MAC Cosmetics

MAC Cosmetics folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor MAC Cosmetics

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor MAC Cosmetics korting

MAC Cosmetics folders

Eén van de beroemdste make-upmerken wereldwijd; dat is zonder enige twijfel MAC Cosmetics. Echt over de gehele wereld heen heeft dit merk een gigantische naam op weten te bouwen. Iets wat te danken is aan de kwaliteit van de make-up, maar ook aan de diversiteit binnen het aanbod. Ongeacht wat voor make-up je aan wilt schaffen, ben je bij MAC Cosmetics aan het juiste adres. Het fijne hierbij is dat je ook nog van flinke promoties kunt genieten; deze promoties vind je in de MAC Cosmetics folders terug. Met dank aan de MAC Cosmetics folders wordt het voor jou dus nog leuker en voordeliger om make-up te shoppen. Meer tips om geld te besparen bij MAC Cosmetics vind je hieronder!

MAC Cosmetics België

In 1984 wordt in Canada het merk MAC Cosmetics opgericht. Dit wordt gedaan door een kapsalon eigenaar en een make-up artiest. Beide heren zijn van mening dat er géén goede make-up op de markt verkrijgbaar is. Make-up die goed voor de huid is, die makkelijk aan te brengen is en die ook nog eens lang blijft zitten. Aangezien zij dergelijke make-up oprecht missen, beginnen ze met het ontwikkelen van hun eigen make-up lijn. In maart 1984 wordt uiteindelijk de eerste collectie van MAC Cosmetics op de markt gebracht. En direct met veel succes. De stijl van de make-up slaat aan, waardoor MAC Cosmetics ook de overstap naar Europa kan maken. Door de jaren heen heeft MAC Cosmetics ook in ons land een flinke groei door weten te maken. Een groei die ook te zien is aan de hoeveelheid verkooppunten van MAC Cosmetics in ons land.

MAC Cosmetics verkooppunten

Ben je een grote liefhebber van MAC Cosmetics? En vind je het ook leuk om in de winkels van MAC Cosmetics rond te struinen? Dat is goed voor te stellen; de winkels van MAC Cosmetics voelen voor make-up liefhebbers immers als een snoepwinkel. Gelukkig heb je in ons land de keuze uit behoorlijk veel verkooppunten. Het gaat hierbij om zowel officiële MAC Cosmetics winkels als om bedrijven die de make-up van MAC Cosmetics verkopen. Op de website van MAC Cosmetics vind je in ieder geval een compleet overzicht van alle MAC Cosmetics verkooppunten in ons land. Vul je woonplaats/postcode in en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestigingen voor jou te vinden zijn.

MAC Cosmetics make up service

Door de jaren heen is MAC Cosmetics méér dan alleen een make-up merk geworden. Bij dit merk kun je namelijk ook terecht voor een complete beauty service. Deze service kun je via de website boeken; je hebt hierbij de keus uit een online service of een serviceafspraak in één van de fysieke winkels van MAC Cosmetics. Tijdens deze beauty service krijg je meer informatie over make-up én krijg je de perfecte oogmake-up aangebracht. Door hier goed naar te kijken, kun je de perfecte oogmake-up in de toekomst ook bij jezelf aanbrengen. Op de website van MAC Cosmetics vind je meer informatie over deze service.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het huidige aanbod van MAC Cosmetics? Daarvoor hoef je niet per sé naar één van de winkels toe te gaan. Nee, je kunt ook in de website het uitgebreide aanbod van MAC Cosmetics bekijken. Hiervoor kun je in de webshop uit meerdere categorieën kiezen, waaronder Lippen, Gezicht, Huid, Kwasten en Ogen. In deze webshop vind je overigens ook de beste aanbiedingen; daarvoor kun je in de webshop op ‘Speciale aanbiedingen’ klikken. Mocht je graag online producten willen bestellen, kan dit onder gunstige voorwaarden. Zo biedt MAC Cosmetics standaard gratis verzending en gratis retourneren aan.

Inspiratie & advies

Voor zowel inspiratie als voor advies ben je ook bij MAC Cosmetics aan het juiste adres. Je kunt via de website veel inspiratie op doen, terwijl je in de winkels van het juiste advies voorzien kunt worden. De deskundige MAC Cosmetics werknemers kijken graag naar jouw huid, naar jouw wensen en naar de bijpassende make-up. Op die manier weet je zeker dat je de juiste make-up gaat gebruiken. Om inspiratie op te doen, kun je het beste op de website op ‘Inspiratie’ klikken.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van MAC Cosmetics? Dan is het aan te raden om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Als je je nú voor de MAC Cosmetics nieuwsbrief aanmeldt, krijg je ook nog korting op jouw eerstvolgende bestelling. Tevens is het interessant om MAC Cosmetics te volgen via Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest en Tumblr.

Over MAC Cosmetics

De cosmeticafabrikant MAC Cosmetics werd in 1984 in Toronto opgericht. In deze Canadese stad begonnen een fotograaf, een kapper en een make-up artiest met het ontwikkelen van eigen make-up. Dit deden deze drie ondernemers omdat zij nergens in de buurt professionele make-up konden vinden. Deze keuze heeft uiteindelijk goed uitgepakt, aangezien MAC Cosmetics uitgegroeid is tot één van de grootste make-up bedrijven ter wereld.

Het bedrijf heeft door de jaren heen het assortiment flink uit weten te breiden. Voor alle inwoners van ons land is het mogelijk om deze producten via de officiële webshop te bestellen, maar het is ook mogelijk om de make-up van Mac Cosmetics bij één van de wederverkopers aan te schaffen. Je kunt hiervoor op de website klikken op ‘Vind mijn MAC winkel’, waarna je direct de dichtstbijzijnde verkooppunt ziet staan. Dit kan overigens zowel een wederverkoper zijn als een officiële MAC Store; in onze land heeft deze cosmeticafabrikant meerdere officiële winkels geopend.

Wil je liever online shoppen? Dan kan je in de online shop van MAC Cosmetics kiezen tussen de volgende categorieën: Lippen, Gezicht, Ogen, Huidverzorging, Kwasten + Tools en Pro. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige make-up producten terug, waarbij de focus met name op kwaliteit ligt. Je betaalt vaak iets meer voor de producten van MAC Cosmetics, maar daar is de prijs dan ook naar.

Mocht je online de gewenste producten gevonden hebben, kan je deze naar elk gewenst adres in ons land laten bezorgen. Je geniet daarbij ook nog eens van een volledig kosteloze verzending! Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je een retournering via de klantenservice aanvragen.

Om in contact met de klantenservice te komen, kan je bellen naar 0800 72 544, een online contactformulier invullen of een live chat via de webshop starten. De klantenservice van MAC Cosmetics is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur.