Kiabi

Kiabi folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Kiabi

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Kiabi korting

Kiabi folders

Betaalbare mode voor het gehele gezin. Dat is eigenlijk dé manier waarop de firma Kiabi omschreven kan worden. Met name in de afgelopen jaren heeft deze firma een flinke naam op weten te bouwen. Een naam die te danken is aan de prima kwaliteit van de kledij, maar óók aan de scherpe prijzen. Standaard liggen de prijzen bij Kiabi al laag, maar deze firma stunt regelmatig met nóg veel meer voordeel. Via de website van Kiabi blijf je op de hoogte van deze promoties; via de website kun je eigenlijk de digitale Kiabi folders inzien. Je blijft hierdoor op de hoogte van de laatste trends én de beste promoties. Shoppen bij Kiabi wordt – dankzij de promoties – alleen maar voordeliger en leuker.

Kiabi België

Is Kiabi alleen in ons land actief? Nee, ook voor Nederlanders en Fransen is het mogelijk om bij Kiabi te shoppen. Het bedrijf zelf werd in 1978 in Frankrijk opgericht. Vanaf het eerste moment was het doel al om betaalbare mode aan te beiden, terwijl het bedrijf ook al snel decoratie voor in huis aan ging bieden. Dit ging in Frankrijk bijzonder goed, waarna de overstap naar ons land werkt gemaakt. Op dit moment heeft Kiabi in ons land 5 winkels; op de website kun je een compleet overzicht van deze winkels vinden. Door de jaren heen is Kiabi overigens flink door blijven groeien; het bedrijf is nu in 39 landen actief. We kunnen gerust stellen dat Kiabi vanaf 1978 een indrukwekkende groei doorgemaakt heeft.

Spaarprogramma & babyspaarprogramma

Bij Kiabi vind je unieke mode tegen betaalbare prijzen. Om de producten nóg aantrekkelijker te maken, heeft Kiabi een spaarprogramma gelanceerd. Door bestellingen bij deze firma te plaatsen, spaar je punten op. Na verloop van tijd kun je deze punten inwisselen, waardoor je alleen maar meer korting gaat ontvangen. Je hebt hierbij ook nog de keuze voor een babyspaarprogramma; dit spaarprogramma is vooral geschikt voor kersverse ouders. Met deze spaarprogramma’s zorg je overigens ook nog voor de plaatsing van extra bomen. Op de website van Kiabi vind je alle informatie over de spaarprogramma’s en bijbehorende voorwaarden.

Voor het gehele gezin

Wil je nieuwe kleding voor jezelf kopen? Of wil je kleding voor jouw partner of jouw kind kopen? De situatie maakt op zich niet uit; bij Kiabi kun je te allen tijde de gewenste mode-items aanschaffen. Dit is volledig te danken aan het uitgebreide aanbod van dit modemerk; het modemerk richt zich namelijk op alle gezinsleden. Voor heren, dames én kinderen biedt Kiabi een uitgebreid aanbod aan. Een uitgebreid aanbod van allerlei soorten kledingstukken. Dit aanbod wordt overigens ook nog aangevuld met schoenen, woondecoratie en speciale verkleedkleding. Al met al is het aanbod van Kiabi erg uitgebreid – en veelbelovend – te noemen.

Aanbod op de website

Wil jij graag online shoppen? Ook dat is mogelijk bij Kiabi; je vindt het uitgebreide aanbod namelijk ook in de webshop terug. In de webshop kun je uit tal van categorieën kiezen, waaronder Kiabi Days. Onder die categorie vind je allerlei aanbiedingen voor een dag; erg leuk om van nóg meer korting te genieten. Als je online de gewenste producten gevonden hebt, kun je deze veilig bestellen. Indien je voor meer dan 60 euro een bestelling plaatst, geniet je ook nog van een gratis levering. Voor de levering moet je wel 3 tot 4 werkdagen geduld hebben. Feit is dat je bij Kiabi in ieder geval uit ongekend veel producten kunt kiezen. Deze producten vind je in de winkels van Kiabi, maar dus óók in de webshop!

Nieuwsbrief & app

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste items van Kiabi? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief word je volledig op de hoogte gehouden, óók over de actuele promoties. Als je vervolgens van deze promoties wilt profiteren, kun je naar de webshop van Kiabi gaan. Het is echter ook mogelijk om de speciale Kiabi app te downloaden. Dankzij deze app gaat het shoppen bij Kiabi nog makkelijker en sneller.

Social media & contact

Om op de hoogte van Kiabi te blijven, kun je deze firma ook via social media gaan volgen. Kiabi is op dit moment actief op Facebook en op Instagram; via deze twee social media kanalen kun je de nodige inspiratie op doen. Via deze kanalen is het ook mogelijk om contact op te nemen, maar daarvoor kun je ook een Whatsapp bericht (+32 460 260 233) of sturen of een online contactformulier invullen.

Over Kiabi

De Franse kledingketen Kiabi werd in 1978 in Frankrijk opgericht. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een fikse groei door weten te maken; niet alleen in Frankrijk, maar ook ins ons land. In ons land vind je bijvoorbeeld meerdere winkels van Kiabi terug; deze winkels bevinden zich rondom Brussel, Luik en Charleroi. Als je op de website van Kiabi op ‘Winkel’ klikt, kan je direct achterhalen waar de winkels van deze Franse kledingketen te vinden.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van Kiabi te shoppen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Dames, Lingerie, Grote Maten, Heren, Meisjes, Jongens, Baby’s, Schoenen, Wonen en Verkleedkleding. Ongeacht het geslacht en de leeftijd; je kunt bij Kiabi voor een ieder de gewenste kleding vinden. als je voor één van bovengenoemde categorieën kiest, geniet je van een uitgebreid en divers aanbod.

Bij het bestellen kan je tussen meerdere leveringsmethodes kiezen. Indien je de artikelen graag op een thuisadres bezorgd krijgt, dien je 3,95 euro aan verzendkosten te betalen. Alleen als je voor méér dan 60 euro een bestelling plaatst, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Je kunt er ook voor kiezen om de artikelen te laten bezorgen in één van de Kiabi winkels; in die winkel kan je vervolgens de bestelde artikelen gratis afhalen.

Ben je niet tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt? Dan heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourneringskosten komen wel voor volledig voor eigen rekening. Meer informatie over de retourinstructies zijn op de website van Kiabi te vinden.

Voor vragen kan je een online contactformulier invullen of een live chat via de website starten. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en promoties.