Twice As Nice

Twice As Nice folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Twice As Nice

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Victoria
Zinzi
MADELEINE
ONLY
Lucardi
CKS
Fred & Ginger
Swarovski
Karen Millen
Twice As Nice
Pandora

Populaire folders

Tips voor Twice As Nice korting

Twice as Nice folders

Vind je het fijn om verzorgd voor de dag te komen? Dan besteed je ongetwijfeld veel moeite aan je uiterlijk en outfit. Daarbij is het sowieso aan te raden om je outfit op de juiste manier aan te kleden. Dáár heb je bepaalde accessoires voor nodig, zoals sieraden. Gaat je voorkeur hierbij uit naar sieraden van een 100% Belgisch merk? Dan kom je al snel bij Twice as Nice uit. Dit Belgische merk biedt talloze sieraden aan, richt zich hierbij op zowel mannen als vrouwen en heeft een interessant aanbod. Dat is te danken aan de kwaliteit van de sieraden, maar ook aan de prijsstelling. Met name als je van de promoties uit de Twice as Nice folders profiteert, betaal je bij dit merk scherpe prijzen. Je bent hierdoor in staat om elke outfit op een relatief goedkope manier aan te kleden. Wat wil je nog meer? Bekijk de Twice as Nice folders op je gemakje en profiteer van de beste sieraden.

Twice as Nice België

Het sieradenmerk Twice as Nice werd in 1980 opgericht. Dit werd niet door zomaar iemand gedaan, maar door een team van designers uit Antwerpen. Dit team wilde de sieradenbranche veranderen; ze waren van mening dat deze branche wel wat nieuwe inbrengen kon gebruiken. Vandaar ook dat dit team van designers met unieke sieraden op de proppen kwam. Deze sieraden vielen al snel in de smaak, waardoor het merk Twice as Nice een flinke groei door wist te maken. De firma is nog steeds in ons land actief, maar inmiddels ook in andere landen. In ons land heeft Twice as Nice in ieder geval de nodige winkels geopend. Dit heeft het merk zelfstandig gedaan, maar men heeft ook gebruik van de franchiseformule gemaakt. Dat betekent dat je eventueel zelf ook een Twice as Nice winkel kunt openen.

Twice as Nice winkels

Dat Twice as Nice een populair sieradenmerk is, blijkt duidelijk uit de hoeveelheid winkels. Deze firma heeft door de jaren heen meer dan 50 winkels in de Benelux weten te openen. De focus ligt hierbij op ons land, maar ook in Nederland en Luxemburg zijn inmiddels de nodige winkels geopend. Voor een compleet overzicht van alle Belgische winkels kun je het beste even naar de website toegaan. Klik daar rechtsboven op ‘Winkels’ en vul vervolgens je postcode in. De website van Twice as Nice laat nu direct zien waar de winkels bij jou in de buurt zitten. Grote kans dat dit hoe dan ook bij jou in de buurt is; de winkels van Twice as Nice zitten namelijk netjes door het hele land verspreid.

Cadeaubon

Ben je voor een man of vrouw op zoek naar een leuk cadeau? En weet je dat hij/zij gek is op sieraden danwel juwelen? In beide gevallen zit je met een Twice as Nice cadeaubon goed. Zo’n bon is erg leuk om te geven, maar is nog vele malen leuker om te krijgen. Met dank aan zo’n bon kan de ontvanger immers de gewenste juwelen bij Twice as Nice kopen. Het mooie hierbij is dat je zelf kunt bepalen wat de waarde van de cadeaubon moet zijn. Ook is het nog mogelijk om een persoonlijke boodschap aan de cadeaubon toe te voegen.

Aanbod op de website

In de afgelopen jaren is Twice as Nice hard gegroeid. Dit is onder meer aan het huidige aanbod terug te zien. Als je naar de website van dit merk toegaat, kun je nu kiezen tussen ‘Vrouwen’, ‘Kinderen’ en ‘Mannen’. Kies je voor bijvoorbeeld de categorie Vrouwen? Dan krijg je meerdere categorieën te zien, waaronder armbanden, halskettingen en ringen. Per categorie vind je vervolgens de mooiste sieraden van het merk Twice as Nice. Deze sieraden zijn van een prima kwaliteit en zijn veelal in verschillende varianten te verkrijgen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld uit meerdere metaalkleuren en materialen kiezen. Online shoppen is bij Twice as Nice in ieder geval een waar feestje.

Twice as Nice leveringsvoorwaarden

Bestel je producten in de webshop van Twice as Nice? Als je dit voor meer dan 20 euro doet, hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bovendien krijg je een gratis verpakking bij elke bestelling. Verder heb je 30 dagen de tijd om de sieraden te ruilen. Dit kun je in één van de winkels doen, maar kun je ook online doen. Voor het retourneren kun je online een retourformulier downloaden. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening komen.

Nieuwsbrief & social media

Wil je graag op de hoogte blijven van dit Belgische sieradenmerk? Meld je dan direct voor de nieuwsbrief aan. Een andere optie is om Twice as Nice op social media te volgen. Dit sieradenmerk is actief op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Over Twice As Nice

Het Belgische juwelenmerk Twice As Nice zag in 1980 het levenslicht. In dat jaar werd dit juwelenmerk opgericht in de plaats Antwerpen. Een team van designers uit Antwerpen wilden voor een verandering in de juwelenwereld zorgen. Zij waren van mening dat er wel wat vers bloed in deze toch ietwat ouderwetse branche mocht komen.

Uiteindelijk resulteerde dit in 1980 dus in de eerste collectie van Twice As Nice. Bij deze collectie stonden kwaliteit, een tijdloos design en fijne materialen centraal. Alle juwelen die je van dit merk aanschaft, zijn van bijvoorbeeld staal, plaqué of massief zilver vervaardigd. Wil je graag de juwelen bekijken of direct aanschaffen? Dat is mogelijk in één van de winkels van Twice As Nice in ons land; eigenlijk in elke grote stad in ons land vind je wel een filiaal van dit merk terug.

Geef jij toch de voorkeur aan online shoppen? Ook dan ben je bij Twice As Nice aan het juiste adres. Bij deze firma kan je naar hartenlust online shoppen. Kies daarvoor in de webshop tussen één van de volgende categorieën: Nieuw, Vrouwen, Kinderen, Mannen, Collecties en Cadeaubon. Per categorie vind je een divers aanbod van armbanden, hangers, sierspelden, ringen, oorbellen en kettingen. In het aanbod vind je juwelen voor zowel mannen en vrouwen als voor jongens en meisjes!

Bestel je online voor meer dan 20 euro? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders moet je rekening houden met slechts enkele euro’s aan verzendkosten. Heb je de juwelen thuis ontvangen? Ben je daar uiteindelijk niet zo blij mee? Dan heb je 30 dagen de tijd om deze juwelen te retourneren. Download daarvoor het online retourformulier en stuur de artikelen retour. De kosten hiervoor komen wel voor eigen rekening.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar +32 (0)33 03 74 75, mail naar [email protected] of vul een online contactformulier in. De klantendienst staat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar!