FonQ

FonQ folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor FonQ

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor FonQ korting

Alles voor thuis

Om uw woning in te richten, moet u bij FonQ zijn. FonQ is dé specialist met een enorm uitgebreid gamma aan producten. Verlichting, meubels, huishouden, en zelfs audio. U vindt het allemaal bij FonQ. Het hele aanbod kut u raadplegen op de website van FonQ.

Outlet

Wie staat er nu niet te springen voor voordelen en kortingen? Bij FonQ kunt u een hele sectie vinden aan puur afgeprijsde artikelen; met kortingen tot wel 50% op de laatste items! Wilt u geen deals missen? Schrijf u dan in voor de voordeelmail en ontvang als eerste alle nieuws over afgeprijsde artikels! Van bakmateriaal, tot fauteuils, tuinstoelen en bladblazers!

Bestellen

Heeft u gevonden wat perfect bij uw thuis past? Klik dan op het product en voeg het toe aan uw winkelwagen. Nadien doorloopt u enkele eenvoudige stappen: u vult uw gegevens in, kiest de betaalmethode en rondt nadien af. Betalen kan via de gebruikelijke wegen zoals creditcard, debet kaart, PayPal en AfterPay. U kunt uw product thuis laten leveren of afhalen in de showroom. Na bevestiging van bestelling, ontvangt u over deze laatste meer informatie van het personeel van FonQ. U betaalt verzendkosten van 4.96 EUR voor bedragen onder de 40 EUR. Voor de levering werkt FonQ samen met PostNL.

Levering

U bestelt uw product op een werkdag voor 23:00 uur? Dan kunt u uw bestelling de dag erop al in ontvangst nemen. Als u in het weekend bestelt, wordt uw bestelling twee à drie werkdagen later geleverd. Voor bulkproducten zoals tuinmeubelen, trampolines en zetels, geldt een langere levertermijn. Uw bestelling volgt u makkelijk op door de track en trace van PostNL.

Toch niet uw ding?

Het kan altijd gebeuren; u dacht dat een artikel beter bij uw interieur paste dan uiteindelijk blijkt. Geen zorgen, u kunt alles kosteloos retourneren binnen de 30 dagen, mits u het retourneert in dezelfde staat als ontvangst. U dient deze terugzending aan te melden via uw persoonlijke account. U krijgt uw geld teruggestort binnen de 14dagen nadat FonQ de retour heeft ontvangen.

FonQ Magazine

U blijft graag op de hoogte van de nieuwste woontrends, of heeft u extra inspiratie nodig voor het inrichten van uw huis? Raadpleeg dan zeker het FonQ magazine. Elke editie bevat de laatste nieuwe woontrends. Kijk binnen in prachtige interieurs en ontdek de nieuwste collecties. Neem een kijkje en laat u inspireren!

Binnenkijken

Heeft u altijd eens een ander zijn interieur willen bewonderen? Welke meubels of accessoires maken een woning écht af? Op de website van FonQ kan het; u kunt een kijkje nemen in het interieur van anderen en zich laten inspireren door prachtige woonideeën. Hiervoor werkt FonQ samen met influencers die hun interieur toelichten. Bij elk woonidee kunt u steeds een sectie ‘shop in de stijl van’ raadplegen; en kunt u bij FonQ zelf artikels kopen die op de stijl van het interieur zijn gebaseerd. Met deze tips en ideetjes wordt u misschien dra zelf wel een influencer!

Ontdek uw woonstijl

Geen flauw idee welke stijl bij u past? Woonstijlen zijn zeer persoonlijk en iedereen voelt zich goed in een ander interieur. Op de website van FonQ kunt u uw woonstijl raadplegen. Van industrieel tot bohemian, retro of scandinavisch. Per stijl vindt u algemene informatie over de stijl en kunt u handig raadplegen welke materialen er gebruikt worden. Daarnaast worden de typische kleuren toegelicht en kunt u zich laten inspireren door de uitgelichte artikels die u bij FonQ kunt kopen.

Tips en advies

Een huis en interieur inrichten, is niet altijd vanzelfsprekend. Er komen vaak technische details bij kijken waarbij u zich toch wel op voorhand goed moet inlezen. Bent u op zoek naar handige tips en tricks, hacks en life savers? Dan staat FonQ u met raad en daad bij. Van must-haves voor uw kleine rakkers, tot duurzaamheidstips en smart homes. Met de tips en tricks van FonQ maakt u van uw huis een échte thuis. Daarnaast zijn er ook een aantal standaardtips beschikbaar die u helpen bij het inrichten; kleine ruimtes groter doen lijken, meer gezelligheid creëren en noem maar op.

Samenwerken

U bent op zoek naar een promotionele samenwerking? Dan kunt u de krachten bundelen met FonQ. U kunt via de website contact opnemen met FonQ om zo alle details te bespreken. U werkt dan samen met een sterk merk, geeft uw promoties een thematische invulling én kunt rekenen op overzichtelijk gemaakte rapportages door het FonQ team.

Over FonQ

De firma fonQ richt zich op het aanbieden van ‘alles voor in en om het huis’. Dat doet het bedrijf door een uitgebreid assortiment aan te bieden, maar ook door iedereen van inspiratie te voorzien. Daarnaast staat de klantenservice graag klaar voor keuzehulp en kan je op de website van fonQ ook veel informatie vinden over verschillende soorten producten voor in huis.

Door de jaren heen is de webshop van fonQ behoorlijk populair geworden. Meer en meer mensen kopen producten bij dit bedrijf en dat is niet alleen het geval in ons land. Van nature komt fonQ namelijk uit Nederland, waar zij ook een aardige marktpositie in hebben weten te nemen.

In de webshop van fonQ kan je filteren op producten en op woonruimtes. Als je op ‘ruimtes’ in de webshop klikt, krijg je de volgende woonruimtes te zien: Woonkamer, Werkkamer, Tuin, Balkon, Keuken, Eetkamer, Slaapkamer, Hal, Badkamer en Babykamer. Per ruimte vind je vervolgens alle producten die het leven in deze ruimte een stuk aangenamer én leuker maken.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze naar elk gewenst adres laten bezorgen, waarbij je 4,95 euro aan verzendkosten dient te betalen. Die verzendkosten vervallen echter als je voor meer dan 30 euro een bestelling plaatst. Niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Je kunt deze binnen 30 dagen retourneren, waarvoor je geen kosten hoeft te maken. Je kunt namelijk gebruik maken van jouw fonQ account waarmee je een retourzending aan kunt vragen. Vervolgens krijg je vanuit de klantenservice van fonQ een retourlabel en de retourinstructies opgestuurd.

Via een contactformulier, via de mail ([email protected]), op telefoonnummer 078 48 33 14, via Twitter, via Facebook en via Whatsapp (+31 6 57515149) kan je contact opnemen met de klantenservice. Deze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.