Mango

Mango folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Mango

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Mango korting

Mango folders

Voor de nieuwste mode ben je bij Mango aan het juiste adres. Deze modeketen richt zicht op de laatste trends op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Je kunt jouw hele garderobekast dus vullen met het aanbod van deze modeketen. Je geniet bij Mango niet alleen van een uitgebreid aanbod, maar ook van behoorlijk scherpe prijzen. Indien je van de actuele promoties wilt genieten, kun je het beste de Mango folders raadplegen. In de Mango folders staan de beste promoties van dit moment, waarmee je veel geld kunt besparen. Bovendien zijn er nóg meer mogelijkheden waarop je geld bij Mango kunt besparen; daar geven we je hieronder handige tips voor. Met deze tips is het alleen maar leuker en voordeliger om bij Mango te shoppen.

Mango België

De Spaanse winkelketen Mango zag al in 1984 het levenslicht. In dat jaar werd namelijk de eerste winkel van deze modeketen geopend in de stad Barcelona. Al binnen het jaar kwamen er vijf extra winkels in Portugal bij. Al in 1992 maakte Mango de overstap naar Portugal, waarna al snel in meer en meer landen winkels geopend werden. Ook in ons land wist Mango door de jaren heen meerdere winkels te openen. De winkels zitten op dit moment zelfs door ons gehele land verspreid. Op de website van Mango kun je jouw woonplaats invullen, waarna de tool direct weergeeft wáár de dichtstbijzijnde winkels te vinden zijn. Feit is dat Mango een behoorlijk grote speler geworden is in ons land.

Damesmode

Toen de broers Isak en Nahman Andic met Mango begonnen, richtten zij zich specifiek op damesmode. Door de jaren heen is dit deels komen te veranderen. De focus ligt nog steeds op de damesmode, maar Mango is ook kleding en accessoires voor kinderen aan gaan bieden. Het gaat hierbij om zowel tieners als om kleine kinderen. Opvallend genoeg kwam Mango in de afgelopen jaren ook met meer en meer herencollecties op de proppen. Als we naar het huidige aanbod kijken, zien we dat de focus nog steeds op de damesmode ligt. Voor elk gezinslid kun je echter op dit moment prima terecht bij Mango.

Woonaccessoires

Door de jaren heen heeft Mango een gigantische groei doorgemaakt. Iets wat te zien is aan de hoeveelheid winkels, maar ook aan het aanbod in de webshop. Als je nu in de webshop een kijkje neemt, kun je in de menubalk ook op het menu-item ‘Home’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, zie je allerlei soorten woonaccessoires naar voren komen. Ja, Mango is op dit moment méér dan alleen aanbieder van mode. Met de woonaccessoires van Mango kun je echt jouw gehele huis op een leuke manier aankleden. Voor in alle ruimtes in het huis vind je bij Mango geschikte accessoires terug.

Aanbod op de website

Wil je het aanbod van Mango eens op je gemakje bekijken? Dan heb je twee mogelijkheden; je gaat langs bij één van de Mango winkels of je checkt de online webshop van Mango. Dat laatste is een prima idee, aangezien het aanbod op de webshop onwijs uitgebreid is. In de menubalk kun je eerst een keuze maken tussen ‘Nieuw’, ‘Dames’, ‘Heren’, ‘Teen’, ‘Kinderen’ en ‘Home’. Nadat je voor de gewenste categorie gekozen hebt, kun je uit allerlei subcategorieën kiezen. Ongeacht voor welke categorie je kiest, blijkt direct dat het aanbod van Mango erg uitgebreid is. Bovendien geniet in de webshop van prima voorwaarden; als je voor meer dan 30 euro een bestelling plaatst, geniet je al van gratis verzending. Ook het retourneren gaat bij Mango probleemloos.

Mango cadeaubon & nieuwsbrief

Zou je graag iemand willen verrassen met een leuk cadeau? Dan is de Mango cadeaubon wellicht een leuk idee. Deze cadeaubon is leuk om te geven, maar is nog veel leuker om te krijgen. Bij deze cadeaubon bepaal je bovendien zelf de waarde: 25 euro, 50 euro, 100 euro, 150 euro, 200 euro of 250 euro. Iets wat wij je ook aan kunnen raden, is om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van exclusieve aanbiedingen, van de nieuwste promoties en van het laatste nieuws.

Social media

Mango is een behoorlijk innovatief bedrijf; dit blijkt onder meer uit de aanwezigheid op verschillende social media kanalen. Je kunt Mango volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube, Foursquare en zelfs op Spotify. Via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en de laatste trends. Via deze kanalen doe je dan ook veel inspiratie op voor zowel jouw kledingkast als voor de inrichting van jouw woning.

Over Mango

De Spaanse winkelketen Mango werd al in 1984 opgericht. In dat jaar werd de eerste winkel van dit kledingmerk in Barcelona opgericht, waarna al snel vijf andere winkels in Spanje geopend werden. In 1992 nam Mango uiteindelijk de stap naar het buitenland; als eerste werd Portugal aangedaan. Ook in dat land sloeg de kleding van Mango goed aan, waarna begonnen werd met de wereldwijde expansie van het merk. Momenteel heeft Mango meer dan 2700 winkels verspreid over de gehele wereld zitten.

Ook in ons land heeft Mango meerdere winkels. Als je op de website van Mango op ‘Winkels’ klikt, kan je jouw woonplaats/postcode invullen. De tool toont dan direct waar de winkels van dit kledingmerk in ons land te vinden zijn. Je kunt echter ook gebruik maken van de webshop.

In de webshop van Mango vind je allerlei artikelen voor dames, voor heren, voor jongens en voor meisjes. Als je in de menubalk voor de categorie dames kiest, krijg je de volgende categorieën te zien: Jurken, Jumpsuits, Blouses, T-shirts & Tops, Truien & Vesten, Jasjes, Jassen, Kostuums, Broeken, Jeans, Shorts, Rokken, Body’s & Bralettes en Bikini’s & Badpakken. Ook allerlei schoenen, tassen en overige accessoires maken deel uit van het uitgebreide assortiment van Mango.

Bestel je voor meer dan 30 euro via de webshop van Mango? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je slechts enkele euro’s aan verzendkosten. Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Indien je de retourinstructies van Mango opvolgt, is ook de retournering volledig kosteloos. De retourinstructies, het retourformulier en het retourlabel worden meegestuurd met de verzending.

Voor vragen kan je op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Mango. Je kunt daarvoor bellen naar 0800 580 03 of een online contactformulier invullen.