Overstock Home

Overstock Home folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Overstock Home

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Overstock Home korting

Overstock Home

Het inrichten van een woning is een leuke én uitdagende klus. Het is leuk omdat je echt alle touwtjes in handen hebt, maar het is ook uitdagend omdat je heel veel kanten op kunt. Zo kun je uit veel verschillende stijlen kiezen, kun je uit ongekend veel kleurstellingen kiezen en kun je uit heel veel meubelen kiezen. Wil je nou uit alleen de beste meubelen kunnen kiezen? Dan is het interessant om de webshop van Overstock Home te bekijken. In de webshop van deze firma vind je ongekend veel meubelen, terwijl je ook nog met voordeel kunt shoppen. Dat is te danken aan de Overstock Home folders; hierin zijn altijd de beste actuele promoties te vinden. Verder kun je met deze folders ook de nodige inspiratie op doen; je ziet in deze folder immers allerlei leuke meubelen en producten voor in huis staan.

Overstock Home België

Vele jaren geleden begon dit merk relatief klein in ons land. De focus lag niet direct op een heel uitgebreid aanbod, maar juist op het bedienen van de klant. Dit deed Overstock niet alleen met het Home Label, maar ook met het Garden label. Onder dat label biedt men allerlei meubelen voor in de tuin aan. Als je naar meubelen voor in huis op zoek bent, zit je bij Overstock Home goed. Dat Overstock Home een flinke groei doorgemaakt heeft, blijkt duidelijk uit de hoeveelheid showrooms. Door de jaren heen heeft deze firma maar liefst 15 showrooms in ons land weten te openen. Op de website van deze firma kun je in de menubalk op ‘Showroom’ klikken, waarna je een compleet overzicht van alle winkels te zien krijgt. Zoals je op onze landkaart kunt zien, zitten de winkels in ieder geval door ons hele land verspreid.

Overstock Home showrooms

Shop jij het liefste meubelen online? Of vind je het toch prettig om de meubelen in het echt te kunnen bekijken? Aangezien veel mensen aan dat tweede de voorkeur geven, heeft Overstock Home zich gericht op het aanbieden van meerdere showrooms. Op dit moment kun je uit maar liefst 15 winkels in ons land kiezen. In deze winkels vind je het uitgebreide aanbod, maar ook deskundige medewerkers. Zij denken graag met je mee, zij adviseren je graag en zij informeren je graag. In de showrooms van Overstock Home is de kans zodoende erg groot dat je tot de inrichting van je dromen gaat komen!

Overstock Home merken

Ben je bereid om in nieuwe meubelen voor in je woning te investeren? Dan wil je uiteraard wel van een bepaalde kwaliteit uit kunnen gaan. Ongeacht voor welke meubelen je bij Overstock Home kiest, ben je van een prima kwaliteit verzekerd. Dit is te danken aan de vele samenwerkingsverbanden die men met merken aangegaan is. Doordat Overstock Home met alleen de beste merken samenwerkt, ben je van een hoogwaardig én uitgebreid aanbod verzekerd. Het enige dat vervelend kan zijn, is dat je last van keuzestress kunt krijgen. Door alle samenwerkingen biedt Overstock Home immers heel veel meubelen aan.

Aanbod op de website

Niet alleen de winkels van Overstock Home zijn populair, maar ook de webshop. In de webshop van deze firma vind je het uitgebreide aanbod, inclusief de beste promoties. De beste promoties komen op de homepage duidelijk naar voren. Verder kun je in de menubalk uit de nodige categorieën kiezen, waaronder Kasten, Zetels, Tapijten, Verlichting, Decoratie, Tafels en Stoelen. In het aanbod van Overstock Home is in ieder geval meer te vinden dan alleen meubelen voor in je woning. Je kunt feitelijk je gehele huis inrichten met het uitgebreide aanbod van Overstock Home.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten die door Overstock Home aangeboden worden? En wil je ook van de beste promoties op de hoogte gehouden worden? In al deze situatie doe je er verstandig aan om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Dankzij de nieuwsbrief van Overstock Home blijf je op de hoogte van alles!

Contact & social media

De klantenservice van Overstock Home staat graag voor je klaar. Je kunt er echter ook voor kiezen om bij één van de winkels langs te gaan. Ook daar kun je prima je vragen stellen aan de medewerkers. Als je een liefhebber van social media bent, biedt dat extra mogelijkheden. Je kunt Overstock Home namelijk via Facebook volgen; via dat kanaal blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws. Via dit kanaal deelt Overstock Home bijvoorbeeld de beste promoties.

Over Overstock Home

De grote Belgische firma Overstock kan onderverdeeld worden in twee aparte onderdelen; Overstock Home en Overstock Garden. Het laatstgenoemde onderdeel richt zich op het aanbieden/verkopen van producten voor in de tuin, terwijl je bij Overstock Home een uitgebreid aanbod vindt van producten voor ín huis.

Het aanbod van Overstock Home is behoorlijk uitgebreid; dat geldt ook voor de winkelpunten. Door de jaren heen heeft Overstock Home namelijk meerdere vestigingen in ons land weten te openen. Je kunt in ons land naar één van de 13 Overstock Home showrooms voor het bekijken van alle meubelen; klik po de website op ‘Winkelpunten’ en achterhaal direct waar de dichtstbijzijnde vestiging te vinden is.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop van Overstock Home het assortiment in te zien en de producten te bestellen. Je hebt daarbij de keus tussen de volgende categorieën: Kasten, Stoelen, Tafels, Salon- en bijzettafels, Zetels, Eetkamersets, Tapijten, Verlichting, Bureaus, Decoratie, Outlet en Acties. Het moge duidelijk zijn; het assortiment van Overstock Home is echt serieus uitgebreid te noemen.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan heb je ook nog eens geluk; je geniet namelijk van een gratis verzending indien je voor meer dan 100 euro een bestelling plaatst. Bij kleinere orders betaal je een bedrag van 6 euro; deze verzendkosten zijn alleen van toepassing op kleine producten. Check in ieder geval altijd even de hoogte van de verzendkosten in jouw winkelmandje. Nadat je de producten in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Daar dien je de retourinstructies van Overstock Home voor op te volgen.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar [email protected], een live chat via de website starten of bellen naar 09 298 10 50. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar.