Meubis

Meubis folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Meubis

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Meubis korting

Meubis folders

Ben je van plan om je woning anders in te gaan richten? Wil je kleine aanpassingen in je huis doorvoeren? Of wil je je huis compleet anders in gaan richten? Ongeacht wat je wensen precies zijn, ben je bij Meubis aan het juiste adres. Bij deze firma vind je namelijk een divers aanbod van de beste producten voor in huis. Ongeacht naar welke meubelen je op zoek bent; bij Meubis ga je de gewenste producten voor in huis vinden. Daarbij geniet je ook nog eens van de promoties uit de Meubis folders. De promoties die in de Meubis folders staan, zorgen ervoor dat je echt veel geld kunt besparen. De kortingen lopen hierbij namelijk op tot maar liefst 60%. Wil je hier van profiteren? Check dan direct de Meubis folders op onze website of op de website van Meubis.

Meubis België

Meubis omschrijft zichzelf als een jong en dynamisch familiebedrijf. Een familiebedrijf waarbij de focus ligt op interieur, meubilair en betaalbaarheid. Alle interieurartikelen die aangeboden worden, zijn van de beste kwaliteit en dus ook scherp geprijsd. Dat is een vrij unieke combinatie die Meubis bij al haar producten weet te creëren. Mede hierdoor is het niet verwonderlijk dat Meubis hard gegroeid is in ons land. Dit is niet zozeer aan de hoeveelheid winkels te zien, maar wel aan de naamsbekendheid. Overigens is Meubis ook in het land van onze Noorderburen relatief bekend geworden. Nadat Meubis in 2021 opgericht werd, heeft het bedrijf dus een mooie groei door weten te maken. Een groei die in onze ogen ook aan de waarden binnen de onderneming te danken is: inspiratie, vernieuwing en klantgerichtheid. Dát is waar het bij Meubis om draait.

Meubis showroom

Wil je graag je huis opnieuw in gaan richten? En ben je daarvoor op zoek naar nieuwe producten? Dan is het goed voor te stellen dat je deze producten even met je eigen ogen wilt bekijken. Ook is het goed voor te stellen dat je op bijvoorbeeld een bank even proef wilt zitten. Om dit voor je mogelijk te maken, heeft Meubis een eigen showroom geopend. Deze showroom is in de plaats Maldegem te vinden en is alleen op de dinsdag gesloten. In het weekend kun je naar hartenlust shoppen bij Meubis, net zoals op de maanden en woensdag tot en met vrijdag. Op de website van Meubis vind je alle gegevens van de showroom. Leuk detail: in de showroom van Meubis mag je hond aan een leiband mee.

Meubis starterspakketten

Vind je het heel lastig om een nieuwe eethoek voor in je huis uit te kiezen? Weet je niet zo goed op welke manier je je slaapkamer in moet richten? Of heb je moeite om een gezellige woonkamer te creëren? Als je hiermee zit te stunten, kun je voor één van de starterspakketten van Meubis kiezen. In dat geval doe je één aankoop, waarmee je de eetkamer, de woonkamer en de slaapkamer direct in weet te richten. Uiteraard ontvang je hier ook een mooie korting op; het is wat ons betreft echt aan te raden om de starterspakketten van Meubis op de website even te bekijken.

Aanbod op de website

Als je meer een liefhebber van online shoppen bent, zit je bij Meubis ook goed. Deze firma heeft namelijk enige tijd geleden hun eigen webshop gelanceerd, waarin je maar liefst 25.000 producten vindt. Al deze producten zijn onderverdeeld in categorieën, zoals Woonkamer, Slaapkamer, Bureau, Keuken, Badkamer, Starterspakketten, Eetkamer en Baby- en Kinderkamer. De meest opvallende categorie is toch wel ‘Direct leverbaar’. Als je voor producten uit die categorie kiest, ben je in staat om de producten direct op te halen. Of thuis te laten bezorgen. Op die manier heb je niks van doen met de ellenlange wachttijden.

Bezorg- en montageservice

Heb je nou een hele grote eettafel bij Meubis gekocht? Of heb je een complete woonkamer bij Meubis besteld? In dergelijke gevallen kun je gebruikmaken van de bezorg- en montageservice van Meubis. De meubelen worden netjes bij je thuisbezorgd, waarna de meubelen ook nog voor je in elkaar gezet worden. Dit betekent dat je zelf nergens omkijken naar hebt. En dat je direct kunt genieten van de nieuwe meubelen in je woning!

Inspiratie & Advies

Wil je inspiratie op doen? Check de website van Meubis; op de website van Meubis vind je bijvoorbeeld allerlei blogartikelen over het inrichten van je huis. Indien je van goed advies voorzien wilt worden, neem je het beste contact op met de klantenservice van Meubis. Je kunt Meubis ook volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Over Meubis

In 2010 zag de meubelfirma Meubis het levenslicht. Dit familiebedrijf richtte zich vanaf het begin op het aanbieden van meubelen die uitblinken qua prijs én qua kwaliteit. Door zich hier volledig in te specialiseren, heeft Meubis door de jaren heen een flinke groei door weten te maken. De firma heeft één grote vestiging in Maldegem, maar heeft ook een florerende webshop weten te ontwikkelen.

In de webshop van Meubis kan je het gehele assortiment inzien en de gewenste producten direct bestellen. Om het uitgebreide assortiment overzichtelijk aan te kunnen bieden, heeft dit familiebedrijf gekozen voor de volgende categorieën: Woonkamer, Eetkamer, Slaapkamer, Bureau, Keuken, Badkamer, Woonaccessoires, Inkomhal en Starterspakketten. Onder de categorie Woonkamer vind je onder meer Salon- en bijzettafels, Zetels, Rekken, Tv-meubels en mediakasten, Slaapbanken, Trolleys, Relaxzetels en fauteuils, Vakkenkasten, Hoeksalons, Boekenkasten, Poefs en voetenbankjes, Kolomkasten, Hangkasten en Sofa en zetel toebehoren.

In dit assortiment spelen twee aspecten dus een cruciale rol; de kwaliteit van de meubelen en de prijs van de meubelen. Deze voordelige prijs wordt mogelijk gemaakt door de gunstige voorwaarden die Meubis hanteert, aangezien het thuis laten bezorgen van de bestelling volledig gratis is. Nadat je de artikelen in ontvangst hebt genomen, heb je een bedenktermijn van 30 dagen. Binnen die periode kan je de artikelen weer retourneren. Je kunt de artikelen hierbij op laten halen voor een bedrag van 50 euro of terugsturen per post naar het magazijn van Meubis. In dat geval betaal je zelf ook de retourneringskosten.

Mocht je vragen hebben, kan je de sectie veelgestelde vragen op de website raadplegen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice van Meubis. Daarvoor kan je een live chat via de website starten, een online contactformulier invullen, een mail sturen naar [email protected] of een bericht sturen via Twitter, Instagram of Facebook. Het is helaas niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen.