Moens Meubelen

Moens Meubelen folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Moens Meubelen

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Moens Meubelen korting

Moens Meubelen folders

Ben je op zoek naar fraaie meubelen voor in je woning? En is het nu écht tijd om je woning volledig naar wens in te gaan richten? Dan kun je absoluut bij Moens Meubelen aankloppen. Deze firma biedt namelijk heel veel soorten meubelen voor in huis aan. Meubelen in verschillende stijlen, voor in verschillende woonruimtes en in verschillende prijsklassen. Wil je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe meubelen uitgeven? Ook dat is mogelijk bij Moens Meubelen. Bij deze firma ben je namelijk in staat om van hele interessante promoties te genieten. Waar je deze promoties kunt vinden? Op de website van Moens Meubelen en in de Moens Meubelen folders. In deze folders staan de beste promoties, terwijl je met deze folders ook nog de nodige inspiratie op kunt doen. Voldoende reden dus om regelmatig de Moens Meubelen folders te checken!

Moens Meubelen België

Meubelen mét gevoel; die vind je terug in het aanbod van Moens Meubelen. Dat is niet alleen nu het geval, maar was in de afgelopen jaren ook al het geval. In de afgelopen jaren heeft Moens Meubelen namelijk een fraaie groei door weten te maken. Een groei die ook terug te zien is aan de winkels van Moens Meubelen. Op dit moment heeft deze firma namelijk een winkel in Antwerpen en in Mechelen. In beide winkels ben je aan het juiste adres voor het kopen van de beste, fraaiste en leukste meubelen. Bovendien kun je in deze winkels van het beste advies voorzien worden; de deskundige medewerkers van Moens Meubelen staan graag voor je klaar. Overigens merk je aan alles dat dit een ware specialist is. Aan de service, aan de producten en aan de gehele entourage die men in de winkels heeft weten te creëren.

Living@Moens

Zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen, heeft Moens een flinke groei door weten te maken. Dat blijkt ook uit een geheel nieuwe tak binnen dit bedrijf: Living@Moens. Bij deze tak vind je de beste en mooiste design meubels voor in je woning. Al deze meubels zijn van gekende merken, waardoor je van een prima kwaliteit verzekerd bent. Alle producten van Living@Moens worden in de showroom in Londerzeel verkocht. Op de website van Moens Meubelen vind je ook meer informatie over Living@Moens; wij raden je aan om hier zeker even naar te kijken. Grote kans dat je binnen de kortste keren de design meubels uit het aanbod van Living@Moens wenst te hebben.

Moens Meubelen catalogus

Ben je van plan om je woning opnieuw in te gaan richten? Weet je alleen niet zo goed op welke manier je dit het beste kunt doen? Dan is het advies om de Moens Meubelen catalogus eens door te nemen. In deze catalogus vind je de nieuwste woontrends, de mooiste woonaccessoires en de beste tips voor de inrichting van je woning. Wat ons betreft is het heerlijk en inspirerend om even door deze catalogus heen te bladeren. Je vindt deze online catalogus op de website van Moens Meubelen.

Aanbod op de website

Zitten, slapen, wonen, Jeugd & Kids en Eten. Dat zijn de categorieën die je in de webshop van Moens Meubelen naar voren ziet komen. Als je bijvoorbeeld voor de categorie Zitten kiest, krijg je allerlei subcategorieën te zien: Zitmeubels, Zetels en Stoelen bijvoorbeeld. Per subcategorie vind je vervolgens een divers aanbod van de beste producten. De beste producten die alleen door de beste merken vervaardigd zijn, waardoor je bij Moens Meubelen echt van een prima kwaliteit geniet. Bovendien worden de producten door Moens Meubelen in allerlei prijsklassen aangeboden. Als je geld wilt besparen, kun je overigens in de webshop ook op ‘Acties’ klikken. Indien je online de gewenste producten gevonden hebt, kun je deze direct bestellen.

Moens Meubelen nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? En wil je óók op de hoogte blijven van de laatste promoties? Dan doe je er verstandig aan om je aan te melden voor de Moens Meubelen nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan de beste tips, de laatste trends, het laatste nieuws en de beste promoties. Dankzij deze nieuwsbrief kun je dus nóg meer geld besparen bij de aanschaf van nieuwe meubelen!

Social media & contact

Moens Meubelen is behoorlijk actief op social media. Deze firma is namelijk actief op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Via deze social media kanalen doe je veel inspiratie op, terwijl je ook van het laatste meubelnieuws voorzien wordt. Voor vragen kun je het beste contact opnemen via de website van Moens Meubelen.

Over Moens Meubelen

‘Meubelen met gevoel’. Met die leuke uitspraak omschrijft de Belgische firma Moens Meubelen het eigen aanbod van hoogwaardige meubelen. Deze firma wist al in 1948 de deuren te openen van de eerste meubelspeciaalzaak; die winkel werd geopend door de heer Louis Moens. Nadat zijn kinderen en kleinkinderen het bedrijf overgenomen hadden, bleef het bedrijf succesvol. Ook wist het bedrijf verder en verder te groeien; dat bewijzen onder meer de twee meubelwinkels van dit merk. In Antwerpen én in Mechelen zijn winkels van Moens Meubelen te vinden. Op de website van de firma vind je meer informatie over deze vestigingen, inclusief openingstijden en adresgegevens.

Op de website van deze firma vind je bijzonder veel informatie over het aanbod van meubelen. Hiervoor kan je in de menubalk kiezen tussen de categorieën Zitten, Slapen, Wonen, Jeugd & Kids, Eten, Deco en Merken. Per categorie vind je een aanbod van hoogwaardige meubelen mét gevoel. Volgens Moens Meubelen is het namelijk van belang dat je een goed gevoel moet hebben bij het aanschaffen van de meubelen.

Mede daarom hecht Moens Meubelen veel waarde aan persoonlijke aandacht. De medewerkers in de vestigingen van Antwerpen en Mechelen staan graag voor je klaar om jou van het passende advies te voorzien. In deze twee vestigingen ben je ook aan het juiste adres voor het aanschaffen van de meubelen. Wil je je alvast voorbereiden op jouw komende bezoek aan één van deze twee vestigingen? Bekijk dan het gehele assortiment online en zet de gewenste meubelen op het online verlanglijstje. Dit verlanglijstje kan je vervolgens naar de meubelspeciaalzaak toenemen, waarna de medewerker jou perfect verder kan helpen.

Heb je op voorhand al vragen? Dan is het mogelijk om in contact te komen met de klantenservice van Moens Meubelen. Je kunt daarvoor een live chat via de website starten, een online contactformulier invullen, een bericht sturen via Facebook/Twitter/Instagram, bellen naar +32 52 30 28 98 of mailen naar [email protected].