The Body Shop

The Body Shop folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor The Body Shop

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor The Body Shop korting

The Body Shop folders

Bewuster leven; het is iets waar meer en meer mensen mee bezig zijn. Erg belangrijk, aangezien je door een bewuste leefstijl gezonder en gelukkiger kunt worden. Eén van de firma’s die dit maar al te goed begrijpt, is The Body Shop. Deze firma biedt allerlei producten aan waarmee je jezelf op de juiste manier kunt verzorgen. En daarmee ben je in staat om zo bewust en gezond mogelijk te leven. Spreekt dat je aan? Dan is het goed om te weten dat het aanbod van The Body Shop lekker uitgebreid is. Wat hierbij ook goed om te weten is, is dat deze firma regelmatig met promoties stunt. Om op de hoogte van deze promoties te blijven, hoef je alleen maar de The Body Shop folders door te bladeren. In de The Body Shop folders vind je de beste promoties van dit moment. Met deze promoties bespaar je een hoop geld én wordt shoppen bij The Body Shop nog leuker.

The Body Shop België

In de Engelse plaats Brighton zag The Body Shop het levenslicht. Deze firma werd in 1976 opgericht en richtte zich destijds op gezonde verzorgingsproducten. Tot op de dag van vandaag is dit niet veranderd. The Body Shop is nog steeds elke dag bezig met het ontwikkelen en aanbieden van de beste verzorgingsproducten. Dit doet het merk inmiddels ook succesvol in ons land, terwijl het bedrijf ook haar intrede in meerdere andere Europese landen heeft gedaan. The Body Shop is al met al tot een internationaal opererend bedrijf uitgegroeid. Shop je het liefste in een fysieke winkel? Ook dat is bij deze firma mogelijk. Hieronder vertellen we je hier graag iets meer over.

The Body Shop winkels

Vind je het lastig om verzorgingsproducten online te kopen? Dat is op zich goed voor te stellen. Sommige producten wil je even met je eigen ogen aanschouwen of je zou even de geur willen ruiken. Om dat mogelijk te maken, heeft The Body Shop gelukkig meerdere winkels in ons land geopend. Deze winkels zijn onder meer in Brugge, Leuven, Gent, Kortrijk en Antwerpen te vinden. Op de website van The Body Shop vind je een overzicht van deze winkels. Bekijk dit overzicht op je gemakje en vul eventueel direct je woonplaats in. De website toont dan direct aan waar bij jou in de buurt de winkels van The Body Shop te vinden zijn. In deze winkels is het in ieder geval heerlijk shoppen!

The Body Shop cadeaukaart

Wie gebruikt er nou geen verzorgingsproducten? Juist; zowel dames als heren gebruiken maar al te graag verzorgingsproducten. Als je voor een man of vrouw nog naar een leuk cadeau op zoek bent, is een The Body Shop cadeaukaart erg leuk. Aan deze cadeaukaart heeft iedereen iets, aangezien iedereen graag verzorgingsproducten gebruikt. Je kunt geheel zelf de waarde van deze cadeaukaart bepalen, maar het is jammer genoeg niet mogelijk om ‘m online te bestellen. De enige optie die je hebt, is om de cadeaukaart in één van de fysieke winkels te kopen.

Aanbod op de website

Ben je op zoek naar heerlijke verzorgingsproducten? Deze ga je vinden in het aanbod van The Body Shop. Online is het aanbod van deze firma lekker uitgebreid en overzichtelijk, dankzij de fijne webshop. In deze webshop kom je meerdere menu-items tegen, waaronder Gezicht, Body, Haar, Parfum, Lijn en Trending. Per categorie vind je het beste aanbod van verzorgingsproducten. En wil je vooral zo goedkoop mogelijk shoppen? Dan kun je op de webshop op ‘Aanbiedingen’ klikken. Een andere optie is uiteraard om de The Body Shop folders in de gaten te houden. In deze folders vind je immers ook de beste promoties.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van deze firma? Dan is het verstandig om je even aan te melden voor de nieuwsbrief van The Body Shop. In deze nieuwsbrief tref je de nieuwste producten aan, evenals de beste promoties. Hierbij is het ook nog een groot voordeel dat je direct 10% korting op je eerstvolgende bestelling ontvangt. Alleen die korting is al voldoende reden om je direct voor de nieuwsbrief aan te melden!

Contact & social media

Zit je met een vraag? Bel dan gerust naar 011 500 321 of start een live chat via de website. Middels deze live chat kun je snel vraag stellen en net zo snel een antwoord verwachten. Een andere optie is om The Body Shop op social media te volgen. Deze firma is actief op Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube en TikTok.

Over The Body Shop

In de Engelse badplaats Brighton werd op 27 maart 1976 het bedrijf ‘The Body Shop’ ontwikkeld. Destijd had niemand, inclusief de oprichters Anita Roddick, in kunnen denken dat dit bedrijf uit zou groeien tot een wereldwijd opererend bedrijf. Dat is echter wél het geval; The Body Shop is hedendaags namelijk over de gehele wereld actief. Dat is ook te danken aan een recente overname; sinds 2017 is The Body Shop onderdeel van de Braziliaanse holding Natura.

Door de jaren heen heeft The Body Shop allerlei verzorgingsproducten op de markt gebracht. Als je in één van de winkels van deze firma een kijkje gaat nemen, weet je eigenlijk niet wat je ziet. Allerlei tubes, allerlei flacons en allerlei crèmes zijn in grote getalen terug te vinden in het assortiment van The Body Shop. Met al deze producten ben je in ieder geval in staat om jouw huid goed te verzorgen en te beschermen.

Wil je graag de spullen van The Body Shop aan gaan schaffen? Het is helaas niet mogelijk om dit online te doen. Men heeft ervoor gekozen om géén webshop te ontwikkelen, maar je kunt gelukkig wel in meerdere winkels in ons land terecht. Op de website van The Body Shop kan je daarvoor op ‘Zoek een winkel’ klikken. Je krijgt dan direct een lijst met bijna 20 verschillende winkels in ons land te zien. Door jouw woonplaats in te vullen, zie je bovendien direct waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is.

In onder meer Brussel, Namur, Louvain-la-Neuve, Antwerpen, Mechelen, Leuven, Luik, Gent, Kortrijk en Brugge zijn de winkels van The Body Shop te vinden. Online zie je ook direct de adresgegevens én openingstijden vermeld staan.

Als je vragen hebt, kan je daarvoor contact opnemen met de klantendienst van The Body Shop. Je kunt hiervoor bellen naar 011 500 321; op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur bereikbaar!