Lunch Garden

Lunch Garden folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Lunch Garden

Vergelijkbare winkels

Domino’s Pizza
Cook And Co
Pizza Hut
Quick
Colmar
McDonald's
Lunch Garden

Populaire folders

Tips voor Lunch Garden korting

Lunch Garden folders

Wil je een lekker hapje eten? Wil je bijvoorbeeld gezellig met vrienden gaan lunchen? Of wil je met jouw familie/gezin van een heerlijk diner genieten? Voor zowel een lunch als voor een diner ben je bij Lunch Garden aan het juiste adres. Deze restaurantketen zorgt niet alleen voor lekker eten, maar ook voor een gezellige entourage. In één van de Lunch Garden restaurants geniet je dan ook van het totaalplaatje. Iets wat hierbij ook nog fijn is, is dat je van relatief lage prijzen genieten. Deze relatief lage prijzen vind je ook in de Lunch Garden folders en op het Lunch Garden menu terug. Het leuke aan de Lunch Garden folders is ook de actualiteit; deze restaurantketen speelt bijvoorbeeld perfect op het seizoen is. Naarmate het najaar steeds meer in zicht komt, kiest Lunch Garden bijvoorbeeld voor oliebollen in de aanbieding. Voldoende reden dus om de Lunch Garden folders te bekijken!

Lunch Garden België

Op het moment van schrijven heeft Lunch Garden maar liefst 75 restaurants in ons land. Deze hoeveelheid restaurants is eigenlijk het gevolg van een continu groei die deze restaurantketen doorgemaakt heeft. Deze keten begon met een kleine hoeveelheid restaurants, maar is tegenwoordig één van de grotere ketens in ons land. Hierbij richt Lunch Garden zich ook echt op Belgische leveranciers. Op de website van Lunch Garden valt bijvoorbeeld te lezen dat men met tien lokale topleveranciers samenwerkt. Dankzij deze samenwerkingen geniet je van lekker eten en van de echte Belgische ambachtelijkheid.

Uitgebreid menu

Een belangrijk kenmerk van Lunch Garden is de diversiteit op het menu. Je kunt bij Lunch Garden complete maaltijden bestellen, maar je kunt ook tijdens de koffiepauze even langskomen. Op dat moment kun je bijvoorbeeld een lekker belegd broodje en een lekker kopje koffie bestellen. Mocht je graag uitgebreid willen dineren, is dat echter ook mogelijk bij Lunch Garden. Deze restaurantketen kiest er simpelweg bewust voor om een uitgebreid menu aan te bieden. Daarbij richt Lunch Garden zich ook op korte wachttijden; Lunch Garden gelooft niet in lang wachten, maar wel in zelf kiezen waar je zin in hebt. Om die missie mogelijk te maken, moet Lunch Garden ook wel een uitgebreid aanbod hanteren. Dat gaat deze restaurantketen in ieder geval erg goed af. Speciaal voor studenten De locaties van de Lunch Garden restaurants zijn behoorlijk slim gekozen. Zo zijn relatief veel van deze restaurants in de buurt van scholen en universiteiten te vinden. Om dáár op in te spelen, hanteert Lunch Garden ook een speciaal studentenmenu. Dit is een compleet menu voor slechts 9,99 euro. Het menu is zodoende betaalbaar, terwijl je als student zijnde ook nog goed en gezond weet te eten. Bovendien kun je uit vier gerechten kiezen, inclusief een dessert en drankje naar keuze. Voor een bedrag van 9,99 euro is dat uiteraard erg interessant te noemen.

Aanbod op de website

Zou je het menu van Lunch Garden graag eens willen bekijken? Daarvoor kun je het beste de website van Lunch Garden even raadplegen. Op de website vind je namelijk het uitgebreide menu, inclusief de Lunch Garden folders. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, vind je in de Lunch Garden folders de beste promoties terug. Als je de menukaart bekijkt, vallen eigenlijk twee dingen direct op: de diversiteit en de prijsstelling. Bij Lunch Garden betaal je niet de hoofdprijs, terwijl je wel van lekker eten geniet. Bovendien zijn alle keukens in de Lunch Garden restaurants al vanaf 11.30 uur open; je kunt dus ook vroeg in de middag al heerlijk eten bij Lunch Garden.

Lunch Garden klantenkaart

Heb je wel eens bij Lunch Garden gegeten? Dan is de kans groot dat je snel nog een keer wilt gaan. Mocht dit het geval zijn, is het aan te raden om een Lunch Garden klantenkaart aan te vragen. Met deze klantenkaart spaar je namelijk voor extra kortingen. Bovendien is het via de klantenkaart mogelijk om van exclusieve kortingen te genieten. Wil je graag als zakelijke klant regelmatig bij Lunch Garden lunchen of dineren? Dan kun je de Business Card aanvragen. Met de Business Card ontvang je bij alle Lunch Garden restaurants standaard 10% korting op al jouw bestellingen. Ideaal.

Social media

Wil jij graag op de hoogte blijven van Lunch Garden? Wil je bijvoorbeeld weten wanneer dit bedrijf weer met lekkere nieuwe gerechten komt? Dan is het aan te raden om Lunch Garden via social media te volgen. Je kunt deze restaurantketen via Facebook en Instagram volgen. Via deze kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste Lunch Garden promoties.

Over Lunch Garden

In 1966 werd in ons land een compleet nieuw concept bedacht. Dit nieuwe concept had betrekking op eigen zelfbedieningsrestaurants, waar de firma Sarma-Nopri destijds al mee bezig was. Men besloot om deze firma over te nemen, waarna het nieuwe concept en deze firma samengesmolten werden; dit nieuwe concept kreeg de naam Lunch Garden.

Al snel sloeg het concept van Lunch Garden aan. Veel Belgen vonden het waarschijnlijk prettig om een snelle hap te kunnen doen, om zelf het eten af te halen en om desondanks te genieten van een lekkere maaltijd. Door de jaren heen is Lunch Garden daardoor in staat geweest om veel verschillende restaurants te openen. Op het moment van schrijven heeft deze firma méér dan 70 restaurants in ons land; deze restaurants vind je op eigenlijk allerlei verschillende plekken in ons land terug. Door een samenwerking met Total heeft men bijvoorbeeld ook wegrestaurants langs de belangrijkste snelwegen in ons land weten te openen.

Als je op de website van Lunch Garden een kijkje neemt, kan je klikken op ‘Onze restaurants’. Je kunt dan direct achterhalen waar de restaurants gevestigd zijn en wat de openingstijden zijn. Ook kan je per restaurant zien wat de take-away mogelijkheden zijn; dit is een nieuw concept van Lunch Garden waarbij je de gerechten mee naar huis kunt nemen. Ideaal voor mensen die graag thuis willen eten, maar wel van een lekkere én makkelijke maaltijd willen genieten.

Op de website van Lunch Garden vind je ook meer informatie terug over het uitgebreide menu. Je kunt hiervoor kiezen tussen Kindermenu, Ontbijt, Klassiekers, Salad Bar, Koude Schotels, Kleine Honger, Wok en Pasta, Desserts en Vers van de Grill. Zoals deze categorieën duidelijk laten zien, is het aanbod van Lunch Garden tamelijk uitgebreid te noemen. Je kunt dus altijd wel een heerlijke maaltijd vinden die aansluit op jouw wensen.

Heb je vragen? Daarvoor kan je het beste een online contactformulier invullen of een bericht via Facebook/Instagram sturen.