bouwde het een enorm assortiment uit, waar voor ieder wat wils is. Een gamma met artikelen voor meer dan 100 sporten is bij Decathlon te vinden. Zowel huismerken als grote internationale merken maken deel uit van de collectie. Sporters van alle leeftijden en alle niveaus vinden er ongetwijfeld hun gading!

Innovatie centraal

Sporten gaat in de eerste plaats uit van de pure fysieke inspanning van de atleet. Steeds meer is technologie daar om deze prestatie te optimaliseren. Zo verbetert niet alleen de prestatie, maar net zo goed het comfort, het plezier en de veiligheid. Door goede uitrustingen en materialen te kiezen vermindert bijvoorbeeld de kans op blessures. Niet voor niets is innovatie “het kloppende hart van Decathlon”. Het bedrijf zet volop in op slimme innovatie, voor zo veel mogelijk mensen, in alle productsegmenten.

Scherpe prijzen

De filosofie van Decathlon is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Lage prijzen kunnen aanbieden, speelt hier dus een belangrijke rol bij. Decathlon kiest dan wel voor scherpe prijzen, maar boet in geen geval in op kwaliteit. Het onderzoeksteam en de designers van Decathlon zorgen van meet af aan voor slimme ontwerpen waarbij de prijzen toch laag kunnen blijven. Dit harde werk loont duidelijk; en u profiteert er als klant uiteraard van mee!

Digitaal winkelen

Het is een koud kunstje om online artikelen te bestellen bij Decathlon. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u zelf hoe de levering mag doorgaan: thuisbezorging of afhalen in de winkel. Naast online shoppen is ook in de winkel zelf een extra digitaal kanaal toegevoegd. Ten minste, aan de hand van de interactieve computers met betaalterminal bestelt u in de winkel zelf alsnog uw artikels vanop het scherm. Ideaal om bijvoorbeeld een product aan te kopen dat op niet in voorraad is wanneer u ter plekke bent.

Over Decathlon

Ben je op zoek naar sportartikelen, sportkleding of bijvoorbeeld sportschoenen? De kans is heel groot dat je bij Decathlon gaat slagen. Deze van origine Franse sportketen werd al in 1976 opgericht en heeft sindsdien een gigantische groei door weten te maken. In onwijs veel landen is Decathlon momenteel actief, waaronder ook in ons land.

In ons land zijn in onder meer Antwerpen, Charleroi, Gent, Lier, Maasmechelen, Roeselare, Turnhout en Verviers de winkels van Decathlon te vinden. Via de website kan je een totaal overzicht vinden van alle Decathlon winkels in ons land. Door je postcode/woonplaats in te voeren, zie je bovendien waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Het is óók mogelijk om de artikelen via de webshop van Decathlon te bestellen. In deze webshop kan je op sport filteren, maar ook op geslacht. Als je voor bijvoorbeeld Heren kiest, kan je een keuze maken tussen Kledij en Schoenen. Ongeacht voor welke categorie je kiest, krijg je een complete waslijst met verschillende producten voorgeschoteld. Deze producten zijn in vele varianten verkrijgbaar en zijn van de hoogste kwaliteit.

Decathlon weet zich niet alleen met een uitgebreid assortiment te onderscheiden, maar ook op het gebied van verzending. Decathlon verzendt namelijk alle bestellingen volledig gratis. Indien je niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, heb je 365 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Je kunt deze afgeven in één van de winkels, maar je kunt de artikelen ook per post terugsturen. Alle retourinstructies en retourvoorwaarden zijn te vinden in jouw Decathlon account.

Op werkdagen is het van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur mogelijk om in contact te komen met de klantenservice. Je kunt daarvoor bellen naar 02 208 26 60 of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook langsgaan bij één van de vele Decathlon winkels in ons land.