Medi Market

Medi Market folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Medi Market

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Medi Market korting

Medi-Market folders

In het dagelijkse leven heb je tal van verzorgingsproducten nodig. Hierbij kun je denken aan producten ten behoeve van de hygiëne, maar ook ten behoeve van pijnbestrijding. Ongeacht naar wat voor soort producten je ook bent, ben je hiervoor bij Medi-Market aan het juiste adres. Deze firma, die ook te boek staat als een apothekersfirma, biedt echt een ongekend uitgebreid aanbod aan. Daarnaast hanteert Medi-Market ook scherpe prijzen; iets wat zeker geldt voor de producten uit de Medi-Market Folders. De folders die door deze firma uitgegeven worden, staan stuk voor stuk vol met interessante promoties. Door af en toe de Medi-Market folders te checken, kun je een hoop geld besparen.

Medi-Market België

Heb je bij jou in de buurt wel eens een Medi-Market parafarmacie zien? Die kans is vrij groot; deze firma heeft in ons land namelijk tal van vestigingen geopend. Enige tijd geleden besloot men echter dat ze ook op het digitale vlak actief wilden worden. Met de lancering van de webshop van Medi-Market brak direct een nieuwe periode aan. Al snel bleek namelijk dat deze firma héél veel producten via de webshop wist te verkopen. Voor Medi-Market was dit voldoende reden om verder op te schalen. Op dit moment heeft deze firma dan ook een gigantisch populaire webshop. Deze webshop gaat prima hand in hand met de 46 Medi-Market verkooppunten in België en Luxemburg.

Medi-Market garanties

Ben je van plan om bij Medi-Market te gaan shoppen? Ongeacht of je dit online of in één van de fysieke winkels doet, geniet je hierbij van meerdere garantie. Zo garandeert Medi-Market dat je de breedste keuze aan producten hebt. Ongeacht in welke van de 8 thema’s je aan het shoppen bent. Daarnaast garandeert Medi-Market ook dat zij jou op de best mogelijke manier adviseren. Dit kan betrekking hebben op het bestrijden van pijn, maar ook op het verzorgen van de huid. Om dit beste advies te kunnen geven, werkt Medi-Market samen met onder andere voedingsspecialisten, verzorgingsspecialisten, voedingsspecialisten en naturopaten. Tot slot garandeert Medi-Market ook nog dat je bij hen de laagste prijzen vindt. De basisprijzen zijn bij Medi-Market al laag, terwijl men ook nog regelmatig flinke kortingen aanbiedt.

Medi-Market winkels

Wil je graag in een fysieke parafarmacie winkelen? Daarvoor ben je bij Medi-Market ook aan het juiste adres; deze firma heeft maar liefst 46 winkels in België en Luxemburg geopend. Op de website van Medi-Market vind je een overzicht van alle 46 winkels. Door hier jouw postcode of woonplaats in te vullen, zie je direct waar de dichtstbijzijnde Medi-Market winkel voor jou te vinden is. Bij die winkel kun je vervolgens het uitgebreide aanbod bekijken, om het beste advies vragen en van interessante promoties genieten.

Aanbod op de website

Shop je liever online? Sinds enige tijd is dat ook mogelijk bij Medi-Market. Sterker nog; in de afgelopen jaren is de webshop van deze firma echt heel populair geworden. Iets wat onder andere aan het uitgebreide aanbod te danken is. Om dit aanbod overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft Medi-Market voor 8 grote thema’s gekozen. Het gaat hierbij om de volgende thema’s: Afslanken & Voeding, Baby & Mama, Vitaliteit & Evenwicht, Lichaam & Gezicht, Dieren, Bio & Natuurlijk, Hygiëne & Seksualiteit en Eerste Hulp. Tevens kun je in de webshop filteren op ‘Promoties’ en op ‘Merken’. Ongeacht voor welk thema je kiest, geniet je van een bijzonder uitgebreid aanbod. En van interessante prijzen, aangezien Medi-Market regelmatig (hele) hoge kortingen aanbiedt.

Inspiratie & advies

Ben je benieuwd naar bepaalde (verzorgings)producten die mogelijk voor jou interessant zijn? Ga gerust eens naar één van de Medi-Market winkels toe. In deze winkels staan de gespecialiseerde medewerkers klaar om je perfect te adviseren. Als je inspiratie op wilt doen, is dit mogelijk via de website van Medi-Market. Op de website kun je namelijk op ‘Blog’ klikken, waarna je allerlei interessante blogberichten door kunt nemen. In deze blogberichten staan bijvoorbeeld handige tips!

Magazine & klantenprogramma

Niet alleen de Medi-Market folders zijn populair, maar ook het Medi-Market Magazine. In dit magazine vind je de beste producten voor de tijd van het jaar. Ook kun je in dit magazine door alle actuele promoties heen bladeren. Als je van nóg meer promoties wilt genieten, is het interessant om je aan te melden voor het klantenprogramma EXTRA. Via dit programma spaar je voor nog meer korting en geniet je van exclusieve ledenaanbiedingen. Het shoppen bij Medi-Market wordt hiermee alleen maar leuker en voordeliger. Voor een overzicht van alle promoties kun je overigens ook de webshop raadplegen. Of langsgaan in één van de Medi-Market winkels.

Over Medi Market

De firma Medi Market is al geruime tijd actief in de apotheek- en farmaciesector. Door de jaren heen heeft deze, van origine Belgische firma, een flinke groei door weten te maken. Zo heeft het bedrijf meer dan 30 verkooppunten in België en Luxemburg weten te openen. Op de website van Medi Market kan je op ‘Winkels’ klikken, waarna je direct een compleet overzicht van alle winkels in ons land krijgt. Je kunt daarbij ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging in ons land te vinden.

Je hoeft echter niet naar één van de Medi Market winkels te gaan om de producten te kopen. Nee, je kunt ook gebruik maken van de uitgebreide webshop van Medi Market. In deze webshop vind je een ongekend uitgebreid assortiment terug, waardoor men besloten heeft om de volgende categorieën te hanteren: Lichaam & Gezicht, Vitaliteit & Evenwicht, Afslanken & Voeding, Baby & Mama, Hygiëne & Seksualiteit, Eerste Hulp, Bandagisterie, Bio & Natuurlijk en Promoties. Per categorie vind je een divers aanbod van hoogwaardige producten van A-merken terug. Met in totaal tienduizenden producten kan je ongetwijfeld dat ene product vinden waar je naar op zoek bent.

Bestel je online voor meer dan 59 euro? Dan hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen; Medi Market biedt in dat geval een kosteloze verzending aan. Bij kleinere orders dien je rekening te houden met 4,50 euro aan verzendkosten. Ben je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen artikelen? Binnen 14 dagen na ontvangst ben je in staat om het product te retourneren, waarbij de kosten wel voor eigen rekening komen. Alleen door de producten in één van de Medi Market winkels terug te brengen, hoef je geen retourneringskosten te betalen.

Heb je vragen? Op werkdagen kan je van 09.00 tot 16.30 uur contact opnemen met de klantendienst van Medi Market. Je belt daarvoor naar +32 (0)2 705 83 35, stuur een mailtje naar [email protected] of vult een online contactformulier in.