Vatana

Vatana folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vatana

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Sport Thieme
Basic-Fit
Matrabike
Avantisport
JD Sports
Quiksilver
Internet-Sport&Casuals
Plutosport
De Skihut
Brunotti
AGU
Spartoo
Scapino
Eurosport
Blue Tomato
AS Adventure
Vatana
Intersport

Populaire folders

Tips voor Vatana korting

Vatana folders

De familiewinkel bij uitstek. Dat zijn de eerste woorden die je op de website van de firma Vatana tegenkomt. Met deze woorden geeft de firma direct aan dat je bij hen voor heel veel soorten producten terecht kunt. Dat klopt ook. Als je op de website van deze firma een kijkje neemt, zie je talloze categorieën naar voren komen. Niet alleen de diversiteit is bij Vatana interessant, maar ook de prijsstelling. De basisprijzen liggen al relatief laag, terwijl Vatana ook nog regelmatig met interessante aanbiedingen stunt. Deze aanbiedingen vind je altijd terug in de Vatana folders. Door van de aanbiedingen uit de Vatana folders te profiteren, bespaar je het nodige geld. Hiermee maak je het shoppen bij deze firma bovendien nóg leuker voor jezelf. Overigens zijn er nog meer mogelijkheden om geld bij Vatana te besparen. De beste tips daarvoor vind je hieronder.

Vatana België

De firma Vatana zag al in de jaren 60 van de vorige eeuw het levenslicht. De heer Willy Put werkte toen voor een lederbewerkingsbedrijf. Dat bedrijf maakte onder meer leren boekentassen, leren reistassen, leren riemen en leren schoenen. Na enige tijd had Willy Put het idee om zelf te gaan ondernemen. Gezamenlijk met zijn vrouw richtte hij een winkel op: Vatana. Dit gebeurde in 1973 en bleek al snel een groot succes. Al 3 jaar later, in 1976, werd een tweede vestiging van deze keten geopend. De groei bleek uiteindelijk in de jaren daaropvolgend aan te houden, waardoor Vatana een serieus bedrijf geworden is. Tot op heden is Vatana een familiebedrijf gebleven, waarbij alles draait om klanten en het verlenen van de optimale service. Als klant sta je bij Vatana echt centraal.

Merken

Het huidige aanbod van Vatana is opvallend divers te noemen. Dit komt voornamelijk doordat deze keten met meerdere merken samen is gaan werken. Het gaat hierbij om allerlei bekende A-merken, waaronder Geox, Clarks, Tamaris, Adidas, Nike en Puma. Dat Vatana met dergelijke merken samen is gaan werken, brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo heb je de keuze uit een divers aanbod vol met producten van de beste merken. Dát resulteert in het feit dat je voldoende hebt om uit te kiezen. Ongeacht waar je uiteindelijk voor kiest, geniet je van een kwalitatief hoogwaardig product. Overigens is het op de website van Vatana mogelijk om alle merken te bekijken.

Vatana winkel

In de afgelopen jaren is Vatana hard gegroeid. Dit komt onder meer doordat deze firma een divers aanbod opgebouwd heeft. Daarnaast heeft men ervoor gekozen om een grote showroom te openen. Deze showroom is in Paal te vinden en heeft een oppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. In deze showroom is het heerlijk om rond te lopen en de verschillende producten op je gemakje te bekijken. Bovendien beschikt deze showroom over meerdere afdelingen, waarbij per afdeling meerdere experts aanwezig zijn.

Aanbod op de website

Wil je snel een indruk van het aanbod van Vatana krijgen? Dan hoef je eigenlijk alleen maar naar de website toe te gaan. Op de website van deze firma vind je namelijk meerdere categorieën: Kleding, Sport, Accessoires, Schoenen, Speelgoed en Back to School. Per categorie vind je een divers aanbod van producten van de beste merken. Wil je vooral zo goedkoop mogelijk bij Vatana shoppen? Dan is het advies dus om de Vatana folders goed in de gaten te houden. Verder kun je op de website op ‘Acties’ klikken. Nadat je dat gedaan hebt, staan de verschillende promoties duidelijk vermeld. Daarmee bespaar je nog meer geld bij deze populaire firma.

Sportclubs

Vatana richt zich niet alleen op de ‘normale’ consument, maar ook op sportclubs. Voor sportclubs biedt Vatana interessante sportkleding tegen scherpe prijzen aan. Ook hierbij geldt weer dat deze firma met verschillende merken samenwerkt. Je hebt hierdoor uit meerdere merken en meerdere soorten sportkleding de keuze. Bovendien kun je van een interessante staffelkorting genieten, indien je meer outfits in één keer koopt. Je kunt een mailtje naar [email protected] sturen om een offerte op te vragen.

Social media & contact

Zit je met een vraag? Dan is het mogelijk om in de showroom in Paal langs te gaan. Je kunt echter ook een online contactformulier invullen, bellen naar 0032 0 11 450 300 of een bericht via social media sturen. Vatana is actief op zowel Facebook als Instagram. Via deze kanalen blijf je overigens ook op de hoogte van het laatste nieuws. En via deze kanalen blijf je ook op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Daarvoor kun je uiteraard ook de Vatana folders op deze pagina bekijken!

Over Vatana

Al sinds jaar en dag is de firma Vatana aanbieder van een uitgebreid assortiment van merken aan. Dankzij de vele samenwerkingsverbanden is Vatana in staat om een ongekend uitgebreid assortiment aan te bieden. Een assortiment waarin zowel jong als oud allerlei verschillende producten kunnen vinden.

Als je een kijkje op de website van Vatana neemt, zie je direct wat we hiermee bedoelen. Je ziet namelijk in de menubalk de volgende categorieën naar voren komen: Schoenen, Textiel, Sport, Speelgoed, Lederwaren & Koffers, School en Koopjes. Met dit uitgebreide assortiment richt Vatana zich dus op zowel volwassenen als op (jonge) kinderen.

Het is lastig om het aanbod van Vatana te definiëren. Je vindt namelijk sportartikelen in het assortiment terug, maar ook lederwaren, koffers en speelgoed voor de jongste kinderen. Feit is in ieder geval dat Vatana een indrukwekkend en gevarieerd aanbod heeft weten te creëren.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kun je deze helaas niet online bestellen. Wat je wel kunt doen, is deze producten telefonisch reserveren. De producten worden dan in één van de winkels van Vatana voor je klaargezet, waarna je deze af kunt halen.

Als je bij Vatana wilt shoppen, dien je dus naar één van de filialen te gaan. Door de jaren heen heeft deze firma meerdere filialen in ons land weten te openen: in Paal, Overpelt en Genk zijn de filialen van deze firma te vinden. Op de website van Vatana vind je alle informatie met betrekking tot de openingstijden en adresgegevens.

Je kunt bij deze filialen ook langsgaan voor het stellen van je vragen. De digitale klantenservice van Vatana staat echter ook graag voor je klaar. Je kunt daarvoor bellen naar +32 11 450 300. Wil je liever direct producten telefonisch reserveren? Dan kun je bellen naar 011 71 21 24. Ook kun je een mailtje sturen naar [email protected] of een online contactformulier invullen!