Unigro

Unigro folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Unigro

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Unigro korting

Unigro folders

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor in huis? Ben je op zoek naar leuke producten voor in de tuin? Ben je op zoek naar nieuwe elektronica producten? Of ben je op zoek naar leuke producten voor je vrije tijd? Voor al deze producten ben je bij de groothandel Unigro aan het juiste adres. Deze groothandel begon net met een relatief beperkt aanbod, maar daar is alleen maar verandering ingekomen. Op dit moment is Unigro één van de firma’s in ons land met een onwijs uitgebreid aanbod. Daarbij ben je bij deze firma ook nog van scherpe prijzen verzekerd. Dat is met name het geval als je profiteert van de promoties uit de Unigro folders. In de Unigro folders vind je altijd de beste promoties van dit moment. Met deze promoties bespaar je een hoop geld en koop je voordelig de gewenste producten aan. Op déze website vind je altijd de actuele Unigro folders. Houd deze folders in de gaten en geniet van een flinke kostenbesparing.

Unigro België

De firma Unigro omschrijft zichzelf als de onlinereferentie voor onder meer huishoudelektro, meubelen, games, vrijetijdsproducten en lichaamsverzorging. Dat deze firma zo groot is geworden, is onder meer aan de overname in 2014 te danken. In dat jaar wordt Unigro door de OTTO Group overgenomen, waardoor men van meer schaalvoordelen kon profiteren. Dat is één van de redenen waardoor Unigro zo groot geworden is. Overigens bestaat de firma Unigro al decennialang in ons land. De firma zag in 1948 het levenslicht in de plaats Sint-Niklaas. In eerste instantie was dit nog een familiebedrijf, maar de groei ging té hard om een familiebedrijf te blijven. Nadat het eerst in Zwitserse handen kwam, werd Unigro uiteindelijk in 2014 door de Otto Group overgenomen. Dit is één van de grootste bedrijven in de wereld van retail. Overigens is het Belgische hoofdkantoor van Unigro wel nog steeds in Sint-Niklaas gevestigd.

Aankoopgidsen

Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Bij het aanbod van Unigro is dit maar al te goed voor te stellen. Het aanbod is onwijs divers, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig vind je op de website van Unigro zogeheten aankoopgidsen. Dit zijn uitgebreide gidsen waarin je alle informatie vindt voor het uitkiezen van de juiste producten. Kies je hierbij bijvoorbeeld voor de categorie ‘Fietsen’? Dan krijg je de beste tips & handige informatie voor het uitkiezen van een nieuwe fiets. Dankzij de aankoopgidsen vind je nog sneller de gewenste producten binnen het diverse aanbod van Unigro.

Betaling per maand

Heb je interesse om een bepaald product bij Unigro te kopen? Lukt het je alleen niet om het benodigde bedrag in één keer te betalen? Of betaal je liever niet in één keer een groot bedrag? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een betaling per maand. Je geniet hierbij van meerdere betalingen, waardoor je niet in één keer een hele grote uitgave hoeft te doen. Check de website van Unigro voor alle voorwaarden en regels met betrekking tot het betalen in meerdere termijnen.

Aanbod op de website

Het uitgebreide aanbod van Unigro is overzichtelijk op de website te vinden. Dit is voornamelijk te danken aan de vele categorieën waar deze firma gebruik van maakt. Als je naar de website van deze firma toegaat, kun je uit in totaal 9 categorieën kiezen. Per categorie zijn echter tientallen subcategorieën te vinden. Je bent hierdoor in staat om snel en gericht de gewenste producten uit te zoeken. Heb je de gewenste producten gevonden? Dan kun je deze gemakkelijk, snel en voordelig bestellen. Hierbij heb je de keuze uit meerdere betaalmethoden. De bestelde producten worden vervolgens door Unigro snel bij je thuisbezorgd.

Unigro profiel

Ben je van plan om vaker bij Unigro een bestelling te plaatsen? Maak dan direct een Unigro profiel aan. Met dank aan zo’n profiel hoef je niet bij elke bestelling je gegevens in te vullen. Dit gebeurt vanaf dat moment automatisch. Ook is het mogelijk om binnen je profiel een verlanglijstje aan te maken. En je krijgt als lid bij Unigro ook nog unieke kortingsacties voorgeschoteld.

Nieuwsbrief & contact

Wil je op de hoogte blijven van Unigro? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct 10 euro korting op je volgende bestelling. Mocht je met vragen zitten, kun je bellen naar 070 23 23 99. Ook kun je een online contactformulier invullen of een berichtje via Facebook sturen. Via dit social media kanaal kun je ook inspiratie opdoen.

Over Unigro

In 1948 opent de N.V. Unigro haar deuren voor het eerst in de plaats Sint-Niklaas. Vanuit deze plaats biedt Unigro allerlei soorten producten aan, waarbij het bedrijf ook verkoop op krediet aanbiedt. Dit betekent dat je de producten nu alvast geleverd krijgt, terwijl je pas in een later stadium voor die producten moet betalen. Die mogelijkheid in combinatie met het uitgebreide assortiment heeft bijgedragen aan de immense groei die Unigro door heeft weten te maken. Op dit moment is Unigro zonder twijfel één van de grootste Belgische (online) bedrijven.

Via de webshop van Unigro kan je naar hartenlust shoppen. Je vindt echt werkelijk waar alle soorten producten in het assortiment terug, waarbij men gekozen heeft voor de volgende categorieën: Meubelen & deco, Huislinnen & beddengoed, Elektro & huishouden, Hifi & multimedia, Beauty, Tuin & doe-het-zelf, Vrije tijd & Spelen, Koopjes en Meer. Per categorie vind je een divers aanbod van ongekend veel producten, waarvoor Unigro met verschillende (grote) merken samenwerkt.

Als je een bestelling bij Unigro gaat plaatsen, is het verstandig om goed naar de verzendkosten te kijken. De verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het soort artikel en de bijbehorende code. Als je een product in de webshop van Unigro bekijkt, zie je altijd de letter ‘T’ in combinatie met een getal staan. Zo hebben grote artikelen de aanduiding ‘T3, T4 of T5. Deze aanduiding is uiteindelijk ook bepalend voor de hoogte van de verzendkosten.

Nadat je de producten in huis ontvangen hebt, heb je 14 dagen de tijd om deze artikelen te retourneren. De kosten voor deze retourzending worden door Unigro afgetrokken van het bedrag van de terugbetaling.

Mocht je vragen hebben, kan je op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur contact met de klantendienst opnemen. Ook op zaterdag kan je nog van 09.00 tot 18.00 uur in contact met de klantendienst van Unigro komen. Daarvoor stuur je een bericht via Facebook, vul je een online contactformulier in of bel je naar 070 23 23 99.