ONLY

ONLY folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor ONLY

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor ONLY korting

ONLY Folders

Vind je het lastig om betaalbare en leuke damesmode online te vinden? En wil je bij voorkeur uit een zo’n uitgebreid mogelijk aanbod kunnen kiezen? Als je op deze beide vragen ‘ja’ kunt beantwoorden, ben je bij ONLY aan het juiste adres. Bij deze aanbieder vind je namelijk een divers aanbod van betaalbare en leuke damesmode. Met dank aan de fijn werkende webshop vind je bovendien snel de gewenste mode-items. Als klap op de vuurpijl geniet je bij deze aanbieder ook nog van veel promoties. Deze promoties verzamelen wij voor je op deze pagina; op deze pagina vind je namelijk alle actuele ONLY Folders. Met deze folders doe je niet alleen veel inspiratie op, maar je maakt vooral direct kennis met de beste promoties. Door van deze promoties te profiteren, is het nóg leuker om bij ONLY te shoppen.

ONLY België

In meerdere landen in Europa is ONLY uitgegroeid tot één van de populairste modemerken. Dit is te danken aan het merk zelf, maar ook aan Bestseller. Dit is de naam van de holding waaronder ONLY valt. Naast ONLY vallen ook Jack & Jones en Vero Moda onder deze holding. Onder de vleugels van Bestseller heeft ONLY een indrukwekkende groei door weten te maken. In ons land, maar ook in veel andere Europese landen. In ons land heeft ONLY géén winkels, maar wel een fijne en populaire webshop. Via deze webshop kun je het uitgebreide aanbod op je gemakje bekijken en de gewenste mode-items direct aanschaffen. Grote kans dat je dit tegen voordelige prijzen doet, aangezien ONLY meermaals met flinke promoties stunt.

ONLY merken

Biedt ONLY alleen producten van het eigen merk? Ja, dat is inderdaad het geval. Het leuke is alleen dat ONLY niet één eigen merk heeft, maar in totaal 7 verschillende eigen merken. Zo biedt men producten van onder meer KIDS ONLY aan, van ONLY Maternity, van ONLY & SONS en van ONLY CARMAKOMA. Juist doordat ONLY met meerdere eigen merken werkt, is men in staat om heel veel verschillende producten aan te bieden. Dit uitgebreide aanbod levert voor jou uiteraard veel mogelijkheden op; voor zowel vrouwen als voor kinderen ben je bij ONLY aan het juiste adres. Tevens is het sinds kort óók mogelijk om schoenen van dit merk aan te schaffen!

ONLY Gift Card

Ben je binnenkort jarig? En kun je geen leuk cadeau verzinnen? Dan is het wellicht leuk om aan je dierbaren of vrienden een ONLY Gift Card te vragen. Met zo’n gift card kun je vervolgens naar hartenlust shoppen in de webshop van ONLY. Zo’n gift card is niet alleen leuk om te vragen, maar is ook leuk om te geven. Zeker als je weet dat iemand gek op ONLY is, is een gift card van dit merk super leuk om te geven. Het fijne hierbij is ook dat je uit veel verschillende waarden kunt kiezen: 10 euro, 15 euro, 25 euro, 50 euro, 75 euro, 100 euro en 125 euro.

Aanbod op de website

Ben je een liefhebber van online shoppen? Dan zit je in de webshop van ONLY goed. Deze webshop herbergt een heel uitgebreid aanbod, werkt bijzonder prettig en is erg overzichtelijk. Voor dames vind je snel de leukste mode-items, maar ook voor kinderen en zelfs voor heren. Als je voor heren bij ONLY wilt shoppen, kun je hiervoor klikken op ‘Shop voor Hem’. Verder is het ook mogelijk om in de webshop alle promoties van ONLY te bekijken. Daarvoor kun je in de menubalk op ‘Aanbiedingen’ klikken. Je krijgt vervolgens de beste promoties van ONLY voorgeschoteld.

Trends & inspiratie

Weet je niet zo goed welke mode-items je moet kopen? Of weet je niet zo goed wat op dit moment in de mode is? ONLY helpt je in dat geval graag een extra handje. Via de webshop van deze aanbieder kun je namelijk heel veel inspiratie op doen. Dit doe je onder meer door in de menubalk op ‘Trends’ te klikken. Je ziet dan direct welke mode-items van dit merk op dit aanbieding in de mode zijn.

Nieuwsbrief & social media

Wil je graag van de beste promoties op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van ONLY. Met deze nieuwsbrief blijf je niet alleen op de hoogte van de beste aanbiedingen, maar je krijgt ook nog eens 10% korting op je volgende bestelling. Om op de hoogte van ONLY te blijven, kun je deze mode-aanbieder ook via Facebook en Instagram volgen. Ook via deze social media kanalen blijf je op de hoogte van de laatste trends.

Over ONLY

Het internationaal opererende kledingbedrijf ONLY heeft zich volledig gericht op de trendy vrouwen en trendy meisjes. Voor hen biedt ONLY een uitgebreid assortiment van leuke kleding en schoenen aan, waarvoor je bovendien niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Het bedrijf is momenteel onderdeel van de Deense Group Bestseller A/S. Deze holding is ook de baas over onder meer Pieces, Vero Moda en Jack & Jones.

Mocht je graag bij ONLY kleding willen shoppen, biedt de officiële webshop daar alle mogelijkheden toe. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Damesmode, Only Shoes, Aanbiedingen, Sportkleding, Kids Only, Only Life en Shop Voor Hem. Onder de categorie Damesmode vind je eigenlijk alle soorten kledingstukken waar je maar naar op zoek kunt gaan. Het is via de webshop overigens ook mogelijk om te filteren op maat, zodat je direct de passende kleding weet te vinden.

Heb je online in de webshop van ONLY de gewenste producten gevonden? Je kunt deze direct bestellen en laten bezorgen, waarbij je wel goed op de bezorgopties moet letten. Je kunt er voor kiezen om de artikelen op jouw thuisadres te laten bezorgen. Hiervoor betaal je 4,95 euro aan verzendkosten, maar deze verzendkosten vervallen als jouw orderwaarde meer dan 60 euro is. Het is ook mogelijk om de bestelde artikelen af te laten leveren bij een Parcelshop afhaalpunt of bij een Click & Collect afhaalpunt.

Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 100 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt hiervoor het meegestuurde retourlabel gebruiken; de retournering is hierdoor gratis. Mocht je te vaak producten retourneren, kan ONLY beslissen om alsnog retourneringskosten in rekening te brengen.

Voor vragen staat de klantenservice van ONLY graag voor je klaar. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen. Je kunt je vraag gewoon in het Nederlands stellen, maar het is wel mogelijk dat je in het Engels een reactie krijgt.