Veelgestelde vragen

Wat is AanbiedingenFolders.be?

Op AanbiedingenFolders.be vind je het grootste aanbod van actuele promoties en folders. Dagelijks verzamelen we de nieuwste folders van diverse winkels en publiceren deze op onze website, en dat volledig kosteloos! Lees hier meer over ons verhaal.

Wat onderscheidt AanbiedingenFolders.be van andere promotiewebsites?

Wij richten ons specifiek op het bieden van een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring, met toegang tot de meest actuele en relevante folders in jouw regio. Lees meer over onze unieke kenmerken op onze "Over ons" pagina.

Ik heb een vraag over een promotie uit een folder.

Op AanbiedingenFolders.be kun je online folders bekijken, maar we verkopen zelf geen producten. Voor specifieke vragen over een promotie adviseren we je rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Het spijt ons dat je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om je uit te schrijven. Mocht dit niet lukken, stuur ons dan gerust een bericht.

Ik heb een vraag over de bezorging van folders.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bezorging van folders. Voor vragen hierover raden we aan contact op te nemen met de lokale verspreider van huis-aan-huis folders in jouw regio.

Ik heb een bedrijf en wil mijn folders op AanbiedingenFolders.be plaatsen. Hoe gaat dit in zijn werk?

We werken graag samen met winkels en merken om hun promoties te promoten. Ga naar onze 'Adverteren' pagina of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens beschermd op AanbiedingenFolders.be?

Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze gebruikers. Je kunt meer lezen over hoe we je gegevens beschermen en gebruiken in ons Privacybeleid.

Hoe weet ik of er een nieuwe folder is?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste wekelijks een e-mail met alle nieuwe folders. Ga naar de pagina van je favoriete winkel en vul het formulier in om je in te schrijven.

Waarom zou ik kiezen voor digitale folders in plaats van papieren folders?

Digitale folders zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ze zijn ook direct toegankelijk vanaf elk apparaat met internet. Bovendien kun je gemakkelijk zoeken, delen en opslaan, wat met papieren folders lastiger is.

Hoe kan ik de beste promoties vinden op AanbiedingenFolders.be?

Onze homepage toont de meest populaire en actuele promoties. Je kunt ook zoeken op specifieke winkels, categorieën, promoties of gebruik maken van onze zoekfunctie.

Hoe kan ik mijn notificatievoorkeuren aanpassen op AanbiedingenFolders.be?

Je kunt jouw notificatie-instellingen aanpassen door in te loggen op je account en naar 'Instellingen' te gaan. Hier kun je kiezen welke meldingen je wilt ontvangen.

Waarom zou ik mij registreren bij AanbiedingenFolders.be?

Door een account aan te maken, krijg je toegang tot gepersonaliseerde promoties, kun je favoriete winkels volgen en promoties opslaan voor later gebruik. Registreren is snel en gratis!

Waarom kan ik sommige folders niet vinden op AanbiedingenFolders.be?

Het kan voorkomen dat sommige winkels hun folders exclusief op hun eigen website of via andere kanalen verspreiden. We doen ons best om een zo compleet mogelijk overzicht te bieden, en je kunt ontbrekende folders aan ons doorgeven.

Kan ik promoties en folders filteren op basis van mijn locatie?

Ja, je kunt de folders en promoties filteren op basis van je locatie om de meest relevante promoties in jouw omgeving te zien.

Is AanbiedingenFolders.be ook toegankelijk op alle browsers?

Wij ondersteunen de meest gebruikte browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge. Als je problemen ondervindt met het bekijken van folders, controleer dan of je browser up-to-date is.

De app van AanbiedingenFolders.be werkt niet op mijn apparaat. Wat moet ik doen?

Controleer eerst of je apparaat compatibel is met de versie van de app en of je de meest recente update hebt geïnstalleerd. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met onze technische ondersteuning.

Kan ik adverteren op AanbiedingenFolders.be?

Ja, wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden voor merken die hun producten willen promoten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze advertentiepakketten.

Hoe kan ik feedback geven over de website of een bug melden?

We waarderen feedback van onze gebruikers zeer! Als je een suggestie, klacht of bug wilt melden, kun je hier contact met ons opnemen.

Hoe wordt besloten welke folders op AanbiedingenFolders.be komen?

We werken nauw samen met diverse retailers om hun nieuwste folders te publiceren. We streven ernaar een breed scala aan folders te hebben die voor iedereen interessant zijn. Mocht je een folder missen, laat het ons weten!

Kan ik AanbiedingenFolders.be ook op mijn tablet gebruiken?

Ja, AanbiedingenFolders.be is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten, waaronder tablets.

Hoe kan ik een reclamefolder downloaden?

Het is bij ons niet mogelijk om de gehele folder te downloaden. Wel kun je de pagina als afbeelding opslaan. Bovendien kun je de link eenvoudig delen met familie en vrienden via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail.

Kan ik een folder toevoegen?

Zeker! Neem contact met ons op om een folder toe te voegen.

Ik zie een fout in een van de folders. Wat moet ik doen?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is. Als je echter een fout ziet, neem dan contact met ons op en we zullen het zo snel mogelijk onderzoeken.

Ik heb een andere vraag.

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!