Spartoo

Spartoo folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Spartoo

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor Spartoo korting

Spartoo folders

Nummer 1 in schoenen op het internet. Dat is één van de manieren waarop de firma Spartoo zich omschrijft. Een omschrijving die accuraat lijkt te zijn, aangezien de webshop van Spartoo inderdaad op heel veel klanten kan rekenen. Dit heeft echter niet alleen met het aanbod van schoenen te maken, maar ook met het aanbod van tassen en kleding. Je kunt al met al naar hartenlust bij Spartoo shoppen, maar dit is niet altijd even goedkoop. Om het shoppen bij Spartoo goedkoper te maken, doe je er verstandig aan om de Spartoo folders te checken. In de Spartoo folders vind je elke week de beste aanbiedingen, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. De actuele Spartoo folders vind je op déze website, dus open direct de folder van deze week. En neem ook onderstaande tips door; met onderstaande tips bespaar je namelijk nog meer geld bij deze webshop.

Spartoo België

De webshop Spartoo zag al in 2006 het levenslicht. De webshop begon destijds nog klein, maar wist al snel een indrukwekkende groei door te maken. Een groei die ook voor de komst naar tal van andere Europese landen gezorgd heeft. Op het moment van schrijven is Spartoo in ongeveer elk Europees land actief. Dát geeft duidelijk aan dat we met een serieuze en grote partij te maken hebben. Dit blijkt overigens ook uit de populariteit van Spartoo in ons land. Veel Belgen kopen hun schoenen, tassen en kleding bij Spartoo, onder meer vanwege de promoties uit de Spartoo folders. Overigens is het niet zo dat Spartoo in ons land winkels heeft. Deze firma kiest er bewust voor om zich alleen op het digitale gebied te richten. Ook in andere Europese landen tref je daarom geen winkels van Spartoo aan.

Spartoo merken

Op de website van Spartoo valt te lezen dat men meer dan 135.000 schoenenmodellen online aanbiedt. Om een dusdanig uitgebreid aanbod aan te kunnen bieden, is Spartoo samenwerkingsverbanden met de beste schoenenmerken aangegaan. De keten werkt inmiddels samen met bijvoorbeeld Timberland, Converse, Adidas, Birkenstock, Nike, New Balance en vergelijkbare merken. In zijn totaliteit werkt Spartoo met méér dan 3700 merken samen. Wil je een overzicht van deze merken? Ga naar de webshop van Spartoo en klik op ‘Merken’. Je ziet dan direct met welke merken deze firma samenwoont; een indrukwekkend aanbod al met al. Spartoo leveringsvoorwaarden Dankzij het uitgebreide aanbod vind je bij Spartoo altijd wel de gewenste schoenen. Als je deze schoenen eenmaal gevonden hebt, kun je ze geheel gratis laten bezorgen. Spartoo benadrukt hierbij dat elke bestelling binnen 3 werkdagen gratis geleverd wordt. Geweldig. Daarbij biedt Spartoo ook nog de laagste prijsgarantie aan. Mocht je de schoenen elders goedkoper tegenkomen, krijg je het verschil van Spartoo goed. En blijkt uiteindelijk dat de schoenen toch niet helemaal naar je wens zijn? Spartoo biedt een retourperiode van 30 dagen aan. De leveringsvoorwaarden bij deze webshop zijn dus dik in orde.

Aanbod op de website

In de webshop van Spartoo wordt het onwijs ruime assortiment overzichtelijk aangeboden. Dit is onder meer te danken aan de verschillende categorieën, zoals Trends, Nieuw, Heren, Dames, Kinderen en Exclusief. Daarnaast vallen de categorieën Outlet en Wonen ongetwijfeld direct op. Maar, belangrijkste zijn toch wel de categorieën Dames, Heren en Kinderen. Als je op één van deze drie categorieën klikt, krijg je tientallen subcategorieën te zien. Met deze subcategorieën vind je nog sneller de gewenste producten. Hierbij blijkt overigens ook direct dat Spartoo echt niet alleen maar schoenen aanbiedt, maar ook kleding, ondergoed, tassen en sportartikelen.

Inspiratie

Weet je niet zo goed welke schoenen of kleding je aan wilt schaffen? Ga ook in dat geval gerust naar de webshop van Spartoo toe. Eenmaal op deze webshop uitgekomen, zie je direct leuke kleding en schoenen naar voren komen. Spartoo voegt hierbij erg veel foto’s toe, waardoor je veel inspiratie voor nieuwe outfits opdoet. En mocht je er dan alsnog niet uitkomen, is het advies om vooral geduldig door de webshop heen te surfen. Je komt dan voldoende producten tegen die mogelijk op je wensen aansluiten en binnen je budget passen. Met alle dank aan het uitgebreide aanbod van Spartoo.

Spartoo nieuwsbrief & contact

Wil je geen promotie van Spartoo meer missen? Dan kun je het beste wekelijks de Spartoo folders in de gaten houden. Je kunt je hierbij ook nog aanmelden voor de nieuwsbrief. Als je dat nú doet, krijg je ook nog eens 5 euro korting op je eerstvolgende bestelling. En zit je op dit moment met vragen of een klacht? Bel hiervoor gerust naar 02 335 26 10.

Over Spartoo

Ben je op zoek naar fashion van top tot teen? Wil je graag op jouw gemakje online shoppen? Dan kan je daarvoor absoluut bij Spartoo aan het juiste adres. Dit kledingmerk werd pas in 2006 opgericht, maar heeft sindsdien een behoorlijke groei door weten te maken. Zo is Spartoo niet alleen in ons land actief, maar in nagenoeg alle Europese landen. Op de website van dit merk vind je een compleet overzicht van alle landen waarin het merk verkrijgbaar is.

Via de Belgische webshop kan elke Belgische inwoner in ieder geval naar hartenlust shoppen. In deze webshop vind je daarvoor de volgende categorieën: Trends, Nieuw, Dames, Heren, Kinderen, 1356 Merken, Sport, Exclusief, Outlet en Luxe. Onder de categorie Dames vind je onder meer Damesschoenen, Dameskleding, Damestassen, Damesondergoed, Luxe en Accessoires. Ook is het mogelijk om op merk te filteren; nagenoeg alle grote en gerenommeerde merken zijn terug te vinden in het assortiment van Spartoo.

Wil je een bestelling plaatsen bij Spartoo? Dan hoef je geen rekening met verzendkosten te houden. Bij een standaard verzending neemt Spartoo deze kosten voor haar rekening, maar dat is niet het geval als je voor een Express zending kiest. In dat geval ontvang je de artikelen al binnen 1 werkdag, maar daar betaal je dan wel 15 euro aan verzendkosten voor. Een reguliere verzending neemt 2 á 3 werkdagen in beslag.

Wil je graag de ontvangen artikelen weer retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen. Als je de retourinstructies van Spartoo opvolgt, is de retourzending ook volledig kosteloos. Je dient hiervoor eerst een retourformulier in te vullen, waarna je een retouretiket toegestuurd krijgt.

Heb je vragen? Je kunt daarvoor op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van Spartoo. Bel naar 02 335 26 10 of vul een online contactformulier in.