Yves Rocher

Yves Rocher folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Yves Rocher

Vergelijkbare winkels

Douglas
Hairdis
ENJOYBEAUTY
Drogisterij.net
Medibib
De Online Drogist
Medi Market
Holland & Barrett
A.Vogel
Mannavita
Essenza
Voordeeldrogisterij.be
L’Occitane
MAC Cosmetics
Pro-Duo
iU
The Body Shop
Di

Populaire folders

Tips voor Yves Rocher korting

Yves Rocher folders

Je huid en haar goed verzorgen, is onwijs belangrijk. Dit is niet alleen goed voor de conditie hiervan, maar je voelt je hierdoor ook fijner. Dat is ook het geval als je bijvoorbeeld make-up opsmeert of als je doucht met een heerlijke shampoo. Voor al deze producten ben je bij de firma Yves Rocher aan het juiste adres. Deze firma biedt allerlei producten aan, waarbij het grootste deel van het aanbod betrekking heeft op uiterlijke verzorging en je gezondheid. Het is al met al heerlijk shoppen bij Yves Rocher, maar je moet in veel gevallen wel de knip trekken. Als je liever zoveel mogelijk geld bespaart, is het aan te raden om de Yves Rocher folders door te nemen. In de Yves Rocher folders vind je de beste promoties van dit moment. Deze promoties lopen behoorlijk hoog op; zo kun je profiteren van kortingen tot wel 40%.

Yves Rocher België

De heer Yves Rocher is de oprichter van het gelijknamige merk. Zijn vader overleed toen hij 14 jaar oud was, waarna hij beschutting én troost zocht in de bussen van Bretagne. Op dat moment realiseerde hij zich al dat de natuur van grote invloed is op het welzijn van de mens. Hij besliste om met natuurlijke ingrediënten zijn echter crème te ontwikkelen. Zo geschiedde; dit was het eerste product dat door Yves Rocher werd geproduceerd. Het zou zeker niet bij dat ene product blijven. Door de jaren heen is Yves Rocher uitgegroeid tot één van de grootste ketens in de gezondheids- en verzorgingsbranche. Het merk is momenteel door de gehele wereld actief en heeft ook in ons land flink voet aan wal gezet. Het merk komt dus van origine uit Bretagne en is daar nog steeds gehuisvest.

Yves Rocher winkels & instituten

Het is via de webshop van Yves Rocher mogelijk om alle gewenste producten te shoppen. Maar, je kunt hiervoor ook prima terecht in één van de vele winkels van deze keten. Men heeft door de jaren heen tientallen winkels in ons land geopend. Je kunt het beste even naar de website toegaan en je postcode of stad invullen. De website toont vervolgens direct waar bij jou in de buurt de winkels gevestigd zijn. Overigens kun je ook nog terecht bij één van de 93 instituten van Yves Rocher. Dit zijn schoonheidssalons, waarin je van heerlijke behandelingen kunt genieten. Op de website vind je ook een overzicht van deze schoonheidsinstituten.

Yves Rocher klantenkaart

Ben je op dit moment al een groot liefhebber van het merk Yves Rocher? Of verwacht je dat je in de komende periode regelmatig aankopen bij dit merk gaat doen? In beide gevallen is het aan te raden om de Yves Rocher klantenkaart aan te vragen. Met deze klantenkaart geniet je van extra korting, krijg je gratis bloesempunten en krijg je ook een gratis verjaardagscadeau. Met de bloesempunten kun je sparen voor een gratis parfum. Als je eenmaal 1500 bloesempunt verzameld hebt, kun je uit één van de 9 parfums kiezen. Dat parfum krijg je vervolgens volledig gratis van Yves Rocher.

Aanbod op de website

Als je graag online shopt, zit je in de webshop van Yves Rocher goed. In de menubalk van deze webshop vind je verschillende categorieën, waaronder Gelaat, Haar, Lichaam & Douche, Make-up en Parfum. Per categorie vind je een divers aanbod van talloze hoogwaardige producten. Deze producten zijn allemaal duurzaam en plantaardig. Dit houdt in dat de producten géén schade aan het milieu aanrichten. Feit is dat het een feestje is om te shoppen via de webshop. Het aanbod is lekker uitgebreid, de webshop functioneert prima en je geniet van prima leveringsvoorwaarden. Bestel je bijvoorbeeld voor meer dan 35 euro? Dan geniet je al van gratis verzending. En als je een nieuwe klant bent, geniet je ook nog van een aantrekkelijke welkomstbonus. Check daarvoor direct de website van Yves Rocher.

Nieuwsbrief & social media

Wil je op de hoogte blijven van dit geweldige merk? Dit doe je onder meer door je voor de nieuwsbrief aan te melden. Ga naar de website, scroll naar beneden en vul je e-mailadres in. Vanaf dat moment word je per mail op de hoogte gehouden van nieuwe producten en de beste promoties. Je kunt Yves Rocher ook nog via social media volgen. Men is actief op Facebook, Instagram en YouTube.

Contact

Zit je met een vraag, suggestie of klacht? Je kunt in dat geval het beste bellen naar 0787 05 00 36. Ook is het mogelijk om bij de winkel bij jou in de buurt je vraag te stellen.

Over Yves Rocher

Ga jij eigenlijk niet de deur uit zonder make-up op te doen? Gaat je voorkeur daarbij echter wel naar duurzame en natuurlijke make-upproducten? En wil je ook duurzame cosmeticaproducten aanschaffen? Daarvoor ben je bij het Franse merk Yves Rocher aan het juiste adres. Dit merk werd al in 1959 in La Gacilly (Frankrijk) opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei door weten te maken.

Op het moment van schrijven heeft Yves Rocher wereldwijd meer dan 13.000 werknemers. Opvallend bij dit bedrijf is dat het géén beursgenoteerd bedrijf is, maar dat het bedrijf nog steeds in handen van de familie Rocher is.

Ook in ons land heeft Yves Rocher een fraaie groei door weten te maken. Dat is niet alleen aan de online webshop te zien, maar ook aan de winkels in ons land. Op de website kun je op ‘Winkels’ klikken, waarna je direct jouw woonplaats in kunt vullen. De tool toont dan direct waar je bij jou in de buurt een Yves Rocher winkel kunt vinden.

Via de webshop is het ook mogelijk om de producten van Yves Rocher aan te schaffen. Je kunt daarvoor kiezen tussen de volgende categorieën: Gelaat, Make-up, Parfum, Lichaam & Douche, Haar, Cadeau-idee en Promoties. Per categorie vind je een divers aanbod van duurzame en natuurlijke producten.

Wil je een bestelling plaatsen? Als jouw bestelling een orderwaarde van 30 euro of meer heeft, geniet je van gratis verzending. Bij kleinere orders betaal je slechts enkele euro’s aan verzendkosten. Het retourneren van de ontvangen producten is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen. De kosten voor de retourzending komen wél voor eigen rekening.

Heb je vragen? Bel daarvoor naar 078 05 00 36 of stuur een mailtje naar [email protected]. De klantendienst is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.