Picard

Picard folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Picard

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Delhaize Fresh Atelier
Agrimarkt
Jumbo
Ekoplaza
Bon Ap
Tanger Markt
Hyper Carrefour
Spar Express
Spar Colruyt
Smatch
Simply You
Rob
Origin'O
Collect&Go
CenB
Bio Shop
Allerhande
Shop & Go Delhaize

Populaire folders

Tips voor Picard korting

Picard folders

Vind je het lastig om voor elke avond een lekkere maaltijd te bedenken? Check dan eens de website van Picard. Op de website doe je ongekend veel inspiratie op voor nieuwe gerechten. Bovendien vind je in het aanbod van Picard alles wat je nodig hebt om deze gerechten te bereiden. Picard maakt het koken niet alleen gemakkelijker, maar ook nog gezonder. Bij deze keten ligt de focus namelijk op het aanbieden van de juiste producten voor het bereiden van lekkere én gezonde gerechten. Als je van plan bent om bij Picard te shoppen, raden wij je graag aan om onze pagina in de gaten te houden. Op deze pagina vermelden wij namelijk de beste aanbiedingen van Picard; dat doen we door op deze pagina de Picard folders te plaatsen. In de Picard folders vind je de actuele promoties, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Dankzij de promoties is het shoppen bij Picard zowel leuker als voordeliger.

Picard België

Voor de historie van het merk Picard moeten we terug naar het jaar 1906. In dat jaar start in een kleine Franse plaats een kleine fabrikant; deze fabrikant richt haar pijlen op het vervaardigen van producten waarmee voedsel langer vers gehouden kan worden. Dat was toentertijd een belangrijke ontwikkeling, aangezien er nog geen koelkasten bestonden. Al snel sloeg dit concept aan, waarna het merk pas in 1962 haar vleugels ging spreiden. Vanaf dat moment ging Picard ook diepvriesproducten ontwikkelen en verkopen. Dit zorgde in 1974 vervolgens voor de opening van de eerste diepvrieswinkel. Dat was het startschot voor de ongekende groei van dit merk. Door de jaren heen heeft Picard honderden winkels in Frankrijk geopend. Spijtig genoeg heeft men geen winkels in ons land geopend, maar het is wél mogelijk om digitaal te shoppen bij Picard.

Duurzaam ondernemen

Bij Picard draait het niet alleen om gezonde en lekkere producten, maar ook om duurzame producten. Om de beste producten aan te kunnen bieden, heeft Picard meerdere duurzaamheidsprojecten in het leven geroepen. Met dank aan deze project maakt Picard bijvoorbeeld alleen gebruik van vissen die op een duurzame manier gevangen zijn. Volgens Picard is het pure noodzaak om op deze manier te ondernemen. Mocht je hier meer over willen weten, raden wij je aan om de website van Picard even te checken. Op de website vind je meer informatie over de duurzame projecten waar Picard zich mee bezig houdt.

Picard app

Ben je van plan om vaker bij Picard online aankopen te doen? Dan kun je dit gemakkelijk via de website doen, maar je kunt het ook via de mobiele app van Picard doen. Als je deze app op je smartphone hebt geïnstalleerd, bestel je vanaf je luie stoel de gewenste boodschappen. De app werkt bijzonder makkelijk, is overzichtelijk en is aan je eigen Picard account te koppelen. De app van Picard is te downloaden via de Google Play Store en via de Apple App store.

Aanbod op de website

Vanuit ons land kun je naar één van de Franse winkels van Picard toe gaan, maar je kunt ook via de webshop shoppen. In de webshop vind je een overzicht van alle producten die op dit moment door Picard aangeboden worden. Aangezien dit om bizar veel producten gaat, heeft Picard voor meerdere categorieën gekozen. Zo kun je kiezen voor Vlees en Vis, Groenten en Fruit, Kant-en-klaar maaltijden, Biologisch, Pizza’s en taarten, IJs en sorbets, Brood en gebak en Internationale keuken. Per categorie vind je vervolgens een aanbod van de beste producten. Zoals hierboven al aangegeven, neemt Picard alleen genoegen met het beste van het beste. Dat is duidelijk terug te zien in het actuele aanbod.

Nieuwtjes en specials

In de webshop van Picard zie je de categorieën Nieuwtjes en Specials direct naar voren komen. In de eerstgenoemde categorie vind je de nieuwste producten van Picard. Deze producten zijn volledig in de lijn met de rest van het aanbod; duurzaam, lekker en gezond. In de categorie ‘Specials’ vind je de beste promoties van dit moment. De ervaring leert dat de kortingen bij Picard hoog oplopen, dus check deze categorie goed. Met dank aan deze promoties kun je in ieder geval het nodige geld besparen op je boodschappen.

Social media & magazine

Wil je op de hoogte blijven van Picard? Dat doe je door deze supermarktketen te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube en/of TikTok. Wil je graag de nodige inspiratie op doen? Dat doe je door online het magazine van Picard te bekijken. Scroll hiervoor op de website helemaal naar beneden en klik op de foto van het magazine.

Over Picard

“Maak voor iedereen het hernieuwde plezier van goed eten toegankelijk”. Met deze ene zin weten wij het complete doel van de firma Picard duidelijk te maken. Deze firma zag al in 1906 in Frankrijk het levenslicht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei door weten te maken. Picard startte ooit met één fabriek, waarin ijspakken vervaardigd werden om voedsel vers te houden. Dit was destijds noodzakelijk, aangezien er nog geen koelkasten en vriezers bestonden.

In 1962 werd uiteindelijk de overstap gemaakt; Picard ging ook diepvriezers en diepvriesproducten verkopen. Dat was eigenlijk het startsein voor de gehele ontwikkeling die dit bedrijf door zou gaan maken. In 1974 werd bijvoorbeeld de eerste diepvrieswinkel van Picard geopend, waarna het héél hard zou gaan met het bedrijf. In 1999 had Picard al meer dan 400 winkels in Frankrijk, waarna ook in onder meer ons land nieuwe winkels geopend werden. In al deze winkels ligt de focus nog steeds op het aanbieden van diepvriesproducten. Picard zelf geeft aan dat ze meer dan 1000 diepvriesproducten, variërend van voorgerecht tot aan dessert, leveren.

Ook in ons land is Picard inmiddels uitgegroeid tot een ontzettend grote winkelketen. Zo heeft het bedrijf meerdere winkels in ons land; voor meer informatie hierover kan je het beste de website raadplegen. Als je op de website op ‘Winkels’ klikt, krijg je namelijk het complete overzicht van alle Picard winkels in ons land te vinden.

Daarnaast kan je op de website ook op ‘Recepten’ klikken. Je krijgt dan direct een overzicht met meerdere recepten te vinden; je kunt hierdoor direct inspiratie op doen om binnenkort een heerlijke maaltijd te bereiden!

Mocht je vragen hebben, kan je via de website van Picard een online contactformulier invullen. Je kunt er ook voor kiezen om te bellen naar 02 354 99 09 of te mailen naar [email protected]. Mocht er een Picard vestiging bij jou in de buurt zitten, kan je ook ter plekke jouw vragen stellen.