Keukens De Abdij

Keukens De Abdij folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Keukens De Abdij

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Meubis
Delva
Yess
Wave
De Matrassen Gigant
Mylène
Sijben
Belga Meubelen
Disco G.V.
Sleeplife
Time 2 Sleep
Keukens De Abdij
Krea
Leolux
Prima-Lux
fonQ
Crack
Meubelen Jonckheere

Populaire folders

Tips voor Keukens De Abdij korting

Keukens De Abdij folders

Heb jij het liefste een moderne keuken? Of geef je de voorkeur aan een landelijke keuken? Of ga jij voor dé trend van de afgelopen jaren; een industriële keuken? De keuze is volledig aan jou. Doordat je uit zoveel soorten keukens kunt kiezen, is het niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken. Bij Keukens De Abdij wordt het maken van de keuze overigens niet makkelijker. Bij deze firma heb je namelijk de keus uit ongekend veel soorten keukens. Voordeel is echter wel dat je van scherpe prijzen kunt genieten. Op de website van Keukens De Abdij vind je bijvoorbeeld de speciale Keukens De Abdij folders. In deze folders vind je de huidige promoties en meer informatie over de outlet. Dankzij deze promoties wordt het alleen maar leuker om de perfecte keuken uit te zoeken!

Keukens De Abdij België

De familie Van den Brande begon in 1980 met hun eigen bedrijf; Keukens De Abdij. Vanaf het eerste moment ligt de focus hierbij al op het verkopen van de juiste keukens. Hierbij draait het niet alleen om de keukens zelf, maar ook om de service erachter. Klantvriendelijkheid, het verlenen van een perfecte service en oog voor detail zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen deze firma. Vanaf 1980 is in ieder geval gebleken dat de familie de zaakjes prima op orde heeft. Het bedrijf is momenteel nog steeds in handen van de familie; het kan dus met recht als een familiebedrijf getypeerd worden. Door de jaren heen is het team van Keukens De Abdij alleen maar groter geworden. Juist dankzij dit team is deze firma momenteel in staat om de best mogelijke service en kwaliteit te leveren. Bovendien heeft de firma meerdere showrooms geopend; in tien verschillende plekken in ons land!

Allerlei soorten keukens

Moderne keukens, landelijke keukens en industriële keukens. Het is slechts een kleine opsomming van de verschillende soorten keukens die je bij Keukens De Abdij aantreft. Deze firma biedt allerlei soorten keukens aan, geschikt voor in elk huis. Eigenlijk maakt het niet uit of je nou een klein of een groot huis hebt; bij Keukens De Abdij kun je altijd wel een geschikte keuken vinden. Bovendien staan de medewerkers graag je voor klaar om je perfect te informeren. Te informeren over de verschillende keukens, maar ook over de actuele promoties!

Afspraak maken

Ben je op zoek naar deskundig advies van een ware specialist? Dan is het aan te raden om een online afspraak te maken bij één van de toonzalen van Keukens De Abdij. Op het afgesproken tijdstip staat in de toonzaal één van de medewerkers gereed voor je. Je krijgt hierbij advies op maat, terwijl je ook samen met de specialist op zoek naar de perfecte keuken kunt gaan. Dat is dé keuken die volledig op jouw wensen aansluit.

Aanbod op de website

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe keuken aan te schaffen? Check dan zeker even de website van Keukens De Abdij. Als je op de website op ‘Keukens’ klikt, kun je het uitgebreide aanbod namelijk inzien. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de keuken ontwerper of de keuken calculator. Met de calculator kun je berekenen wat ongeveer de kosten van jouw droomkeuken zijn. Met de keuken ontwerper kun je keuken van jouw dromen volledig zelfstandig ontwerpen. Zonder enige beperkingen, behalve de afmetingen van jouw woning en jouw budget. Tevens vind je op de website een overzicht van alle toonzaalkeukens. Dit zijn keukens die als toonzaalmodel gefungeerd hebben in één van de toonzalen. Op dergelijke keukens krijg je een flinke korting.

Levenslange garantie & service

Koop je een keuken bij Keukens De Abdij? Dan geniet je van een levenslange garantie en service. Dit is één van de pluspunten waar Keukens De Abdij zich al geruime tijd mee weet te onderscheiden. Zodra je een keuken bij deze firma koopt, ben je dus verzekerd van een prima service. Ook is het prettig dat je je geen zorgen over de garantie van de keuken hoeft te maken.

Advies & contact

Voor advies ben je in één van de toonzalen aan het juiste adres. Je kunt echter op de website ook op ‘Advies’ klikken. Je vindt dan meer informatie over verschillende elementen van een keuken, waarmee je de juiste kennis op kunt doen. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Keukens De Abdij. Door naar 054 34 19 98 te bellen, kun je telefonisch van het best mogelijke advies voorzien worden.

Over Keukens De Abdij

De naam van deze firma, Keukens De Abdij, komt niet uit de lucht vallen. De oorsprong van deze firma is namelijk terug te vinden in de plaats Ninove. Vlak naast de oude abdijpoort is de oorsprong van deze firma te vinden; de naam is daardoor goed te verklaren. Door de jaren heen is de firma Keukens De Abdij behoorlijk populair geworden. Dat komt onder meer door de scherpe prijzen, de uitmuntende service die verleend wordt en de gevarieerde keukens die aangeboden worden. Volgens de firma zelf ligt de focus daarbij onder meer op kwaliteit en op detail. Ook worden alleen de beste materialen gebruikt voor het fabriceren van de verschillende keukens.

Op de website van deze firma kan je meer informatie vinden over de verschillende keukens. Je kunt hierbij namelijk kiezen tussen de volgende categorieën: Moderne keukens, Landelijke keukens, Lopende projecten, Flanders creations en Keuken ontwerper. Per categorie kan je onwijs veel inspiratie op doen, terwijl je dankzij de laatst genoemde categorie zelfs digitaal je eigen keuken kunt ontwerpen.

Ook vind je op de website van Keukens De Abdij meer informatie over scherp afgeprijsde keukens. Daarvoor kan je in de menubalk op ‘Outlet’ klikken, waarna je de verschillende afgeprijsde keukens te zien krijgt. Sommige keukens worden met maar liefst 57% korting aangeboden!

Wil je graag een bezoekje brengen aan Keukens De Abdij? Dat is mogelijk; de showroom is gevestigd in Ninove en is van dinsdag tot en met zondag geopend. Mocht je direct een afspraak willen maken, is dat mogelijk via de website. Je kunt ook telefonisch (054 34 19 98) en via de mail ([email protected]) contact opnemen met deze firma uit Ninove! Via Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter blijf je op de hoogte van de nieuwste keukens en aanbiedingen.