Rituals

Rituals folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Rituals

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Rituals korting

Rituals folders

Het leven is te kort om het niet helemaal naar je eigen wens te maken. Mede daarom is het advies om je dagelijkse routines volledig naar je wens te maken. Om dat voor elkaar te krijgen, komt het aanbod van Rituals maar al te goed van pas. Dit merk doet er alles aan om je dagelijkse routines zo aangenaam mogelijk te maken. De vele producten van dit merk zorgen ervoor dat je fijne moment bewust gaat beleven. De vele producten van dit merk zorgen er echter ook voor dat je geluk in de kleine dingen gaat vinden. Wil je graag het geluk uit de producten van Rituals halen? Dan doe je er verstandig aan om de Rituals folders goed te checken. In de folders van deze firma staan de beste aanbiedingen van dit merk; deze aanbiedingen lopen behoorlijk hoog op. Check regelmatig de Rituals folders via onze website, zodat je van een flinke besparing geniet.

Rituals België

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals werd al in 2000 opgericht. In 2000 begon een voormalig medewerker van Unilever met zijn eigen bedrijf. Hij, Raymond Cloosterman, begon dit bedrijf vanuit een kelder in Amsterdam. Hij wilde graag de beste hygiëneproducten verkopen en dat lukte al snel. Na enige tijd wist hij het eerste filiaal van Rituals te openen, waarna het hard ging met deze firma. Rituals heeft een wereldwijde expansie doorgemaakt én heeft ook in ons land veel winkels geopend. Daarnaast is Rituals een bepalende speler op het digitale vlak geworden. De webshop van Rituals is populair, de social media kanalen doen het goed en Rituals heeft een ongekende naamsbekendheid opgebouwd. De firma heeft in totaal meer dan 800 winkels in 27 landen.

Rituals winkel

Door de jaren heen is Rituals ook in ons land vrij populair geworden. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid winkels; Rituals heeft tientallen winkels in ons land geopend. Voor een compleet overzicht van deze winkels zit je op de website van Rituals goed. Op de website kun je je adres invullen, waarna de tool aangeeft waar de dichtstbijzijnde Rituals winkel te vinden is. Van die winkels vind je online vervolgens ook alle gegevens, zoals de openingstijden en adresgegevens. In de winkels zelf vind je niet alleen het diverse aanbod, maar ook deskundige medewerkers. Deze medewerkers informeren je graag over de beste producten voor in jouw situatie.

My Rituals Member

Doe je regelmatig aankopen bij Rituals? Dan is het aan te raden om je aan te melden als My Rituals Member. Als member geniet je van tal van voordelen, zoals een leuk welkomstcadeau. Ook krijg je exclusieve cadeaus bij elke aankoop, word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe producten en hoef je geen verzendkosten te betalen. Het aanmelden als Rituals Member is erg simpel; vul online enkele gegevens in en je krijgt in je mailbox de bevestigingslink. Klik op deze link en je bent officieel lid van de Rituals familie.

Aanbod op de website

Het aanbod van Rituals is alsmaar doorontwikkeld en uitgebreid. Dat blijkt duidelijk als je naar de website van Rituals kijkt. In de website kun je kiezen uit allerlei menu-items, waaronder Body, Home, Beauty, Cadeaus en Customise. Met de laatstgenoemde categorie ben je in staat om je eigen producten te customizen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld geurstokjes of shampoos naar eigen wens samen kunt stellen. Als je op zoek naar leuke items voor in huis bent, zit je bij Rituals ook goed. Je kunt onder meer leuke aroma diffusers, geurkaarsen, interieursprays en decoratie items aanschaffen. Ben je op zoek naar lekkere verzorgingsproducten voor haar en huid? Ook daarvoor zit je bij Rituals goed; in de categorie ‘Body’ vind je daar alle gewenste items voor.

Rituals Magazine

Dat Rituals méér is dan alleen een merk, blijkt uit de vele extra diensten. Zo brengt deze firma met enige regelmaat een magazine uit. In dit magazine vind je veel handige tips, veel nuttige informatie en de nieuwste producten. Erg leuk om – als man en vrouw – dit magazine eens door te bladeren. Je vindt het actuele magazine altijd via de website van Rituals.

Nieuwsbrief & social media

Op de hoogte blijven van Rituals doe je door je voor de nieuwsbrief aan te melden. In de nieuwsbrief vind je de nieuwste producten, maar ook de beste promoties. Met dank aan de promoties wordt het shoppen bij Rituals alsmaar voordeliger. Je blijft ook via social media op de hoogte van dit merk. Rituals is actief op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram. Via deze social media kanalen hoef je óók geen promotie meer te missen.

Over Rituals

De geschiedenis van het Nederlandse merk Rituals is eigenlijk een sprookje. Dit merk werd namelijk in het jaar 2000 opgericht en heeft sindsdien een gigantische groei door weten te maken. Door unieke producten te verkopen, wist Rituals al snel aan populariteit te winnen. Daarnaast wist Rituals ook de nodige beleving aan de producten toe te voegen, bijvoorbeeld door altijd voor prachtige verpakkingen te kiezen.

Dergelijke keuzes hebben er uiteindelijk toe geleid dat Rituals uitgegroeid is tot een internationaal opererend bedrijf. Ook in ons land is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van de heerlijke producten van dit merk, waarvoor je de officiële Belgische webshop van Rituals kunt gebruiken.

In deze webshop heb je de keus tussen de volgende categorieën: Nieuw, Bath & Body, Interieurparfum, Kitchen Essentials, Cadeaus, Skincare, haar, Parfum, Reizen, Kleding, Make-up, Exclusief online en Bestsellers. Met dit uitgebreide assortiment richt Rituals zich eigenlijk op meerdere zintuigen; zien, ruiken en voelen. De producten zijn stuk voor stuk onwijs ‘zacht’ te noemen, zien er keurig verzorgd uit en hebben ook nog eens een lekkere geur.

Als je online een bestelling gaat plaatsen, betaal je slechts 2,90 euro aan de verzendkosten. Indien je voor meer dan 30 euro via de webshop een bestelling plaatst, hoef je bovendien helemaal géén verzendkosten te betalen. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd. Binnen 90 dagen kan je de ontvangen artikelen vervolgens retourneren; je dient hiervoor het online retourformulier in te vullen en de vervolgstappen op te volgen. Daarmee geniet je overigens van een gratis retournering!

Dagelijks staat de klantendienst van Rituals van 09.00 tot 21.00 uur voor je klaar. Je kunt hiervoor bellen naar +31 (0)2 02 41 59 48, een online contactformulier invullen, een bericht via Facebook/Twitter sturen of een Whatsapp berichtje sturen naar +31657078519.