Hyundai

Hyundai folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Hyundai

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Touring
Dacia
BMW
AutoProfit
BestDrive
Cortina Fietsen
Nissan
Hyundai
Internet-Bikes
Gazelle
Fietsenwinkel
Sixt
Profile de Fietsspecialist
Midas
Europcar
Bosch Carservice
AVIS
Profile Tyrecenter

Populaire folders

Tips voor Hyundai korting

Hyundai folders

Als je een nieuwe auto uit wilt kiezen, heb je in ons land meer dan voldoende keuze. Je kunt uit verschillende merken kiezen, waarbij sommige merken behoorlijk voordelig zijn. Dát is bijvoorbeeld het geval bij Hyundai. Dit van origine Zuid Koreaanse merk stunt in ons land namelijk regelmatig interessante promoties. Als je van alle Hyundai promoties op de hoogte wilt blijven, kun je het beste regelmatig een kijkje op de website nemen. Onder het kopje ‘Promoties’ kun je op de website eigenlijk de digitale Hyundai folder inzien. Als je een dusdanig grote investering gaat doen, is het wel zo prettig om te weten dat je hier ook het nodige geld op kunt besparen.

Hyundai België

Voor de geschiedenis van het automerk Hyundai moeten we terug naar het jaar 1967. In dat jaar werd in de Zuid Koreaanse hoofdstad Seoul dit merk opgericht, waarna het hard ging met dit merk. Uiteindelijk heeft het merk ook naar ons land de overstap gemaakt. Met vrij veel succes. In de afgelopen jaren heeft Hyundai vrij veel nieuwe verdelers (dealers) geopend. Op de website van Hyundai kun je op ‘Verdelers’ klikken, waarna je een overzicht krijgt van alle Hyundai verdelers in ons land. Hierbij kun je ook nog jouw postcode of woonplaats invullen, waarna de website direct aangeeft wat de dichtstbijzijnde vestiging voor jou is.

Hyundai configurator

Heb je op voorhand al interesse in één van de Hyundai modellen? Heb je echter niet de tijd om naar één van de Hyundai verdelers toe te gaan? Dan kun je het ook een stuk makkelijker voor jezelf maken: gebruik maken van de Hyundai configurator. Deze configurator is via de website te vinden, waarna je direct het gewenste model van Hyundai geheel naar wens samen kunt stellen. je bepaalt hierbij zelf de exterieurkleur, de motorisering, de interieurkleur, de opties en de accessoires. Aan het einde van de streep heb je een Hyundai ontworpen die volledig naar jouw wens is. Deze configuratie kun je ook direct naar een Hyundai verdeler doorsturen, waarna je de auto bij die dealer direct kunt bestellen. Het is niet mogelijk om de auto online te bestellen, maar je kunt online wel alle voorbereidingen treffen.

Uitgebreid modellengamma

Gaat jouw voorkeur uit naar een grote SUV? Heb je liever een kleine stadsauto? Of wil je voor een gezinsauto gaan? Eigenlijk voor alle soorten auto’s ben je wel bij Hyundai aan het juiste adres. Dit merk richt zich niet zozeer op sportieve modellen, maar vooral op modellen die passen in het dagelijkse leven. Dit zijn modellen waarmee je naar jouw werk toe kunt rijden, waarin je jouw gezin kunt vervoeren en waar je veel veilige kilometers in kunt maken. Daarbij geniet je direct van het feit dat Hyundai uit Azië komt. Zoals we van Aziaten gewend zijn, zijn deze erg nauwkeurig en hechten ze veel waarde aan kwaliteit. Dit is duidelijk terug te zien in het uitgebreide modellengamma van Hyundai.

Elektrische modellen

In de afgelopen jaren is de focus meer en meer op elektrische modellen komen te liggen. Dit is het geval in de gehele automobielbranche, maar ook zéker bij het merk Hyundai. Als je het huidige aanbod bekijkt, zie je direct meerdere elektrische varianten naar voren komen. Dit gaat om volledig elektrische varianten, maar ook om zogeheten hybride varianten. Bij een hybride variant is er sprake van een benzine- en een elektromotor. Beide motoren versterken elkaar, waardoor je alsnog op een hele zuinige manier jouw auto’s af kunt leggen. Als je met het milieu begaan bent, kun je in het aanbod van Hyundai dus ook naar hartenlust shoppen.

Inspiratie & advies

Heb je vragen over één van de Hyundai modellen? Dan kun je het beste naar één van de Hyundai verdelers in ons land gaan. Bij deze verdelers ben je ook aan het juiste adres voor advies. De deskundige verkopers van Hyundai laten je graag kennis maken met de verschillende modellen. Mocht je niet helemaal weten waar je precies naar op zoek bent, kun je bij hen ook voor passend advies aankloppen. Wil je vooral inspiratie op doen? Dat is mogelijk in de showroom van Hyundai, maar ook via de website. Je kunt op je gemakje elk model bekijken en elk model ontdekken!

Nieuwsbrief & social media

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Hyundai? Meld je aan voor de Hyundai nieuwsbrief en je hoeft nooit meer iets te missen. Ook kun je er voor kiezen om dit merk via de social media kanalen te volgen. Het merk is actief op YouTube, Twitter, Facebook en Instagram.

Over Hyundai

Aan de andere kant van de wereld is het land Zuid-Korea te vinden. In dit land is Hyundai verreweg de grootste automobielfabrikant. Sterker nog; weinig andere automobielfabrikanten zijn zó groot als Hyundai. Dit automerk werd al in 1967 opgericht, waarna het meer en meer modellen op de markt wist te brengen. Eerst lag de focus op uitsluitend de Aziatische markt, maar al snel kwam Hyundai ook naar ons land toe. Weet je trouwens waar het woord ‘Hyundai’ voor staat? In het Zuid-Koreaans betekent dit woord ‘moderniteit’. Een leuk detail.

Mocht je graag een nieuwe Hyundai willen bestellen, ben je daarvoor in ons land bij de Hyundai dealers aan het juiste adres. Deze dealers, ook wel verdelers genoemd door Hyundai België, bevinden zich eigenlijk door ons gehele land. Klik op de website op ‘Uw Hyundai verdeler’ en achterhaal direct waar jij de dichtstbijzijnde dealer kunt vinden. Bij deze dealer kan je niet alleen een nieuwe Hyundai kopen, maar je kunt ook bij deze dealer terecht voor onderhoud, voor het kopen van een occasion en voor al jouw vragen.

In het modellengamma van Hyundai zijn allerlei soorten auto’s te vinden. Het bedrijf levert grote SUV’s, maar ook kleine stadsauto’s zijn terug te vinden in het modellengamma. Door dit gevarieerde en uitgebreide aanbod is de kans groot dat je bij dit Zuid-Koreaanse merk jouw nieuwe auto kunt vinden. Via de website kan je direct het modellengamma inzien én direct het gewenste model configureren. Voor het aanschaffen van dit model dien je vervolgens wel naar één van de dealers te gaan; dat is de enige plek waar je een nieuwe Hyundai kunt bestellen.

Voor vragen kan je naar één van de dealers, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Hyundai België. Daarvoor kan je een online contactformulier invullen, bellen naar +32 (0) 3 450 06 70 of mailen naar [email protected].