Veritas

Veritas folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Veritas

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Chaussea
The Fashionstore
Ken Shoe Fashion
Miniso
Cavallaro Napoli
Caroline Biss
Birkenstock
Camaieu
Converse
Cortefiel
Scotch & Soda
Springfield
Peter Hahn
Luxury Outlet
Essentiel Antwerp
Van Arendonk
Mephisto
Gerry Weber

Populaire folders

Tips voor Veritas korting

Veritas folders

Kleding shoppen; je ontkomt er niet aan. Je wilt immers dagelijks kleding dragen waarmee je van het gewenste pascomfort verzekerd bent. Ook is het zeer wenselijk dat de kleding qua design naar je wens is. Om dit voor elkaar te krijgen, is het zaak om op zoek te gaan naar de juiste aanbieder van kleding waar je gek op bent. Grote kans dat je daarvoor bij de firma Veritas aan het juiste adres bent. Deze firma biedt namelijk heel veel soorten kleding aan. Voor mannen, voor vrouwen en ook voor kinderen. Voor het gehele gezin kun je dus naar hartenlust shoppen bij Veritas. In de webshop doe je dit met veel plezier, terwijl je ook terecht kunt bij de vele winkels van deze keten. Wat al helemaal subliem is, zijn de promoties uit de Veritas folders. Door van de promoties uit de Veritas folders te profiteren, bespaar je het nodige geld. Je bespaart veel geld op de aanschaf van nieuwe kleding, waardoor je dit bespaarde geld weer aan andere zaken in het leven uit kunt geven. Met andere woorden: hou de Veritas folders goed in de gaten. Met de promoties uit deze folders bespaar je serieus veel geld.

Veritas België

Voor het begin van de firma Veritas moeten we naar het jaar 1892 terug. In dat jaar start de heer Jean-Baptiste Leestmans met zijn eigen winkeltje in Antwerpen. In 1898 neemt zijn zoon Felix het bedrijf over. Felix is op dat moment pas 18 jaar, maar pakt het goed aan. Het bedrijf groeit onder zijn leiding gigantisch hard. In 1906 wordt al een tweede winkels geopend, waarna tot aan het jaar 1913 nog eens 3 winkels volgen. In de decennia daarna groeit Veritas tot een begrip uit in de stad Antwerpen. Maar, de firma zet ook de stap naar andere Belgische steden. Aan het begin van deze eeuw wordt het bedrijf in een nieuw jasje gegoten, waardoor men ook in de afgelopen jaren hard gegroeid is. Dit blijkt onder meer uit de verschillende filialen van Veritas, maar ook uit de populariteit. Bijzonder veel Belgen shoppen hun kleding graag bij deze firma.

Veritas winkels

Vind je het fijn om kleding in een fysieke winkel te bekijken en te passen? Dan ben je bij Veritas absoluut aan het juiste adres. Deze keten heeft namelijk tientallen winkels in ons land geopend. Dat is op zich al een groot voordeel, maar het blijft hier niet bij. Een ander groot voordeel is dat deze winkels door het gehele land verspreid zitten. Je vindt bij jou in de buurt hierdoor altijd één of meerdere winkels van deze keten. Het advies is om even naar de website toe te gaan en daar op ‘Onze winkels’ te klikken. Vul vervolgens je postcode of plaats in en bekijk waar de winkels bij jou in de buurt te vinden zijn.

Veritas cadeaubonnen

Eén van de voordelen van Veritas is het diverse aanbod. Voor tal van producten ben je bij deze firma aan het juiste adres, waardoor deze firma voor veel mensen interessant is om bij te shoppen. Mede daarom is het erg leuk om een Veritas cadeaubon als cadeau aan iemand te geven. De ontvanger heeft hier echt iets aan. Bovendien is de ontvanger in staat om de cadeaubon bij een winkel in de buurt te besteden. Zoals hierboven al omschreven, heeft Veritas immers winkels door ons gehele land verspreid zitten.

Aanbod op de website

Ben je meer een liefhebber van online shoppen? Dan ben je in de webshop van Veritas aan het juiste adres. In deze webshop vind je het diverse aanbod, waarbij onder meer de overzichtelijkheid opvalt. Doordat Veritas verschillende categorieën hanteert, vind je snel de gewenste producten. Bijkomend voordeel: als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst, betaal je geen verzendkosten. Het is ook mogelijk om de producten gratis naar een winkel bij je in de buurt te laten verzenden.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van deze keten? Dit doe je onder meer via social media. Je kunt Veritas volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Ook is het interessant om je voor de nieuwsbrief aan te melden. Daarmee blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de promoties.

Contact

Als je met een vraag zit, kun je terecht in één van de vele Veritas winkels. Maar, het is ook mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Verder is het mogelijk om te mailen naar [email protected]. Bel je liever? Dit doe je op nummer +32(0)3 450 11 11.  

Over Veritas

Creëren, inspireren en combineren. Dat zijn eigenlijk de drie toverwoorden binnen de firma Veritas. Deze firma biedt een uitgebreid assortiment van hobbyproducten, kleding, accessoires en aanverwante artikelen aan. Met dit uitgebreide assortiment geeft Veritas jou de kans om jouw kledingkast te vullen én bestaande outfits volledig te customizen.

In de webshop van Veritas vind je het uitgebreide en diverse aanbod terug. Om dit assortiment zo overzichtelijk mogelijk aan te kunnen bieden, heeft men gekozen voor de volgende categorieën: Mondmaskers, Hobby, Beenmode, Accessoires, Kleding en Promoties. Als je voor de categorie Hobby kiest, krijg je allerlei subcategorieën te zien: Outlet, Naaigerief, Stoffen, Lintjes & Biesjes & Elastieken, Breien & Haken, Juwelen maken, Meer Hobby’s, Boeken en Workshops. Het aanbod van deze firma is dus echt héél uitgebreid.

Als je een bestelling gaat plaatsen, kun je rekening houden met 3,90 euro aan verzendkosten. Deze verzendkosten komen echter volledig te vervallen als je voor meer dan 40 euro een bestelling plaatst. De bestelde artikelen worden in ieder geval binnen enkele werkdagen op het gewenste adres bezorgd.

Wil je de ontvangen artikelen retourneren? Dat is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen. Je kunt deze producten via de post terugsturen, waarbij je zelf de retourneringskosten dient te betalen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de artikelen gratis te retourneren in één van de winkels van Veritas. De winkels van deze firma zitten eigenlijk door ons gehele land verspreid. als je op de website op ‘Winkel zoeken’ klikt, krijg je onze landkaart te zien. Vul vervolgens jouw woonplaats in en je ziet direct waar de dichtstbijzijnde Veritas winkel gevestigd is.

Heb je op dit moment vragen? Neem daarvoor contact op met de klantenservice van het hoofdkantoor van Veritas. Bel hiervoor naar +32 3 451 32 18 of vul een online contactformulier in.