Over ons

In een wereld waar consumenten dagelijks worden overspoeld met informatie, onderscheidt AanbiedingenFolders.be zich door simpliciteit en duurzaamheid. Ons verhaal begon met een eenvoudig idee: het verminderen van papierverspilling en tegelijkertijd de consument in staat stellen om geld te besparen.

Ons begin

De traditie van het doorbladeren van reclamefolders heeft iets gezelligs. Echter, het papierverbruik was enorm. Daar wilden we verandering in brengen. In 2016 lanceerden we AanbiedingenFolders.be. Wat begon als een klein initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste promotieplatforms in België.

Impact op het milieu

Wij zijn er trots op dat we bijdragen aan een groenere wereld. Door ons platform wordt papierverspilling verminderd. Zo stimuleren we consumenten om digitaal te winkelen en het milieu te ontlasten. Met AanbiedingenFolders.be kun je met een gerust hart een NEE/NEE sticker op je brievenbus plakken en toch op de hoogte blijven van de beste promoties.

Ons team en cultuur

We zijn een jong en dynamisch team, gedreven door innovatie en passie voor wat we doen. Ons doel is niet alleen om de nieuwste promoties te presenteren, maar ook om een naadloze gebruikerservaring te bieden. Onze groei is te danken aan ons toegewijde team dat altijd zoekt naar nieuwe manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

De toekomst

We zijn ambitieus. We streven ernaar om AanbiedingenFolders.be het go-to platform te maken voor alle promoties in België. Onze missie is helder: het leven van onze gebruikers makkelijker maken en bijdragen aan een duurzamere wereld. Dit is slechts het begin van ons verhaal en zoals Steve Jobs ooit zei: “The only way to do great work, is to love what you do.”