DSM Keukens

DSM Keukens folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor DSM Keukens

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor DSM Keukens korting

Word ambassadeur

Tevreden over uw aankoop bij DSM Keukens? Vertel het dan gerust verder. Door DSM Keukens te promoten bij vrienden, familie en kennissen krijgt u in ruil een kwalitatieve blender cadeau! Brengt u nadien nóg een klant aan, dan krijgt u opnieuw een cadeau – dat zelfs iets meer waard is. En dat kunt u tot vier keer toe herhalen. Hoe meer reclame u maakt over DSM Keukens, hoe groter de beloning. Vraag een tell-a-friend kaart aan en wordt een echte ambassadeur van DSM Keukens.

Toonzalen

DSM Keukens beschikt over toonzalen in heel België. Een bezoekje hier is meer dan de moeite waard, want u ondervindt aan de lijve hoe de keuken die u op het oog had er daadwerkelijk uit ziet. In ieder geval is het de uitgelezen manier om inspiratie op te doen aan de hand van de verschillende keukenstijlen die er tentoongesteld staan. Een aantal toonzalen zijn extra interessant, zoals deze in Schoten en Sint-Martens-Latem. De toonzaal daar is zodanig ingericht dat de keuken telkens het centrum is, maar tegelijk is ingebed in een mini-appartement in de bijpassende stijl. Zo krijgt u echt het juiste gevoel van hoe de keuken er finaal zal uitzien in uw eigen woonst. Bovendien hoeft u niet per se ter plekke te gaan; sommige toonzalen zijn virtueel te bezoeken. Een perfecte gelegenheid om al eens virtueel op zoek te gaan naar inspiratie.

Inspiratieboek

Landelijk, modern, eigentijds? Smaken verschillen en de perfecte keuze maken is niet altijd evident. Het is een belangrijke keuze in die zin dat de keuken een cruciale ruimte is in uw woning. Er wordt erg veel tijd gespendeerd, door het hele gezin. Het is niet alleen het uiterzicht dat telt. Ook het comfort en gebruiksvriendelijkheid spelen een rol. Zich goed inlezen is dus fundamenteel om een doordachte en juiste keuze te kunnen maken. Net daarom is het inspiratieboek van DSM keukens zo handig. Wat ook uw favoriete stijl of smaak is; het inspiratieboek weet raad. De foto’s in het boek geven u de nodige inspiratie over de inrichting, stijl en uitvoering van de hele keuken. Het inspiratieboek is beschikbaar voor download op de website van DSM keukens.

Dienst naverkoop

Een keuken kopen bij DSM keukens is nooit een verkeerde keuze. Maar geloof niet dat na de aankoop de kous af is, als het aan DSM keukens ligt. Zij staan namelijk klaar om ook in de toekomst verder te helpen. Deze keukenspecialist streeft naar 100% tevreden klanten. Voor minder gaat het niet. De dienst naverkoop is onderverdeeld in twee categorieën. Enerzijds is er de service elektrische toestellen. Deze gespecialiseerde monteurs staan u bij als er iets scheelt met een elektrisch toestel zoals een oven of vaatwasser. Naast de dienst elektrische toestellen is er ook de DSM service. Zij nemen alles voor hun rekening wat niet onder de hoede van de dienst elektrische toestellen valt. Bijvoorbeeld problemen met keukenkasten of werkbladen. Hoe dan ook weet u dat DSM keukens u de beste service biedt, voor, tijdens én na de verkoop.

Outletkeukens

De outletkeukens van DSM keukens mogen de deur uit tegen lagere tarieven dan gewoonlijk. Een uitgelezen kans om te besparen op een sowieso vrij stevige uitgave. Dat keukens in de outlet staan, betekent niet dat de kwaliteit er minder om is. De prijs daarentegen, is wel een pak lager. Ga naar de outletsectie op de website van DSM keukens om de outletkeukens te ontdekken.

Volg DSM keukens op sociale media

Facebook, Instagram of Pinterest zijn uitgelezen kanalen om inspiratie op te doen. DSM keukens deelt voortdurend inspirerende foto’s via als deze kanalen. Ook als er acties of wedstrijden georganiseerd worden, ontdekt u het op sociale media.

Verhalen van klanten

Vroegere realisaties en getuigenissen van andere klanten geven misschien nog het beste beeld van wat u bij DSM keukens kunt verwachten. Deze keukenspecialist voorziet dan ook een hele sectie op haar website aan klantenervaringen en andere verwezenlijkingen. Neem een kijkje en laat u inspireren door de keuzes van andere klanten voor u. Misschien herkent u zich wel in de stijl van iemand anders, of omgekeerd, leert u net wat u liever niet wilt. In ieder geval gelden de vorige ervaringen van anderen als een eerlijke en transparante raadgever.

3D-keukenplanner

De 3D-keukenplanner van DSM keukens is een handig tool om zelf uw keuken uit te tekenen, tot in het kleinste detail. Zo weet u meteen hoe het eindresultaat er daadwerkelijk zal uitzien. Het beeld is min of meer realistisch. Een goede manier om onverwachte verrassingen uit te sluiten doorheen het proces van de aankoop en installatie van een nieuwe keuken.

Over DSM Keukens

Voor de geschiedenis van de firma DSM Keukens moeten we terug naar 1919. In dat jaar werd in de plaats Nevele een winkel in ijzerwaren, keukengerei en landbouwmachines opgericht. De Heer Honoré De Geetere startte dit bedrijf op, waarna dertig jaar later zijn dochter het overnam. In 1958 trouwde deze dochter met André de Schepper; samen gingen zij aan de slag om het bedrijf verder en veder uit te breiden. Hedendaags is de derde generatie van de familie ook al actief in dit unieke familiebedrijf.

Het familiare gevoel probeert DSM Keukens ook over te dragen op alle klanten. De firma hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, aan vakkundige service en ook aan after services. Als je op de website een kijkje neemt, zie je bijvoorbeeld het menu-item ‘Dienst na verkoop’ staan. Dat is eigenlijk typerend voor deze Belgische firma.

Door de jaren heen heeft DSM Keukens meerdere winkels op weten te richten in eigen land. In onder meer Sint-Niklaas, Kampenhout, Namen, Oudenaarde en Roeselare zijn de toonzalen van deze firma te vinden. Voor een compleet overzicht van alle winkels/toonzalen kan je de website van DSM Keukens raadplegen.

Op de website van deze firma vind je ook meer informatie over de keukens die verkocht worden. Door op de website op ‘Keukens’ te klikken, kan je een indruk krijgen van de verschillende keukens die door de firma aangeboden worden. Je kunt hierbij ook nog op stijl kiezen, zodat je razendsnel de perfecte keuken voor in jouw huis kunt vinden.

Wil je uiteindelijk de keuken gaan kopen? Daarvoor kan je terecht bij één van de winkels van DSM Keukens. Mocht je vragen hebben, kan je ook contact opnemen met het hoofdkantoor. Hiervoor kan je via de website een online contactformulier invullen of bellen naar 09 371 51 93. Overigens kan je via de website ook direct een afspraak maken voor in één van de winkels!