Vleesmeester

Vleesmeester folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Vleesmeester

Vergelijkbare winkels

Leonidas
Meledi
Simon Lévelt
Delitraiteur
Wijnbeurs
JAVA
Marley Spoon
Beerwulf
Lyfra
Aronde
Bidfood
Lekkerland
Oresto Foodpartners
Keurslager
Delhaize Wineworld
Maconal Food
Budgetslager
Beenhouwerij Colruyt

Populaire folders

Over Vleesmeester

Ben je een liefhebber van een lekker stukje vlees? Ben je bereid om net iets meer geld voor dat stukje vlees uit te geven? Dan kom je al snel terecht bij één van de ambachtelijke slagers in ons land. Je hebt hierbij de keus tussen meerdere ketens, waarbij de keten Vleesmeester zich op een unieke manier weet te onderscheiden.

Het concept van Vleesmeester is namelijk gericht op het aanbieden van vlees, traiteurproducten en vleeswaren. De prijsstelling ligt echter op een opvallend laag niveau, waardoor je de slagers van de Vleesmeester ook vaak in een discount supermarkt terug vindt. Over de kwaliteit van de producten hoef je je – volgens de Vleesmeester zelf – geen zorgen te maken.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, zorgt de Vleesmeester voor een sobere aankleding van de slagerij. Alle overbodigheden zijn weggelaten, waardoor de Vleesmeester zo min mogelijk kosten hoeft te maken. Dat zie je uiteindelijk weer terug in prijskaartje van de stukken vlees bij deze keten.

Wil je graag het vlees bij één van de Vleesmeesters slagers aanschaffen? Dan kun je daarvoor naar één van de zes winkelpunten in ons land gaan. Deze winkelpunten zijn gevestigd in Ekeren, Turnhout, Ravels, Ranst, Essen en Hoevenen. Het winkelpunt in Ekeren is gevestigd in de Lidl, terwijl de andere vijf winkelpunten gevestigd zijn in een Aldi supermarkt. Hieruit blijkt des te meer dat de Vleesmeester zich richt op samenwerkingen met discount supermarkten.

Overigens is Vleesmeester onderdeel van VersoFood. Dit is een grote keten in ons land waar meerdere sub ketens onder vallen. Ook De Beenhouwers en Ikana vallen onder de vleugels van VersoFood. Heb je vragen over de Vleesmeester? Dan dien je ook contact op te nemen met de klantenservice van VersoFood. Daarvoor kun je bellen naar 03 355 22 77 of mailen naar [email protected].