United Brands

United Brands folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor United Brands

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor United Brands korting

United Brands folders

Naar wat voor soort vakantie gaat jouw voorkeur uit? Lig je het liefste op een strandbedje aan de rand van het zwembad? Of ga je het liefste op wintersport? Indien je graag van een heerlijke wintersportvakantie geniet, zit je bij de firma United Brands goed. Deze firma omschrijft zich namelijk als de expert in wintersport. Mocht je op zoek naar attributen voor je komende wintersportvakantie zijn, kun je het beste eens op de website van United Brands een kijkje nemen. Je vergaapt je hierbij aan het diverse aanbod en aan producten van de allerbeste kwaliteit. Wil je ook nog kosten besparen? Ook dat is mogelijk bij deze firma. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is de United Brands folders te checken. In de United Brands folders vind je altijd de beste promoties van dit moment. Met deze promoties bespaar je veel geld én pakt je komende wintersportvakantie dus nog leuker uit. Een groot deel van het jaar vind je bij United Brands interessante promoties.

United Brands België

In 1984 zag de voorloper van United Brands het levenslicht. In dat jaar werd de firma PM Sport opgericht. Deze firma richtte zich ook al op het verkopen van wintersportitems. Uiteindelijk werd de naam naar United Brands aangepast, waarna de firma een flinke groei doormaakte. Eigenlijk door heel Vlaanderen is United Brands inmiddels uitgegroeid tot de specialist op het gebied van wintersport. Dit komt door het diverse aanbod, maar ook door de manier van zakendoen. In de winkel van United Brands word je bijvoorbeeld van het beste advies voorzien. Je weet hierdoor zeker dat de producten die je koopt, de juiste producten zijn. Door de jaren heen is er wel het nodige veranderd. Zo heeft United Brands besloten om nog maar 8 maanden in het jaar open te zijn. Gedurende die 8 maanden shop je naar hartenlust bij United Brands.

United Brands winkel

Heb je de wens om nieuwe producten voor de wintersport aan te schaffen? Dan kun je het beste naar de winkel van United Brands toe gaan. Deze winkel is te vinden in de plaats Sint-Katelijne-Waver. De winkel is gigantisch, is op een gezellige manier ingericht en biedt alles waar je naar op zoek bent. Dit geldt voor de beste producten, maar ook voor ervaren medewerkers. Dankzij de ervaren medewerkers word je in de winkel van het juiste advies voorzien. Dankzij dit advies weet je zeker dat je de juiste producten koopt. Doordat het aanbod in de winkel van United Brands zo divers is, kun je bovendien een prima vergelijking maken. En om het nog mooier te maken; alle producten uit het aanbod van United Brands zijn van de beste merken.

Cadeaubon

Ben je voor iemand op zoek naar een leuk en origineel cadeau? En weet je dat diegene van wintersport houdt? Dan is het super leuk om een United Brands cadeaubon te geven. Je bepaalt zelf de waarde van deze bon, waarna de ontvanger deze bon in kan wisselen in winkel van United Brands. Zo’n cadeaubon is simpelweg een praktisch cadeau waar heel veel mensen blij mee zullen zijn. Wil je graag de cadeaubon kopen? Je kunt dit in de winkel doen, maar je kunt dit ook online doen. Daarbij bepaal je volledig zelf de waarde van de bon, variërend van 15 euro tot 500 euro.

Aanbod op de website

Ben je benieuwd naar het aanbod van United Brands? Dan is het advies om even naar de website toe te gaan. Op de website kun je namelijk uit meerdere categorieën kiezen, waaronder Kleding. Ook kun je shoppen op Hardware en accessoires. Ook voor andere services ben je online bij United Brands aan het juiste adres. Je vindt online bijvoorbeeld meer informatie over het onderhouden van je wintersportitems. Of zou je graag wintersportitems willen huren? Ook daarvoor kun je bij deze firma aankloppen. Wat ook leuk is, is de categorie ‘Topproducten’ online. In deze categorie vind je de producten die op dit moment het beste verkocht worden.

Garanties

Bij United Brands ben je van de nodige garanties verzekerd. Hierbij kun je denken aan servicegarantie, een prijsgarantie en een omruilgarantie. Daarnaast geeft United Brands je de garantie dat je het beste advies van de beste experts krijgt. Daarbij geeft men ook nog aan dat de firma 100% klantgericht is.

Contact

Heb je nu al vragen? Of wil je graag van het juiste advies voorzien worden? Neem gerust contact op door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 015 63 92 77. Verder kun je United Brands volgen op social media; Instagram, Twitter, YouTube en Facebook.

Over United Brands

Ruim 35 jaar geleden – in 1984 – werd de eerste winkel van de firma PM Sport geopend. Deze firma wist al snel te groeien, waarna de naam aangepast werd naar ‘United Brands’. Onder die naam heeft deze Vlaamse firma écht naam weten te maken. Door de jaren heen is het aanbod verder en verder uitgebreid én heeft United Brands zich ontwikkeld tot dé aanbieder van wintersportartikelen.

Op het moment van schrijven heeft deze firma een grote winkel in de plaats Sint-Katelijne-Waver. In deze winkel vind je een ongekend uitgebreid aanbod van onder meer ski’s, snowboards, skikleding en andere artikelen die je de tijdens de wintersport nodig hebt.

In de afgelopen jaren heeft United Brands echter ook een complete Running-lijn op weten te zetten. Als je een kijkje op de website van deze firma neemt, zie je daarom ook de volgende twee categorieën naar voren komen: Wintersport en Running. Onder de categorie Running vind je meer informatie over een unieke voetscan die United Brands voor je uit kunt voeren. Op basis van deze voetscan kan je vervolgens direct de beste hardloopschoenen bij deze firma aanschaffen.

Onder de categorie Wintersport vind je meer informatie over een vergelijkbare voetscan, maar ook over het onderhoud/huren van ski’s en snowboards. Wil je uiteindelijk graag producten bij United Brands aanschaffen? Dan is het (helaas) niet mogelijk om deze producten via de website van United Brands aan te schaffen.

Je dient echt naar de winkel in Sint-Katelijne-Waver toe te gaan voor de aanschaf van wintersport- of hardloopproducten. In de winkel kan je echter ook direct de unieke voetscan uit laten voeren. Daarmee weet je zeker dat je de juiste aankoop gaat doen. Heb je vragen? Bel daarvoor gerust naar 0157 53 038 of mail naar [email protected].