Pimkie

Pimkie folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pimkie

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Pimkie korting

Pimkie folders

Ben je als vrouw zijnde op zoek naar nieuwe kleding? Dan weet je één ding zeker: je kunt uit heel veel soorten kledingitems kiezen. Ten opzichte van heren worden er meer soorten kleding voor dames op de markt gebracht. Je kunt bijvoorbeeld voor een broek, een rok of een jurk kiezen. Ongeacht waar je voorkeur naar uit gaat, kun je bij het modemerk Pimkie naar hartenlust shoppen. Deze firma biedt leuke én betaalbare kledingitems voor de modieuze vrouw aan. Wil je graag van nog betere prijzen bij Pimkie genieten? Check dan goed déze pagina; op deze pagina houden wij namelijk alle actuele Pimkie folders bij. Door van de promoties uit deze folders te profiteren, weet je simpelweg veel geld te besparen. Om nog meer geld te kunnen besparen, wijzen wij je graag op onderstaande tips. Met deze tips én de Pimkie folders is het shoppen bij Pimkie alleen maar leuker.

Pimkie België

Over de historie van het merk Pimkie is niet super veel bekend. Wat we wel weten, is dat Pimkie door de jaren heen een flinke groei door heeft gemaakt. Deze groei is niet alleen maar met hoogtepunten gepaard gegaan, maar ook met enkele dieptepunten. Zo werd in 2021 bekend dat een deel van de modeketen Pimkie failliet was gegaan. Dat zorgde ervoor dat Pimkie al haar winkels in ons land moest sluiten. Gelukkig is de webshop wel overeind gebleven, waardoor je alsnog naar hartenlust bij Pimkie kunt shoppen. Hoe het komt dat Pimkie in 2021 failliet gegaan is? Daar is weinig over bekend, maar hoogstwaarschijnlijk had dit met de hoge kosten te maken. Pimkie had in de grootste steden eigen winkels zitten, waarvoor uiteraard veel huur betaald moest worden. Op dit moment heeft Pimkie alleen nog een webshop, waardoor de keten haar kosten laag weet te houden. Dát is ook terug te zien in de huidige prijsstelling van deze fashionketen.

Pimkie cadeaubon

Heb je een vriendin, partner, zus of tante die dol is op winkelen? Of wil je graag iemand anders met een leuk cadeau verrassen? In beide gevallen is het erg leuk om een Pimkie cadeaubon te geven. Deze bon is leuk om te geven, maar is minstens net zo leuk om te krijgen. Als gever bepaal je volledig zelf wat de waarde van de cadeaubon moet zijn. Je krijgt de bon vervolgens thuisgestuurd, waarna je deze aan de ontvanger kunt geven. De ontvanger kan de cadeaubon vervolgens spenderen in de officiële webshop van Pimkie.

Pimkie loyaliteitsprogramma

Pimkie heeft haar pijlen gericht op haar trouwe klanten. Als je zelf ook regelmatig een aankoop bij dit modemerk doet, kun je van het loyaliteitsprogramma profiteren. Per aankoop spaar je punten, waarmee je op den duur van extra kortingen kunt profiteren. Tevens biedt Pimkie speciale verrassingen aan voor de leden van het loyaliteitsprogramma. Mocht je in dit programma interesse hebben, kun je je via de website hier snel voor aanmelden.

Aanbod op de website

Als je bij Pimkie wilt shoppen, heb je hier nog maar één mogelijkheid voor: via de online webshop. Gelukkig is het aanbod in deze webshop uitgebreid en worden alle producten op een overzichtelijke manier aangeboden. Zodra je op de website uitkomt, vallen de categorieën in de menubalk in ieder geval goed op. Via deze categorieën bekijk je het uitgebreide aanbod en kun je de gewenste producten bestellen. Overigens valt op dat Pimkie niet alleen kleding aanbiedt, maar ook schoenen en accessoires. Bovendien stunt Pimkie regelmatig met flinke aanbiedingen; deze vind je ook online.

Nieuwsbrief

Speciaal voor alle geïnteresseerden biedt Pimkie een interessante nieuwsbrief aan. In deze nieuwsbrief staan de nieuwste producten, de beste promoties en de laatste trends. Door je voor deze nieuwsbrief aan te melden, blijf je simpelweg op de hoogte van alles wat met Pimkie te maken heeft. Meld je via de website voor deze nieuwsbrief aan en je hoeft niks meer te missen!

Social media & contact

Wil je nog beter op de hoogte van Pimkie blijven? Dan kun je deze firma ook via verschillende social media kanalen volgen. Pimkie is actief op Facebook, TikTok en Instagram. Via deze kanalen doe je veel inspiratie op én blijf je op de hoogte van de laatste collecties. Mocht je vragen hebben, kun je via Facebook en Instagram ook een bericht sturen. Dat doe je echter ook via de live chat op de website of door te bellen naar +32 2 790 68 95.

Over Pimkie

Ben je op zoek naar trendy en leuke kleding voor dames? Dan ben je zeker bij het merk Pimkie aan het juiste adres. Dit kledingmerk heeft zich namelijk volledig gespecialiseerd in het aanbieden van leuke kleding en accessoires voor vrouwen. De kleding is betaalbaar, Pimkie brengt meerdere collecties per jaar uit en je hebt de keus uit een behoorlijk uitgebreid assortiment.

Daarnaast kan je ook de kleding met jouw eigen ogen gaan bekijken én vervolgens passen in één van de vele winkels van Pimkie in ons land. Op de website van deze firma vind je meer informatie over de winkels. Vul jouw woonplaats in en je ziet bovendien direct waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

Je kunt er echter ook voor kiezen om te shoppen via de webshop van Pimkie. In deze uitgebreide webshop vind je de volgende categorieën terug: Nieuwe collectie, Kleding, Accessoires, Cool Days, Outlet en Inspirations. Als je voor de categorie ‘Kleding’ kiest, krijg je eigenlijk alle mogelijke kledingstukken te zien. De kans is dus groot dat je bij Pimkie kunt slagen!

Wil je een bestelling via de webshop plaatsen? Dan heb je de keus tussen twee bezorgingsmogelijkheden; je kunt de artikelen gratis in een winkel laten bezorgen, maar je kunt de artikelen ook bij jou thuis laten bezorgen. Voor deze verzendingsmethode betaal je een bedrag van 6 euro, maar bij een bestelling van minstens 60 euro geniet je van gratis verzending!

Nadat je de kleding in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je kunt deze gratis retourneren in één van de winkels of per post terugsturen. In dat geval dien je zelf de retourneringskosten te betalen.

Mocht je vragen hebben, staat de klantenservice van Pimkie graag voor je klaar. Je kunt daarvoor een Whatsappbericht sturen naar 0032 477 99 17 24, bellen naar 026 20 02 65 of een online contactformulier invullen. De klantenservice is op werkdagen van 09.30 tot 17.30 uur bereikbaar.