Scapino

Scapino folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Scapino

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor Scapino korting

Scapino folders

Het leven is al duur genoeg. Zeker als je één of meerdere opgroeiende kinderen hebt, lopen de kosten al snel de spuigaten uit. Wil je daarom zo min mogelijk geld kwijt zijn aan bijvoorbeeld de kleding of schoenen voor je kind(eren)? Wil je echter wel dat je kwaliteit koopt? Dan kun je het beste naar de webshop van Scapino gaan. In de webshop van dit modemerk vind je namelijk prima kinderschoenen tegen lage prijzen. Dankzij de lage prijzen heeft Scapino een flinke groei doorgemaakt en reeds veel ouders blij gemaakt. Wil je van nóg lagere prijzen bij dit merk genieten? Dan doe je er verstandig aan om regelmatig de Scapino folders te checken. In de Scapino folders vind je namelijk de beste aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen gelden niet alleen voor schoenen, maar ook voor andere mode items. Het aanbod bij Scapino is namelijk door de jaren heen steeds uitgebreider geworden.

Scapino België

Dat Scapino van origine een Nederlands merk is, blijkt duidelijk uit de focus. Men heeft in Nederland namelijk tientallen winkels, terwijl men in ons land (nog) geen winkel geopend heeft. In 1974 werd de firma Scapino al in Nederland opgericht. De focus lag destijds al op het volgen van de trends en betaalbare mode aan te bieden. De term mode is in dit geval vrij breed; bij Scapino gaat het om zowel kleding als om schoenen. Nadat Scapino in eigen land erg populair werd, maakte men ook de overstap naar ons land. In ons land heeft deze keten dus géén winkels geopend, maar wel de webshop. Voor alle Belgen is het mogelijk om online een bestelling te plaatsen bij Scapino. Let er op dat je bij het plaatsen van de bestelling het vinkje bij België aanvinkt.

Scapino merken

Door de jaren heen is het aanbod van Scapino steeds diverser geworden. Lange tijd bood men alleen schoenen aan, maar daar is verandering in gekomen. Ook voor allerlei mode items, sportitems en outdoor items zit je tegenwoordig bij Scapino goed. Dit is aan de ene kant aan de keten zelf te danken en is aan de andere kant aan de samenwerkingsverbanden te danken. Scapino is met veel A-merken samen gaan werken, waardoor men het aanbod steeds breder heeft kunnen trekken. Door deze samenwerkingen geniet je van een interessant en divers aanbod. Wel is het zo dat niet alle items meer even goedkoop zijn. Als je voor schoenen van bijvoorbeeld Nike of Dr. Martens kiest, betaal je hier uiteraard iets meer geld voor. Dankzij de promoties – uit de Scapino folders – kun je gelukkig alsnog van interessante prijzen genieten.

Blog

Vind je het lastig om de juiste schoenen uit te kiezen? Heb je bijvoorbeeld een brede voet? Of weet je niet wat de beste sandalen voor je komende (strand)vakantie zijn? Om het aanschaffen van de juiste schoenen zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Scapino allerlei blogartikelen op haar website geplaatst. In deze blogartikelen vind je nuttige informatie en handige tips. Zeker de moeite waard dus om even deze blogartikelen te bekijken.

Aanbod op de website

Groot assortiment voor het gehele gezin. Als je in de webshop van Scapino een kijkje neemt, zie je die woorden direct naar voren komen. En van die woorden is absoluut niks gelogen. Scapino heeft een divers en uitgebreid aanbod voor zowel volwassenen als kinderen opgebouwd. Dit uitgebreide aanbod bekijk je op je gemakje in de overzichtelijke webshop. Om alle producten overzichtelijk aan te bieden, heeft Scapino gekozen voor de menu items Dames, Heren, Kinderen, Sport, Outdoor, Vrije Tijd, Merken en Sale. Binnen de laatstgenoemde categorie vind je de aanbiedingen die ook in de Scapino folders staan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het moois van Scapino? Dan is het verstandig om je aan te melden voor de nieuwsbrief van dit modemerk. In deze nieuwsbrief staan de beste promoties, de nieuwste artikelen en het laatste nieuws. Bovendien krijg je – door je voor de nieuwsbrief aan te melden – direct 5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. De enige voorwaarde die Scapino hieraan stelt, is dat de minimale orderwaarde 5 euro is.

Contact & social media

Zit je met vragen of opmerkingen? Via de website kun je een live chat starten, maar je kunt ook mailen naar [email protected]. Geef je de voorkeur aan direct contact? Dan kun je ook bellen naar 0592 20 12 60. Daarnaast is het ook mogelijk om via social media in contact te komen met de klantenservice. Scapino is namelijk actief op Facebook, Instagram en TikTok. Via deze kanalen blijf je ook op de hoogte van dit modemerk.

Over Scapino

In de Nederlandse plaats Zweeloo werd in 1974 de firma Scapino opgericht. De oprichter – de heer Berend Ziengs – had eerst zijn eigen schoenenwinkel onder de naam Ziengs Schoenen. In deze winkel verkocht hij met name duurdere schoenen, terwijl hij ook doorhad dat veel mensen juist op zoek waren naar voordelige schoenen. Mede daarom begon hij in 1974 met een ander schoenenmerken onder de naam Scapino. Die keuze pakte uiteindelijk bijzonder goed uit.

Door de jaren heen heeft Scapino in zowel Nederland als in ons land een flinke groei door weten te maken. Op het hoogtepunt had Scapino zelfs meerdere winkels in ons land, maar deze winkels zijn enkele jaren geleden definitief gesloten. Gelukkig is het voor ons wel mogelijk om gebruik te maken van de webshop van Scapino.

In deze webshop kan je het uitgebreide én voordelige assortiment van Scapino volledig inzien. Daarbij heeft Scapino gekozen voor enkele productcategorieën: Dames, Heren, Kinderen, Sport, Outdoor, Merken en Sale. Als je voor de categorie Heren kiest, krijg je enkele subcategorieën te zien: Herenschoenen, Herenkleding, Herenaccessoires en Merken. Het aanbod is al met al bijzonder uitgebreid te noemen.

Wil je graag een bestelling bij Scapino gaan plaatsen? Dan moet je rekening houden met 3,95 euro aan verzendkosten. De bestelde artikelen worden vervolgens binnen 1 á 3 werkdagen op het gewenste adres in ons land bezorgd. Mocht je niet tevreden met de ontvangen artikelen zijn, kan je deze in 30 gratis retourneren. Dit is echter alleen gratis als je de schoenen in één van de Scapino winkels retourneert, maar deze winkels zijn dus niet meer in ons land te vinden. Volg daarom de retourinstructies van Scapino op en stuur de artikelen per post terug; de kosten komen wel voor eigen rekening.

Voor contact met de klantenservice kan je een online contactformulier invullen, een live chat starten of mailen naar [email protected]. Via Facebook, Instagram en Twitter blijf je op de hoogte van het aanbod van deze firma!