Zooplus

Zooplus folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Zooplus

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Zooplus korting

Zooplus folders

Heb je een huisdier? Dan weet je als geen ander dat je een hoop producten voor je huisdier nodig hebt. Denk hierbij aan speelgoed, aan eten, aan zorgproducten en aan andere producten. Voor al deze producten ben je bij de firma Zooplus aan het juiste adres. Bij deze firma vind je zo’n beetje alle mogelijke producten voor allerlei soorten huisdieren. De focus ligt bij Zooplus op honden en katten, maar ook voor andere huisdieren ben je bij Zooplus aan het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat je bij deze keten van een scherpe prijsstelling verzekerd bent. Deze firma doet er simpelweg alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit uit zich in de lage basisprijzen, maar ook in de promoties. In de Zooplus folders vind je altijd de beste promoties van dit moment, waarmee je oprecht veel geld kunt besparen. Check daarom altijd eerst de Zooplus folders, voordat je een aankoop bij deze keten gaat doen. Dit maakt het winkelen bij Zooplus in ieder geval leuker en betaalbaarder.

Zooplus België

Over de historie van Zooplus is online vrij weinig informatie te vinden. Wat wij wel weten, is dat Zooplus één van de grootste aanbieders van dierproducten is. Dit blijkt niet alleen uit de populariteit in ons land, maar ook uit de populariteit in andere landen. De webshop van Zooplus is in tal van talen beschikbaar, waaruit duidelijk blijkt dat Zooplus internationaal actief is. Dat klopt inderdaad. Deze firma is inmiddels in heel Europa actief. Ook in ons land heeft Zooplus inmiddels flinke naam gemaakt. Dit is onder meer aan het hoogwaardige aanbod te danken, maar ook aan de extra diensten en services. Daar lees je hieronder meer over, evenals over manieren waarop je extra geld bij Zooplus kunt besparen.

Zooplus programma’s

Zooplus heeft door de jaren heen meerdere programma’s in het leven geroepen. Eén van de meest voorname programma’s is het bonusprogramma. Als je regelmatig een aankoop bij Zooplus krijgt, krijg je hiervoor ZooPoints. Deze punten kun je sparen en uiteindelijk inwisselen voor gratis producten in de bonusshop. Deze punten worden bij elke bestelling automatisch op je account bijgeschreven, waardoor je eigenlijk ongemerkt voor gratis producten spaart. Super leuk. Dit is overigens slechts één van de zaken waarmee Zooplus zich weet te onderscheiden.

Zooplus diensten

Bij Zooplus ben je voor aanvullende diensten ook aan het juiste adres. Zo is het mogelijk om via Zooplus een geschikte dierenarts bij je in de buurt te vinden. Meer informatie daarover vind je op de website van Zooplus. Tevens vinden wij het geweldig dat je bij Zooplus van de juiste adviezen voorzien wordt. Men informeert en adviseert je volledig gratis. Dit komt puur doordat Zooplus het beste met jouw (huis)dier voor heeft. Ook willen we graag het Zooplus Magazine nog aanstippen. Dit is een magazine met daarin actuele informatie en bezienswaardigheden over allerlei dieren. Erg leuk en informatief dus om dit magazine door te nemen. op de website van Zooplus vind je ook meer informatie over dit magazine.

Aanbod op de website

Shoppen doe je bij Zooplus via de webshop. Wat in deze webshop direct opvalt, zijn de verschillende categorieën. Zo kun je kiezen voor Hond, Kat, Apotheek, Knaagdier, Vis, Vogel, Paard of Topmerken. Uit deze categorieën blijkt overigens dat Zooplus zich niet alleen op huisdieren richt. Ook voor vogels en paarden biedt men dus de juiste producten aan. Als je voor bijvoorbeeld Hond of Kat kiest, krijg je allerlei subcategorieën te zien. Met deze subcategorieën is het nog makkelijker om snel de gewenste producten te vinden. Overigens kun je in de menubalk ook nog kiezen voor ‘% Aanbiedingen’. In die categorie vind je de beste promoties, net zoals dat je deze in Zooplus folders aantreft.

Zooplus nieuwsbrief & social media

Het is aan te raden om je voor de Zooplus nieuwsbrief aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de beste promoties. Als je je nu voor de nieuwsbrief aanmeldt, krijg je ook nog eens 333 gratis ZooPoints. Met die punten spaar je dus voor gratis producten. Overigens kun je Zooplus ook nog volgen via social media. Men is actief op Facebook, YouTube, Pinterest en Instagram.

Contact

Zit je met een vraag of wil je van het beste advies voorzien worden? Dan kun je het beste rechtstreeks contact met Zooplus opnemen. Dit doe je door te bellen naar 0032 28 804 421. Ook is het mogelijk om een online contactformulier in te vullen. Heb je op dit moment al een Zooplus account? Log dan in je account in en stel je vraag direct vanuit je account.

Over Zooplus

Het bedrijf Zooplus vindt haar oorsprong in de Duitse stad München. In deze stad werd het bedrijf opgericht in het jaar 1999. Vanaf dat moment is Zooplus uitgegroeid tot één van de grootste e-commercebedrijven op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Deze groei heeft er ook voor gezorgd dat wij in België kunnen genieten van het uitgebreide aanbod van Zooplus.

Dit bedrijf weet zich absoluut op meerdere vlakken te onderscheiden. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld geen fysieke winkels, maar kun je alleen shoppen via de online webshop. In die online webshop vind je echter een ongekend uitgebreid assortiment terug, waardoor je alle benodigdheden voor jouw (huis)dier kunt vinden.

Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct enkele categorieën naar voren komen: Hond, Kat, Knaagdier, Vis, Vogel, Paard, Medisch, Top Merken en Tips. Per categorie (en dus ook per dier) vind je een divers aanbod terug van alle denkbare dierbenodigdheden. Voor dit aanbod werkt Zooplus overigens samen met de meest gerenommeerde merken. Je weet daardoor ook zeker dat je louter de juiste producten via het assortiment van Zooplus aan kunt schaffen.

Heb je in de webshop van Zooplus de gewenste producten ontvangen? Dan kun je deze direct bestellen, waarbij je rekening moet houden met minimale verzendkosten van 2,99 euro. Bestel je voor een bedrag tussen de 29 en 38,99 euro? Dan betaal je slechts 0,99 euro aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan 39 euro? Dan is de verzending volledig kosteloos.

Wil je de ontvangen producten retourneren? Dat is mogelijk, indien je binnen 14 dagen contact opneemt met de klantendienst van Zooplus. De retournering van de producten is volledig gratis, indien je contact opneemt met de klantendienst.

Heb je op dit moment vragen? Je kunt een online contactformulier invullen, maar je kunt ook bellen naar 025 887 125. De klantenservice van Zooplus is op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur.