MADELEINE

MADELEINE folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor MADELEINE

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor MADELEINE korting

MADELEINE folders

Vind jij het leuk om regelmatig nieuwe kleding aan te kopen? Maar, geef je hierbij liever niet al te veel geld uit? Dan ben je bij de fashionketen MADELEINE aan het juiste adres. Deze populaire fashionketen richt zich namelijk op het aanbieden van betaalbare mode-items. Betaalbare mode-items waarmee je overal de show weet te stelen. In de basis zijn de MADELEINE items al voordelig te noemen, maar deze keten stunt regelmatig met nóg hogere promoties. De beste promoties vind je altijd in de MADELEINE folders terug. Mocht je graag nóg minder geld aan de beste fashion-items uitgeven, is het dus zaak om de MADELEINE folders regelmatig door te bladeren. Hiermee blijf je bovendien op de hoogte van de nieuwste collecties van MADELEINE.

MADELEINE België

Klassieke en casual collecties. Volgens MADELEINE zelf is dat dé manier waarop de uitgebreide collecties van dit merk omschreven kunnen worden. Opvallend hierbij is dat MADELEINE zich alleen op dames richt. Als man zijnde heb je dus niet al te veel bij dit merk zoeken, behalve dan als je een cadeautje voor jouw of vrienden aan wilt schaffen. Om dát mogelijk te maken, heeft MADELEINE in ieder geval voor een fijne webshop gezorgd. Deze webshop herbergt het uitgebreide aanbod, is overzichtelijk en werkt gewoonweg prima. In ons land heeft MADELEINE in ieder geval een flinke naam op weten te bouwen. Iets wat overigens ook voor de landen om ons heen geldt; in meerdere landen om ons heen kiezen veel vrouwen voor de mode-items van MADELEINE.

MADELEINE catalogus

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste modetrends? En wil je ondertussen ook op de hoogte blijven van het aanbod van MADELEINE? Dan doe je er verstandig aan om de MADELEINE catalogus te bestellen. In deze catalogus vind je de nieuwste collecties, terwijl je met deze catalogus ook de nodige inspiratie op kunt doen. Eigenlijk kun je deze catalogus als een verlengstuk zien van het huidige aanbod van MADELEINE. Het is hoe dan ook een feit dat het aanbod van MADELEINE uitgebreid én veelbelovend is.

Duurzaamheid

Niet alle modemerken zijn even duurzaam te noemen. Sommige merken kiezen bijvoorbeeld bewust voor vervuilende processen om de kledij te kunnen maken. Bij MADELEINE is daar absoluut géén sprake van. Nee, binnen de bedrijfsvoering speelt duurzaamheid een cruciaal rol. Hierbij richt MADELEINE zich op drie verschillende punten: Mensen & Samenwerking, Collectie & Milieu en Bestelling & Levering. Om zo duurzaam mogelijk te kunnen ondernemen, ontwerp MADELEINE bovendien haar collecties zelf. Op die manier is deze partij immers in staat om de gewenste duurzaamheid te waarborgen. Overigens werkt MADELEINE hiervoor ook samen met andere partijen, maar dit zijn stuk voor stuk ook duurzame partijen. Op het gebied van duurzaamheid heeft dit modemerk haar zaakjes dus prima op orde.

Aanbod in de webshop

Zou jij graag naar hartenlust willen shoppen bij MADELEINE? Dat is mogelijk als je naar de webshop van deze firma toe gaat. In deze firma vind je namelijk het diverse én uitgebreide aanbod van dit modemerk. Opvallend hierbij is ook dat MADELEINE niet alleen kleding aanbiedt, maar ook schoenen & accessoires. Ongeacht waar je als vrouw zijnde naar op zoek bent, kun je dus bij MADELEINE slagen. Daarbij is het ook goed om te weten dat je óók in de webshop van de beste promoties kunt genieten. Tevens is het fijn om te weten dat de leverings- en retourneringsvoorwaarden dik in orde zijn. Je kunt hoe dan ook met een gerust hart jouw bestelling bij MADELEINE plaatsen.

Inspiratie & advies

Wil je nóg meer inspiratie bij MADELEINE op doen? Dan kun je op de website op ‘Inspiratie’ klikken. Vervolgens kun je de catalogus downloaden, maar je kunt ook op andere manieren de nodige inspiratie op doen. Met dank aan deze inspiratie weet je elke dag de show te stelen met jouw outfits. Ongeacht welke outfit je van MADELEINE precies draagt. Mocht je van goed advies voorzien willen worden, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van MADELEINE. De medewerkers staan graag voor je klaar om je van passend mode-advies te voorzien.

Social media & nieuwsbrief

Om op de hoogte van MADELEINE te blijven, kun je dit merk volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Tevens is het mogelijk om je voor de MADELEINE nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de beste promoties. Bovendien krijg je al direct 20 euro shoptegoed, mocht je je nú voor de nieuwsbrief van MADELEINE aanmelden. Om meerdere redenen is het dus interessant om je voor de nieuwsbrief aan te melden.

Over MADELEINE

In het jaar 1977 wordt in Duitsland gestart met de firma MADELEINE. Drie medewerkers stellen in dat jaar de eerste collectie van dit merk samen, waarna al snel meer en meer collecties zouden gaan volgen. De aanhoudende populariteit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf óók de overstap naar vele andere Europese landen heeft kunnen maken. Het kledingmerk MADELEINE is momenteel in ons land, in Nederland, in Duitsland, in Zwitserland, in Oostenrijk, in Groot-Brittannië, in Frankrijk en in Griekenland actief. In al deze landen zijn alle vrouwen aan het juiste adres voor het kopen van hippe kleding, hippe schoenen en leuke accessoires.

Als je een kijkje in de webshop van MADELEINE neemt, kan je direct kiezen tussen de volgende categorieën: Kleding, Schoenen & Accessoires en Sale. Als je voor de categorie Kleding kiest, krijg je de volgende subcategorieën te zien: Avondmode, Beachwear, Blazers, Blouses, Lingerie, Vrijetijd & Homewear, Broeken, Broekpakken, Jasjes & Jacks & Mantels, Jurken, Mantelpakken, Nachtmode, Jumpsuits, Rokken, Shirts & Tops en Truien & Vesten. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het aanbod van het kledingmerk MADELEINE vrij uitgebreid is.

Nadat je de gewenste spullen online gevonden hebt, kan je deze direct bestellen. De bestelde artikelen worden binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd, waarvoor je 4,95 euro aan verzendkosten dient te betalen. Nadat je de producten in ontvangst genomen hebt, heb je 15 dagen de tijd om deze producten weer te retourneren. Voordat je deze producten kunt retourneren, dien je dit aan de klantenservice van MADELEINE te laten weten.

De klantenservice van MADELEINE is bereikbaar op telefoonnummer 02 454 05 06 of via de mail [email protected]. Ook is het mogelijk om een online contactformulier via de website in te vullen. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste collecties en promoties van dit hippe kledingmerk.