Home24

Home24 folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Home24

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Home24 korting

Home24 folders

Ben je op zoek naar leuke meubels voor in huis en tuin? Of wil je mogelijk leuke accessoires voor in huis aanschaffen? In beide gevallen ben je bij de firma Home24 aan het juiste adres. Deze keten biedt niet alleen een uitgebreid aanbod aan, maar schotelt ook nog eens interessante aanbiedingen voor. Zo kun je in de webshop van Home24 klikken op ‘Uitverkoop’; je ziet dan direct de beste aanbiedingen. Tevens is het mogelijk om op de website op ‘Kortingscode’ te klikken. Je ziet dan direct welke Home24 kortingscodes op dit moment geldig zijn én hoe je dus (veel) geld kunt besparen. Je kunt online geen Home24 folders vinden, maar de kortingscodes maken een hoop goed.

Home24 België

In 2009 zaten enkele slimme koppen bij elkaar. Zij hadden het idee dat het online winkelen van meubels en accessoires een stuk makkelijker en beter zou moeten kunnen. Uiteindelijk hebben deze slimme koppen 3 jaar lang hun idee uitgewerkt, waarna in 2012 Home24 het levenslicht zag. Vanaf dat moment is Home24 uitgegroeid tot één van de grootste online meubelaanbieders in heel Europa. Home24 is niet alleen in ons land actief, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Je hoeft overigens in ons land niet op te zoek te gaan naar winkels van Home24; deze keten richt zich echt op de online kanalen.

Home24 app

Het doel van Home24 was dus om het shoppen van online meubels en accessoires makkelijker te maken. Om dat te realiseren, heeft men onder meer een Home24 app ontwikkeld. Met deze app ben je in staat om de webshop te bekijken, om de gewenste producten te bestellen, om kortingscodes te activeren en om virtueel 3d meubels in jouw kamer te plaatsen. Met name dat laatste is een unieke feature van de Home24 app; je weet hierdoor direct hoe bepaalde meubels in jouw kamer of huis er uit komen te zien. Dit maakt het nemen van beslissingen eigenlijk alleen maar gemakkelijker.

Beste meubels & accessoires

Ga je (veel) geld in nieuwe meubels en accessoires investeren? Dan wil je ongetwijfeld wel van een lange levensduur uit kunnen gaan. Nou, als je voor de meubels & accessoires van Home24 kiest, ben je sowieso verzekerd van een lange levensduur. Dit merk biedt namelijk alleen maar de beste meubels en accessoires aan; met iets minder dan perfectie neemt deze aanbieder geen genoegen. Om dit mogelijk te maken, heeft Home24 samenwerkingsverbanden met de beste merken. Juist hierdoor is het merk in staat om de beste producten aan te bieden.

Aanbod op de website

Wil je graag online shoppen bij Home24? De webshop én de app bieden daar meer dan voldoende mogelijkheden voor. Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je in ieder geval direct meerdere categorieën naar voren komen: Meubels, Tuin, Kinder, Lampen, Tapijten, Accessoires, Textiel en Ordenen & Opbergen. Zoals eerder hierboven al aangegeven, kun je ook nog voor het menu-item Uitverkoop kiezen. Per categorie vind je in ieder geval een divers aanbod van meubels en decoratiestukken. Indien je voor de categorie Lampen kiest, krijg je bijvoorbeeld de keus uit binnenverlichting, buitenverlichting, accessoires voor lampen, LED-verlichting en kinderkamerverlichting.

Inspiratie & advies

Vind je het lastig om jouw woning in te richten? Met behulp van de Home24 app kun je jouw woning op een virtuele manier in 3d inrichten; je krijgt hierdoor een duidelijk beeld van de plaatsing van bepaalde meubels. Tevens kun je op de website van Home24 klikken op ‘Inspiratie’. Je kunt vervolgens per woonstijl en per merk bekijken wat de meest interessante producten voor in jouw woning zijn. Op die manier kun je de inrichting van jouw woning écht volledig naar wens maken.

Nieuwsbrief & social media

Wil jij graag op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Wil je daarbij ook nog voorzien worden van leuke tips en mogelijkheden om inspiratie op te doen? Dan heb je twee mogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Home24. Dit kost slechts een halve minuut en levert je veel gemak in de toekomst op. Jij gaat namelijk als eerste op de hoogte gehouden worden van de beste aanbiedingen. Tevens kun je Home24 volgen op Instagram en Facebook. Via die kanalen kun je op de hoogte blijven van nieuwe producten, maar ook van de beste aanbiedingen. Ook vind je op deze kanalen de meest fraaie foto’s van inrichtingen. Inrichtingen waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van producten van Home24.

Over Home24

De meubelketen Home24 werd in 2009 in Berlijn opgericht. Het bedrijf bestaat dus nog niet al te lang, maar heeft wel een gigantisch marktaandeel in weten te nemen. Dat is onder meer te danken aan het uitgebreide assortiment én aan de voordelige prijzen. Door deze voordelige prijzen is het een feestje om te shoppen bij Home24 en daarmee jouw huis op een leuke manier in te richten.

De firma Home24 is ook in ons land actief, maar heeft geen vestigingen in ons land. Nee, de verkopen vinden uitsluitend via de online webshop plaats. In deze online webshop kan je een keuze maken tussen de volgende productcategorieën: Meubels, Lampen, Accessoires, Tuin, Inspiratie en Uitverkoop. Als je op de categorie Meubels klikt, krijg je een complete lijst van verschillende kamers te vinden: Woonkamer, Slaapkamer, Eetkamer, Kantoor, Badkamer, Hal & gang, Keuken & bar en Kinderkamer. Door per ruimte te shoppen, kan je direct de gewenste meubelstukken vinden.

Als je online een bestelling plaatst, geniet je van kosteloze verzending. Ook op dat vlak weet Home24 zich dus te onderscheiden. Wil je graag de bestelde meubelen op een bepaalde dag binnen een bepaald tijdvak geleverd hebben? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Het retourneren van de ontvangen artikelen is mogelijk binnen de gestelde termijn. Om deze retournering in gang te zetten, dien je een aanvraag via de website in te dienen. Vervolgens krijg je per mail een retourformulier en een retourlabel opgestuurd; door dit retourlabel is de retournering voor jou volledig gratis.

Op werkdagen kan je van 09.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur contact opnemen met de klantendienst. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 02 792 09 09. Via Facebook, Instagram en een online nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten.