Staples

Staples folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Staples

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Office Depot
Lyreco
Office Deals
Calipage
EuroGifts
Manutan
Staples
Bernard
Buro Market
van Helden
Viking

Populaire folders

Tips voor Staples korting

Staples folders

De coronapandemie heeft voor flinke veranderingen in onze maatschappij gezorgd. Zo is het opeens een stuk gebruikelijker om vanuit huis te werken. Geldt dit ook voor jou? Geniet jij ook zo van het thuiswerken en vind je het erg fijn dat je niet meer elke dag in de file aan hoeft te sluiten? Om het thuiswerken nog aangenamer te maken, is het aan te raden om bij Staples te shoppen. Bij deze groothandels vind je de beste kantoorartikelen, waarmee je het thuiswerken een stuk aangenamer, leuker en makkelijker maakt. Dit is zeker het geval als je profiteert van de promoties uit de Staples folders. Ons advies is om de Staples folders elke week te bekijken, aangezien de promoties bij deze keten behoorlijk hoog op kunnen lopen. Dankzij deze promoties wordt thuiswerken ook nog een stuk betaalbaarder voor je!

Staples België

Als je op zoek naar kantoorartikelen bent, kom je al snel bij Staples uit. Deze firma werd tientallen jaren geleden al opgericht en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Deze groei is niet alleen in ons land goed te zien, maar ook in meer dan 50 andere landen. Staples is inmiddels wereldwijd actief, waardoor de keten van nóg meer schaalvoordelen heeft kunnen profiteren. En van die schaalvoordelen profiteer je als consument uiteindelijk ook. Staples heeft jarenlang de gehele Benelux bediend vanuit het magazijn in Almere, maar daar is enige tijd gleden verandering ingekomen. Staples besloot namelijk om ook een groot magazijn in Stroombeek-Bever te openen. De meeste bestellingen die je nu bij deze groothandel plaatst, worden in dit magazijn verwerkt. Uiteraard komt dit ook de leverduur alleen maar ten goede.

Zakelijk & particulier

Dat wat Staples zo uniek maakt, is onder meer het diverse aanbod. Maar, deze firma richt zich bovendien op twee verschillende takken van sport; op zakelijke klanten én op particuliere klanten. Als zakelijke klant kun je grote hoeveelheid producten bij Staples afnemen, waarbij de mogelijkheden echt ongekend zijn. Ook als particulier is het mogelijk om bij Staples te shoppen, maar de focus ligt wel grotendeels op zakelijke klanten. Heb je bijvoorbeeld je eigen bedrijf? Of ben je bijvoorbeeld facility manager? In beide gevallen kun je naar hartenlust bestellingen plaatsen bij deze groothandel.

Duurzaamheid

Binnen de bedrijfsvoering van Staples is duurzaamheid een steeds groter geworden thema. Daar waar in eerste instanatie veel bedrijven hier niet mee bezig waren, is dat in de afgelopen jaren fors veranderd. Hier heeft Staples zelf ook een bijdrage aan geleverd, bijvoorbeeld door meer en meer eco producten aan te bieden. Ook doet Staples er momenteel alles aan om bijvoorbeeld inkt en toners te recyclen. Op deze manier tracht Staples om de invloed op onze aardbol tot een minimum te beperken. Is duurzaam ondernemen binnen jouw onderneming of bedrijf ook een centraal thema? Dan is het dus logisch om zaken met Staples te doen; qua duurzaamheid zouden jullie dan op één lijn liggen.

Aanbod op de website

Om een duidelijke indruk van het aanbod te krijgen, kun je het beste naar de website toegaan. Op de website kun je vervolgens op ‘Onze oplossingen’ klikken, waarna je in één oogopslag ziet wat Staples allemaal te bieden heeft. Zo kun je kiezen voor de categorie Kantoorinrichting, Kantoorartikelen, Technologie en print, Gezondheid en veiligheid, Catering- en kantineproducten en Sanitaire oplossingen. Per categorie vind je een ontelbare hoeveelheid aan producten terug, waardoor je bij Staples altijd de gewenste producten vinden. Sinds enige tijd heeft Staples hier nog een extra categorie aan toegevoegd; hybride werken. Met deze categorie tracht Staples in te spelen op de toenemende vraag naar producten voor in je thuiskantoor. En dit doet Staples met verve; het aanbod van producten voor hybride werken wordt alsmaar uitgebreider.

Klant worden

Heb je interesse om klant bij Staples te worden? Voordat je je eerste bestelling kunt plaatsen, moet je je eerst via de website van Staples aanmelden. Nadat je alle gegevens ingevuld hebt, kun je je aanvraag indienen. Staples gaat vervolgens aan de slag met het formulier en neemt vervolgens contact met je op. Daarbij wordt direct besproken wat Staples voor je kan betekenen en hoe de gang van zaken precies verloopt.

Contact & social media

Als je vragen hebt, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met Staples. Je kunt hiervoor mailen naar [email protected] of bellen naar 0800 38 560. De klantendienst van Staples is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Wil je op de hoogte blijven van bijvoorbeeld het aanbod en de beste promoties? Volg dan Staples via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Over Staples

Heb je behoefte aan kantoorartikelen of producten waarmee je het werken voor jezelf een stuk aangenamer kunt maken? De kans is héél groot dat je bij de firma Staples hiervoor aan het juiste adres bent. Deze firma heeft zich op verschillende specialisaties gestort, waaronder het aanbieden van kantoorartikelen.

Door de jaren heen heeft Staples in ieder geval een indrukwekkende groei door weten te maken. Het bedrijf is in meer dan 50 landen actief en biedt een ongekend uitgebreid assortiment aan. Als je een zakelijke klant bent, is het mogelijk om deze producten via de webshop van Staples te bestellen. Voordat je dit kunt doen, dien je wel eerst een account aan te maken via de website. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kan je naar hartenlust online bestellen bij Staples. De bestelde artikelen worden snel en voordelig op het gewenste adres bezorgd.

Op de website van Staples vind je meer informatie over het bedrijf en over de producten die aangeboden worden. Zo kan je in de menubalk op ‘Oplossingen’ klikken, waarna je de volgende categorieën naar voren ziet komen: Catering- en kantineproducten, Schoonmaak- en afvalbeheer, Sanitaire oplossingen, Verpakkings- en verzendmaterialen, Technologie en print, Kantoorinrichting, Kantoorartikelen, Gezondheid en veiligheid en Seizoensgebonden artikelen. Deze categorieën laten duidelijk zien dat het aanbod ongekend uitgebreid is.

Voor zakelijke klanten is het dus mogelijk om de producten via de webshop van Staples te bestellen. Als particuliere klant kan je de artikelen van Staples ook bij verschillende retailers in ons land aanschaffen.

Heb je vragen over het bedrijf of over producten uit het assortiment? Je kunt daarvoor bellen naar 0800 38560 of mailen naar [email protected]. Ook is het mogelijk om via de website een online contactformulier in te vullen, waarna één van de accountmanagers van Staples spoedig contact met je op gaat nemen.