Playmobil

Playmobil folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Playmobil

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

De Kinderplaneet
ShopForGeek
De Rakker
Lobbes
De Speelvogel
Playmobil
The Bradford Exchange
Pipoos
Tuf Tuf
Multi-Land
Eurotoys
LEGO
Internet-Toys
Vertbaudet
Top1Toys
Bobbejaanland
Toys & Toys
MovieMAX

Populaire folders

Tips voor Playmobil korting

Playmobil folders

Het meest bekende speelgoed ter wereld. Als je deze omschrijving aan iemand zou geven, zouden veel mensen het over bijvoorbeeld LEGO hebben. Iets waar ook veel mensen over zullen beginnen, is Playmobil. Dit is al decennialang ongekend populair speelgoed. Grote kans dat jij hier ook mee hebt gespeeld, terwijl je kinderen er nu ook nog steeds mee spelen. Mocht dat het geval zijn, is het wel zo leuk om nieuw Playmobil voor je kind te kopen. Daarbij is het uiteraard prettig om van interessante aanbiedingen te profiteren. Daarvoor zit je goed in de Playmobil folders. In de folders van Playmobil vind je de actuele aanbiedingen van dit speelgoedmerk. Blader deze folders door, check welke aanbiedingen op dit moment geldig zijn en sla je slag. Dankzij de Playmobil promoties bespaar je oprecht veel geld.

Playmobil België

Zoals hierboven al aangegeven, is Playmobil wereldwijd één van de populaire speelgoedmerken. Dit is eigenlijk al het feit sinds 1974; toen werden de eerste sets van Playmobil op de markt gebracht. Al deze sets hadden enkele kenmerken, bijvoorbeeld dat alle sets van plastic zijn gemaakt. Aan die filosofie heeft Playmobil vanaf het begin vastgehouden. Alles begon overigens met kleine poppetjes, maar de sets zijn gaandeweg steeds uitgebreider geworden. Dat is ook het geval in ons land. In eerste instantie was Playmobil Duits, maar het bedrijf is uiteraard nu internationaal actief. Als je in ons land nieuw Playmobil speelgoed wilt kopen, heb je daar méér dan voldoende mogelijkheden voor. Je kunt dit rechtstreeks bij Playmobil kopen, maar je kunt ook uit tientallen wederverkopers kiezen.

Playmobil verkopers

Wil je graag het beste Playmobil speelgoed tegen de scherpste prijzen aanschaffen? Dan doe je er verstandig aan om de Playmobil folders in de gaten te houden. Je doet er echter ook verstandig aan om folders van andere verkopers in de gaten te houden. Meerdere aanbieders in ons land stunten namelijk regelmatig met aanbiedingen op Playmobil. Het mooie hierbij is dat vrij veel bedrijven in ons land het Playmobil speelgoed aanbieden. Je bent hierdoor in staat om een uitgebreide vergelijking te maken tussen alle aanbieders.

Playmobil sets

De fabrikant van Playmobil begon in eerste instantie met kleine poppetjes. Deze kleine poppetjes waren ongeveer zo groot als een kinderhand en hadden enkele bewegende onderdelen. Door de jaren heen is het aanbod steeds innovatiever en uitgebreider geworden. Daarbij is Playmobil zich ook grotendeels op complete sets gaan richten. Zo kun je een complete politie set van Playmobil kopen, waarin allerlei toepasselijke onderdelen te vinden zijn. Al deze onderdelen zijn relatief klein, zijn van plastic en zien er prachtig uit. Eén van de belangrijkste voordelen van Playmobil is dat dit speelgoed echt lang mooi blijft.

Aanbod op de website

Raak je door het lezen alweer enthousiast over het Playmobil speelgoed? Dan doe je er verstandig aan om direct de website van Playmobil te checken. Op de website zie je namelijk het huidige, uitgebreide aanbod. Hierbij kun je kiezen uit allerlei verschillende categorieën, maar ook uit verschillende interessante bundels. Een menu-item dat ook interessant is, is het item ‘Aanbiedingen’. Onder dit menu-item vind je de beste promoties die je dus óók in de Playmobil folders aantreft. Bestel je voor meer dan 40 euro bij Playmobil? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen. Daarnaast geniet je via de officiële website van Playmobil van exclusieve aanbiedingen.

Playmobil nieuwsbrief

Via de website van Playmobil kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Het advies is om dit direct te doen, aangezien je hiermee van meerdere voordelen profiteert. Zo is het een groot voordeel dat je op de hoogte blijft van de nieuwste Playmobil producten. Een nog groter voordeel is de welkomstbonus van maar liefst 15%. Nadat je je voor de nieuwsbrief aangemeld hebt, kun je deze bonus direct toepassen op je eerstvolgende bestelling. Verder krijg je met enige regelmaat exclusieve aanbiedingen via de website binnen.

Playmobil catalogus & social media

Zou je graag met je kind het leukste Playmobil speelgoed uit willen kiezen? Dan is het advies om de Playmobil catalogus online te bestellen. Dit is geheel gratis, waarna je deze catalogus thuisgestuurd krijgt. Samen met je zoon of dochter kun je vervolgens heerlijk door deze catalogus bladeren. Ook is het aan te raden om Playmobil via social media te volgen. Via de social media kanalen blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, aanbiedingen en sets. Tevens blijf je via de social media kanalen op de hoogte van de beste nieuwe promoties. Playmobil is te volgen via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Over Playmobil

Als we het over ongekend populair speelgoed hebben, spreken we al snel over Playmobil. In het jaar 1972 werd door Geobra Brandstätter patent aangevraagd op een uniek poppetje. Dit poppetje was slechts 7,5 centimeter, was afgestemd op de afmetingen van een kinderhand en was van plastic vervaardigd. De ontwikkeling van dit poppetje was eigenlijk gebaseerd op de welbekende tinnensoldaatjes uit het (verre) verleden. Toen het patent in 1972 aangevraagd had, kon niemand bedenken dat Playmobil uit zou groeien tot één van de bekendste soorten speelgoed ter wereld.

Hedendaags maken nog steeds heel veel kinderen met veel plezier gebruik van Playmobil. Door de jaren heen zijn bovendien allerlei verschillende soorten Playmobil op de markt gebracht, waardoor kinderen nu de keus hebben uit ongekend veel verschillende soorten Playmobil.

Voor het aanschaffen van Playmobil kan je in ons land terecht in één van de vele verkooppunten. Op de website van Playmobil België vind je meer informatie over deze verkooppunten, terwijl je via de website van Playmobil België ook de varianten van Playmobil kunt bestellen. Indien je voor meer dan 20 euro een bestelling plaatst, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Je betaalt wel verzendkosten voor een orderwaarde van minder dan 20 euro; 2,50 euro aan verzendkosten.

Nadat je de artikelen in ontvangst genomen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Volg hiervoor de retourinstructies van Playmobil op; deze vind je op de website van Playmobil.

Mocht je vragen hebben, kan je via de website een contactformulier invullen. Ook is het aan te raden om de sectie veelgestelde vragen op de website raad te plegen; mogelijk vind je daar al direct het antwoord op jouw vraag. Via Facebook, Twitter, YouTube en Instagram blijf je op de hoogte van dit unieke speelgoed!