Pandora

Pandora folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pandora

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor Pandora korting

Pandora folders

Wil je voor jezelf nieuwe sieraden kopen? Of wil je wellicht één van de dierbare personen om je heen met een leuk sieraad verrassen? In beide gevallen is de kans heel groot dat je bij Pandora slaagt. Deze aanbieder van sieraden biedt een divers aanbod aan, werkt met de beste merken samen en hanteert interessante prijzen. Als je liever nog iets voordeliger sieraden wilt shoppen, zou je de Pandora folders goed in de gaten moeten houden. In de Pandora folders komen namelijk de beste promoties van deze juwelier naar voren. Met dank aan deze promoties kun je echt het nodige geld besparen. Wil je nóg meer handige tips voor het besparen van geld bij Pandora? Wij geven je hieronder nog enkele handige tips waarmee je op de hoogte van de beste Pandora promoties blijft.

Pandora België

In het jaar 1982 zag het sieradenmerk Pandora het levenslicht. Dit bedrijf werd in de Deense stad Kopenhagen opgericht, waarna het merk al snel veel successen wist te behalen. In Denemarken zelf werd Pandora populair, maar ook in andere landen deed dit merk zijn intrede. Dat gebeurde ook in ons land; in de afgelopen jaren is Pandora bijzonder hard gegroeid in ons land. Dit kun je onder meer terug zien aan de vele winkels van deze sieradenketen in ons land. Ga naar de website van Pandora, klik op Winkels en vul je postcode of woonplaats in. De tool toont nu direct waar de winkels bij jou in de buurt te vinden zijn. Leuk detail: het gaat hierbij niet alleen om officiële Pandora winkels, maar ook om bijvoorbeeld warenhuizen. Pandora heeft met meerdere warenhuizen en wederverkopers een speciale overeenkomst gesloten.

Pandora winkels

Vind je het fijn om nieuwe sieraden goed te kunnen bekijken? En wil je mogelijk een ring of armband even willen passen? Als je naar één van de winkels van Pandora toe gaat, heb je die mogelijk. In de winkels kun je het uitgebreide aanbod bekijken en daarmee een goede vergelijking maken. Het feit dat je de sieraden met je eigen ogen in het echt kunt aanschouwen, maakt het maken van een keuze ongetwijfeld iets makkelijker. Om van deze voordelen te profiteren, zou je naar een winkel van Pandora toe moeten gaan. Op de website van dit sieradenmerk vind je dus een compleet overzicht van alle winkels. Ga je naar één van deze winkels toe? Schroom dan niet om advies te vragen aan de medewerkers. De medewerkers van Pandora zijn getraind om je van het best mogelijke advies te kunnen voorzien.

Pandora merken

Door de jaren heen heeft Pandora een flinke groei doorgemaakt. Dit is te zien aan het aantal winkels in ons land, maar ook aan het aanbod. Het mooie hierbij is dat Pandora niet met andere merken samenwerkt. Nee, alle sieraden die je bij dit sieradenmerk kunt kopen, zijn van het eigen merk. Wel is het zo dat Pandora af en toe samenwerkingen aan gaat met andere merken. Een recent voorbeeld hiervan is een samenwerking tussen Pandora en Marvel; de sieraden die tijdens zo’n samenwerking tot stand komen, groeien soms uit tot ware collector items.

Aanbod op de website

Als je bij Pandora wilt shoppen, heb je hier twee mogelijkheden voor. Je kunt naar de winkels van Pandora toe gaan, maar je kunt ook naar hartenlust shoppen in de online webshop van dit merk. De webshop is overzichtelijk, herbergt het uitgebreide aanbod en biedt enkele handige extra’s. Zo vind je op de website meer informatie over de verschillende sieraden. Ook deelt Pandora op haar website tips voor het uitkiezen van de beste sieraden. In de menubalk kun je in ieder geval uit acht categorieën kiezen: Nieuw, Charms, Ringen, Armbanden, Colliers, Collecties, Oorsieraden en Cadeaus.

Pandora CLUB

Wil je bij Pandora van extra kortingen profiteren? En wil je een volwaardig member worden van dit leuke sieradenmerk? Dat is mogelijk! je kunt je namelijk als lid aanmelden voor de Pandora CLUB. Nadat je dit gedaan hebt, krijg je exclusieve toegang tot promoties. Ook ontvang je af en toe een mailtje van Pandora met daarin bijvoorbeeld de nieuwste producten en collecties. Als lid van de Pandora CLUB geniet je al met al van de nodige voordelen.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van dit prachtige sieradenmerk? Je kunt ervoor kiezen om je als lid bij de Pandora CLUB aan te melden, maar je kunt dit merk ook via social media volgen. Pandora is actief op Facebook, YouTube, Pinterest en Instagram. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste producten én beste promoties.

Over Pandora

Ben je op zoek naar mooie juwelen en sieraden? Wil je wellicht een prachtige ketting voor jezelf kopen of wil je jouw partner verrassen met een super mooi sieraad? Daarvoor ben je bij het welbekende juwelenmerk Pandora aan het juiste adres. Deze firma heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van juwelen en sieraden; die rol vervult het bedrijf bovendien met verve. Pandora is over de gehele wereld populair geworden en biedt een uitgebreid assortiment aan.

Op de website van dit merk vind je meer informatie over het uitgebreide assortiment. Het uitgebreide assortiment is daarbij onderverdeeld in de volgende categorieën: Charms, Armbanden, Ringen, Oorbellen, Kettingen en Hangers. Per categorie vind je een divers aanbod, aangezien Pandora alle sieraden/juwelen ook nog onder heeft verdeeld in verschillende series. Zo bestaat de Pandora Rose serie en de Pandora Shine serie.

Het is via de website helaas niet mogelijk om de juwelen of sieraden te bestellen. Het enige waar je de sieraden/juwelen wel aan kunt schaffen, zijn bij de officiële juweliers van dit merk en/of bij verkooppunten. Op de website van Pandora vind je meer informatie over deze verkooppunten. Je kunt daarvoor aan de onderkant van de website jouw woonplaats in ons land invoeren, waarna de website direct toont waar de dichtstbijzijnde verkooppunten te vinden zijn.

Je merkt in ieder geval al snel zat dat Pandora onwijs veel verkooppunten in ons land heeft. De kans is dan ook vrij groot dat er ook bij jou in de buurt een verkooppunt van Pandora te vinden is.

Heb je vragen? Dan kan je naar één van de verkooppunten, maar je kunt ook contact opnemen met het Belgische hoofdkantoor van Pandora. Je kunt daarvoor mailen naar [email protected] of bellen naar +32 2 588 17 81. De klantendienst van Pandora is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.