Vanden Borre

Vanden Borre folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vanden Borre

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Campusshop.be
ReplaceDirect
Bax Shop
Paradigit
Centralpoint
Electro Depot
Kamera Express
AUVA
Van Roey
IT Resellers
Telenet
Carrefour Mobile
Eureco
EP Electronics
CompuDeals
Komplett
Expert
EuroSys

Populaire folders

Tips voor Vanden Borre korting

Vanden Borre folders

Vanden Borre omschrijft zichzelf als een toonaangevende bedrijf in de wereld van audio, huishoudelektro, multimedia en tv’s. In deze omschrijving kunnen wij ons volledig vinden; Vanden Borre is simpelweg één van de grotere bedrijven in België. Dit is te danken aan de hoeveelheid winkels, maar ook aan het huidige aanbod. In het huidige aanbod van Vanden Borre kom je namelijk onwijs veel producten tegen. Wil je graag bij deze Belgische firma shoppen? Dan is het aan te raden om vooraf even de Vanden Borre folders te checken. In de Vanden Borre folders vind je namelijk de beste promoties van dit moment. Dankzij deze promoties wordt het shoppen bij deze groothandel simpelweg nog leuker. Daarbij is het ook een feit dat de promoties fors op kunnen lopen. Je bespaart zonder enige moeite veel geld, waardoor het kopen van huishoudelektro een heel stuk leuker wordt. Er zijn overigens nog meer mogelijkheden om geld te besparen bij Vanden Borre. Daarvoor vind je hieronder nog een paar handige tips.

Vanden Borre België

In ons land is Vanden Borre uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven. Dit is te danken aan de uitmuntende groei die het bedrijf door de jaren heen doorgemaakt heeft. Zo is Vanden Borre in staat geweest om méér dan 70 winkels in ons land te openen. En de webshop van Vanden Borre kan jaarlijks op meer dan 10 miljoen bezoekers rekenen. Daarbij valt op de website ook nog te lezen dat Vanden Borre een jaarlijkse omzet van meer dan 400 miljoen euro bedraagt. Lange tijd is dit een zelfstandig bedrijf geweest, maar sinds enige tijd maakt het bedrijf deel uit van de Fnac Darty groep. Dit is één van de grootste distributeurs van onder meer huishoudelektro van heel Europa. Deze groep heeft in totaal 26.000 medewerkers en een omzet van ruim 7 miljard. Binnen deze groep profileert Vanden Borre zich als de specialist in de Belgische markt.

Vanden Borre waarden

Dat Vanden Borre zo hard gegroeid is, heeft meerdere oorzaken. Eén van de oorzaken is in ieder geval terug te vinden in de bedrijfsvoering. Alle beslissingen die genomen worden, worden aan de hand van bepaalde waarden gedaan. Het gaat bij Vanden Borre om de volgende waarden: Samen, Dynamisch, Verantwoordelijk, Respect, Klanten blij verrassen. Met deze waarden zijn de ruim 1200 werknemers van Vanden Borre dagelijks bezig. En juist dankzij deze waarden heeft Vanden Borre de sublieme groei door weten te maken.

Cadeaukaart

Elke Belg heeft wel eens van Vanden Borre gehoord. En de kans is ook groot dat je als Belg wel eens van deze firma gehoord hebt. Mocht je nog voor iemand op zoek naar een leuk cadeau zijn, is het aan te raden om een cadeaukaart te geven. Met een cadeaukaart geef je aan de meeste mensen een praktisch cadeau. Een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft, mede dankzij het uitgebreide aanbod. En doordat zoveel Belgen met deze firma bekend zijn, is de keuze voor een Vanden Borre cadeaukaart een hele logische keuze.

Aanbod op de website

Vanden Borre is één van de grotere bedrijven van ons land. Dit blijkt onder meer uit de diversiteit binnen het aanbod. Op de website krijg je hier een duidelijke indruk van. Op deze website kun je namelijk uit meerdere categorieën kiezen, waaronder TV & Audio, Klein Elektro, Multimedia, Telefonie, Foto & Vrije Tijd, Inbouw & Keuken, Groot elektro en Accessoires. Per categorie vind je een divers aanbod van de beste producten. Dat Vanden Borre louter de beste producten aan kan bieden, is te danken aan de samenwerkingsverbanden. Vanden Borre is met de beste merken samen gaan werken, waardoor het diverse aanbod verkregen is. Een groot pluspunt is in ieder geval de overzichtelijkheid. Doordat Vanden Borre voor talloze categorieën gekozen heeft, vind je snel de gewenste producten.

Vanden Borre winkels

Shop je liever in een fysieke winkel? Dan zit je bij deze firma maar al te goed. Vanden Borre heeft door de jaren heen namelijk meer dan 70 winkels in ons land geopend. Deze winkels zitten door het gehele land verspreid, waardoor je bij jou in de buurt altijd wel een winkel kunt vinden. Check direct de website van Vanden Borre om te achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel voor jou te vinden is.

Klantendienst

Zit je met een vraag? Neem gerust contact op met de klantendienst van Vanden Borre. Je kunt hiervoor een live chat via de website starten, maar je kunt ook bellen naar 02 334 00 00. Verder is het mogelijk om via social media een bericht te sturen. Vanden Borre is actief op Facebook, YouTube en Instagram.

Over Vanden Borre

Het Belgische bedrijf Vanden Borre maakt met trots onderdeel uit van de groep Fnac Darty. Dit is één van de grootste internationale distributeurs van huishoudelektro, culturele en technische producten. Niet geheel toevallig is het bedrijf Vanden Borre ook in deze sector actief. Vanden Borre is naar eigen zeggen namelijk dé specialist op het gebied van tv, video, hifi, elektro, multimedia en gsm in België. Bij de winkels van Vanden Borre kan je terecht voor persoonlijk advies en voor het aanschaffen van uiteenlopende elektrische producten.

Op de website van Vanden Borre kan je alle winkels van het bedrijf terug vinden. Eigenlijk door het gehele land verspreid zijn onwijs veel winkels van dit bedrijf te vinden. Deze winkels herbergen het uitgebreide assortiment, hebben vakkundige medewerkers en staan graag voor je klaar. Met de winkel locator op de website kan je direct de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

Het is ook mogelijk om aankopen bij Vanden Borre via de website te doen. Daarvoor heb je de keus uit allerlei productcategorieën: Tv & Audio, Groot elektro, Inbouw & Keuken, Klein elektro, Smart home & Devices, Multimedia, Telefonie, Foto & Vrije Tijd en Accessoires. Per productcategorie vind je onwijs veel producten van A-merken terug. deze producten zijn scherp geprijsd en worden gratis bij je thuis geleverd. Indien een product op voorraad is, heb je het meestal binnen 1 á 2 werkdagen al in huis.

Is het ook mogelijk om producten te retourneren? Ja, als je je producten online besteld hebt, is dat mogelijk. Je hebt bij een online aankoop namelijk 14 dagen bedenktijd. Om deze retournering in gang te zetten, kan je mailen naar [email protected]. Je krijgt vervolgens meer informatie over de retournering en de stappen die je dient te zetten.

Mocht je vragen aan de klantenservice hebben, kan je bellen naar 02 334 00 00. Deze klantenservice is op alle werkdagen geopend tot 18.00 uur. Je kunt ook een online contactformulier invullen, een live chat starten of je vraag via Facebook of Twitter stellen.