Pro-Duo

Pro-Duo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pro-Duo

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Pro-Duo korting

Pro-Duo folders

Heb je je eigen kapsalon? Of ben je actief in de verzorgingsbranche? In beide gevallen ben je bij de firma Pro-Duo aan het juiste adres. Deze groothandel biedt namelijk voor kappers, schoonheidsspecialisten en aanverwante beroepen alle benodigde producten aan. Je kunt deze producten in één van de winkels van Pro-Duo bestellen, maar je kunt hiervoor ook naar de online webshop toe gaan. Feit is dat je bij Pro-Duo de keuze hebt uit heel veel producten, waarvan de nodige producten regelmatig in de aanbieding zijn. Om op de hoogte van alle promoties te blijven, kun je het beste de Pro-Duo folders in de gaten houden. In de Pro-Duo folders vind je wekelijks de beste promoties terug, waarmee je het nodige geld kunt besparen. Voor elke ondernemer is dat uiteraard mooi meegenomen, dus hou de folders van Pro-Duo goed in de gaten. Ook via de website blijf je overigens op de hoogte van de beste promoties!

Pro-Duo België

Is Pro-Duo een van origine een Belgisch bedrijf? Daar is de firma niet al te open over. Wat we wel weten, is dat dit bedrijf al in 1999 opgericht werd. In enkele jaren tijd groeide het uit tot een Europese speler, waarna het bedrijf in 2008 overgenomen werd. Sinds 2008 behoort Pro-Duo tot de Sally Beauty Holding, waardoor men nóg harder heeft kunnen groeien. Deze groei is ook in ons land meer dan duidelijk zichtbaar; in ons land vind je de nodige Pro-Duo groothandels en winkels. In totaal gaat het om meer dan 50 winkels, waarvan je online een compleet overzicht vindt. Pro-Duo is niet alleen in ons land actief, maar ook in Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. In deze landen heeft Pro-Duo meer dan 200 winkels in zijn totaliteit.

Pro-Duo particulieren

In eerste instantie richtte Pro-Duo zich alleen op kappers en beautyspecialisten. Enige tijd geleden besloot men om hier deels van af te stappen. Men richt zich nu nog steeds op deze beroepen, maar is zich ook gaan richten op particulieren. Als je op de website van Pro-Duo een kijkje neemt, kun je ook direct kiezen tussen de Bedrijvenwebsite of de Particulierenwebsite. Als je voor de particulierenwebsite kiest, ben je in staat om online allerlei haar- en beautyproducten te kopen. Met deze relatief nieuwe dienst gaat Pro-Duo de strijd met onder meer drogisterijen aan. In de webshop van Pro-Duo voor particulieren geniet je van interessante leveringsvoorwaarden: gratis bezorging vanaf 30 euro is hier een typerend voorbeeld van.

Pro-Duo merken

Heb je toevallig al een kijkje in het aanbod van Pro-Duo genomen? Als je dit al hebt gedaan, heb je mogelijk al opgemerkt dat deze keten producten van allerlei A-merken aanbiedt. Men heeft met de beste merken samenwerkingsverbanden, waardoor Pro-Duo het best mogelijke aanbod opgesteld heeft. Om een volledig overzicht van deze merken te krijgen, kun je online klikken op ‘Merken’. Je krijgt dan de volledige lijst van merken te zien, waarin praktisch alle grote A-merken naar voren komen.

Aanbod op de website

Kies je voor de Professionals website of voor de Particulieren website? Ongeacht voor welke website je kiest, geniet je van een ongekend divers aanbod. Zo vind je allerlei producten voor het haar, allerlei producten voor nagels, allerlei producten voor de baard en allerlei beautyproducten. Ook is het mogelijk om elektrische producten voor in een salon te kopen, evenals allerlei interieuritems voor in een salon. Kijk je naar het aanbod van de website voor particulieren, zie je weer andere categorieën naar voren komen. Zorg dus dat je in eerste instantie de juiste website aanklikt; daarmee voorkom je dat je onnodig gaat zoeken naar producten die je niet kunt vinden.

Pro-Duo account

Ben je als professional van plan om regelmatig aankopen bij Pro-Duo te doen? Dan is het aan te raden om een Pro-Duo account aan te maken. Met dit account maak je het plaatsen van een bestelling een stuk makkelijker. Wil je als consument regelmatig bestellen bij Pro-Duo? Ook dan is het aan te raden om een account aan te maken. Nadat je dit account aangemaakt hebt, geniet je van veel gemak. Zo krijg je de beschikking over een klantenkaart, waarmee je voor (extra) korting kunt sparen. Ondertussen is het dus óók aan te raden om de Pro-Duo folders goed in de gaten te houden.

Pro-Duo nieuwsbrief en social media

Wil je op de hoogte blijven van deze groothandel? Zorg er dan voor dat je je voor de nieuwsbrief aanmeldt. Hierin zijn de beste promoties te vinden, terwijl je ook direct 10% korting op je volgende bestelling krijgt. Pro-Duo is verder te volgen via Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube.

Over Pro-Duo

Ben je actief als kapper of als schoonheidsspecialiste? Wil je voor jouw werk gebruik maken van de best mogelijke producten? Dan is de kans groot dat je bij Pro-Duo alle gewenste producten aan kunt schaffen. Deze firma is namelijk uitgegroeid tot één van de grootste internationale distributeurs op het gebied van professionele schoonheids- en kappersproducten. Deze groei heeft uiteindelijk gezorgd voor een wereldwijde expansie; ook de holding Sally Beauty Inc. heeft hier een belangrijke rol bij gespeeld. Deze holding is namelijk eigenaar van Pro-Duo en heeft absoluut bijgedragen aan de ongekende groei.

Op de website van Pro-Duo vind je een hoop informatie over onder meer het assortiment. Zo kan je in de menubalk kiezen tussen de volgende categorieën: Merken, Haarproducten, Electro, Salon benodigdheden, Nagelproducten, Epileren, Cosmetica en Promoties. Door op één van deze categorieën te klikken, zie je eigenlijk al direct hoe uitgebreid het assortiment van Pro-Duo is.

Wil je graag de producten van Pro-Duo aan gaan schaffen? Of wil je graag van advies voorzien worden door één van de vakkundige medewerkers? Dan heb je in ons land de keus uit meer dan genoeg winkels van deze keten. Op het moment van schrijven heeft Pro-Duo meer dan 50 winkels in ons land, waardoor je altijd wel een winkel bij jou in de buurt kunt vinden. Vul op de website van Pro-Duo jouw woonplaats in en achterhaal direct naar welke winkel je het beste toe kunt gaan.

Heb je op dit moment vragen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met hoofdkantoor van Pro-Duo België. Je kunt daarvoor het beste bellen naar +32 (0)9 216 30 00 of een bericht via de Facebook pagina van Pro-Duo sturen. Uiteraard kan je ook in één van de winkels langsgaan voor het stellen van jouw vragen!