Fnac

Fnac folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Fnac

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor Fnac korting

Muziek, boeken, software en elektronica

De warenhuisketen Fnac heeft een groot aanbod aan muziek (CDs, vinyl), gaming en consoles, films, speelgoed, smartphones, speakers, klein elektro, en ja, zelfs doe het zelvers kunnen bij Fnac terecht. Daarnaast kunt u ook bij Fnac tickets kopen voor voorstellingen, optredens en concerten. Voor elk wat wils!

Promo’s van het moment

Bij Fnac zijn er heel het jaar door promo’s te vinden. Dit zijn de zogenaamde “promo’s van het moment”. De aanbiedingen staan gesorteerd per categorie (TV, hardware, smartphone …). Profiteer van de deals, zowel online als in de winkel. De Flash Deals zijn dan weer producten aan de beste prijzen. Zelfs de gekende merken zijn aan deze knalprijzen te koop.

Fnac-kaart

De klantenkaart van Fnac is zowel online als in de winkel bruikbaar. Deze ledenpas gaat gepaard met een waaier aan voordelen. Stripfanaten genieten dankzij de kaart van gegarandeerde 5% korting op alle strips en dit heel het jaar door. Daarnaast krijgen kaarthouders heel het jaar door 5% korting op een grote selectie producten. Tijdens de privé-verkopen genieten ze zelfs van kortingen tot zelfs 40%. Deze privé-verkopen zijn speciaal georganiseerd voor de leden. Ook kunnen leden genieten van tickets voor concerten, shows en andere evenementen, tegen de beste prijzen. Het is een greep uit de voordelen die houders van een Fnac-kaart krijgen, maar het is lang niet alles. De Fnac-kaart dat is heel het jaar door besparen.

Click & Collect en magazine

De seizoensgebonden magazine van Fnac prikkelt uw zintuigen met de laatste nieuwe tips voor boeken, CD’s en series en films. Het magazine zoomt in op cadeaus op maat en voor ieders portemonnee! Gevonden wat u zocht? U kunt binnen het uur na bestelling uw artikels afhalen in uw Fnac winkel.

Tevreden of terugbetaald

Ben je van gedacht veranderd? Je Fnac.be aankopen worden binnen 15 dagen teruggenomen of geruild, op onze site en in de winkels. Als uw product niet in stock is, bedraagt deze termijn 1 tot 2 dagen. Deze service is helemaal gratis! Bij u thuis leveren kan uiteraard ook, hiervoor wordt een bedrag van 20 EUR aangerekend.

Fnac events

Wist u dat Fnac een heuse kalender heeft aan events? Zo kunt u uw favoriete artiesten misschien ontmoeten op één van de sessies in een Fnac winkel. Eerder een boekenfan? Uw favoriete auteur houdt er misschien binnenkort een voorleessessie. Daarnaast houdt Fnac ook geregeld workshops. Sommige van deze sessies zijn ook virtueel om u optimaal dagelijks te kunnen ondersteunen. De workshops worden dan gegeven door Fnac experten die u alle details van een product met veel plezier uitleggen.

Zelf makkelijk verkopen

U verkoopt zelf producten? Dan kunt u een professioneel verkopersaccount maken op de website van Fnac. Uw profiteert van een follow up door experts om uw verkoop te doen groeien. Het hele systeem is geautomatiseerd waardoor u zo min mogelijk werk heeft! Eens een bestelling binnen is, verpakt u zelf uw producten en verzend u deze naar uw klant. U wordt rechtstreeks op uw bankrekening betaald. Zo een optie komt met een abonnement welk 39.90 EUR per maand bedraagt.

Fnac Pro

Fnac Pro is de dienst van Fnac die gespecialiseerd is in professionele projecten. Zij adviseren en begeleiden u bij uw projecten. Bent u zelfstandige, heeft u een vrij beroep of leidt u een KMO of vereniging? Dan kunt u rekenen op professioneel advies, speciale packs met financieringsmogelijkheden en garantieformules, en een aangepaste naverkoop. U kunt u uiteraard uw werknemers een ldikaart van Fnac geven. Daarnaast is er een heel gamma aan professionele en exclusieve geschenkideeën bij Fnac.

Fnacultuur, volg uw nieuwsgierigheid

Wist u dat Fnac een blog heeft? Deze blog is geweid aan alle producten die ze verkopen. Zo vindt u er de laatste nieuwe trends voor strips, games of boeken. Daarnaast worden er recensies geschreven en opkomende artiesten toegelicht. De blog staat boordevol tips en tricks.

Sociale media kanalen

U kunt voor het laatste nieuws altijd terecht op de sociale media kanalen van Fnac. Op de Facebook pagina van Fnac kunt u zich inschrijven voor evenementen en workshops en kunt u de klantendienst contacteren. De Pinterest van Fnac laat u dan weer toe er op lost te pinnen en uw inspiratieborden te creëren. Wie maar al te graag zijn favoriete artiesten online wil bezig zien, moet zeker het Youtube kanaal checken. Daarop kunt u interviews en live sessies met artiesten bekijken. Alsof u er in levende lijve bij was!

Over Fnac

Het Franse warenhuisketen Fnac werd in 1954 opgericht. Fnac verkocht vanaf het allereerste moment onder meer huishoudelijke apparaten en sportartikelen, maar had daar zelf geen winkels voor. De artikelen werden rechtstreeks aan de leden verkocht, waarbij de leden een mooie korting verkregen. In 1957 opende Fnac uiteindelijk haar eerste winkel in eigen land, waarna het in 1981 ook de overstap naar ons land wist te maken.

In ons land heet Fnac momenteel nog steeds meerdere vestigingen. Deze vestigingen zijn te vinden in onder meer Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Luik. Voor een compleet overzicht van alle winkels kan je het beste de website van Fnac raadplegen. Klik daarbij op ‘Winkels’ en vind direct de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.

Voor het aanschaffen van de artikelen hoef je niet naar één van de vestigingen toe. Je kunt namelijk ook gebruik van de webshop maken. Alle producten zijn door Fnac in deze webshop onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Boeken/Strips/Papieren, TV/Video/Home Cinema, Informatica & toebehoren, Films/DVD/Blu-ray en Kids/Baby’s/Speelgoed. Al met al is het assortiment echt heel uitgebreid te noemen.

Bestel je voor meer dan 20 euro? Dan geniet je al van gratis verzending. In andere gevallen dien je enkele euro’s aan verzendkosten te betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om de bestelde artikelen in één van de Fnac winkels op te halen. De bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, maar de kosten daarvoor komen wel voor eigen rekening.

Om de retournering in gang te zetten, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Fnac. Deze klantendienst is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +32 2 700 91 91. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of een bericht via Facebook/Instagram/Twitter sturen. De klantenservice staat uiteraard ook voor je klaar om al jouw andere vragen te beantwoorden.