Pet's Place

Pet's Place folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Pet's Place

Vergelijkbare winkels

Houtshop
Pet's Place
Oh’Green
Tuinmaximaal
Medpets.be
Vivara
Europoint
Bakker
Horta
Life & Garden
Buitenhof
Fleurop
Zooplus
Zowizoo
Overstock Garden
Woodtex
Eurotuin
Maxi Zoo

Populaire folders

Tips voor Pet's Place korting

Pets Place folders

Dé dierenwinkel van België en Nederland. Dat is de manier waarop Pets Place zichzelf omschrijft. Dat deze keten voor deze omschrijving kiest, is iets wat wij ons goed voor kunnen stellen. Zowel in Nederland als in ons land is Pets Place namelijk een gerenommeerde partij geworden. Een partij waarbij je voor alle soorten huisdieren terecht kunt. Het aanbod is divers, in het aanbod zijn louter de beste merken te vinden en het aanbod is aantrekkelijk geprijsd. Dat laatste is ook te danken aan de promoties waar Pets Place regelmatig mee stunt. Als je op de hoogte van deze promoties wilt blijven, hoef je alleen maar deze pagina in de gaten te houden. Op deze pagina vind je namelijk de actuele Pets Place folders. Blader deze folders digitaal door en profiteer eventueel direct van de aantrekkelijke promoties van Pets Place. Met dank aan de aanbiedingen uit de folders is het shoppen bij Pets Place nóg leuker.

Pets Place België

Vele jaren geleden startte Pets Place als een kleine onderneming in Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden, lag de focus vanaf het allereerste moment op huisdieren. Al snel bleek in het land van onze noorderburen dat er veel vraag was naar goede producten voor huisdieren. Pets Place kon dan ook al snel opschalen en zich ook op ons land richten. Uiteindelijk heft men besloten om in ons land géén fysieke winkels te openen, maar wel een webshop. In de Belgische webshop van Pets Place zijn meer dan 14.000 producten te vinden. Shop je liever in een fysieke winkel? Dan zou je naar Nederland toe moeten gaan; in Nederland zijn meer dan 200 winkels van Pets Place door de jaren heen geopend. Veel van deze winkels bevinden zich overigens nét over de grens met ons land. Mogelijk is het voor je interessant om naar één van die winkels af te reizen.

Pets Place merken

Ben je op zoek naar nieuwe producten voor je huisdieren? Dan wil je ongetwijfeld voor het beste van het beste gaan. Dat begrijpt men bij Pets Place maar al te goed, aangezien men louter met de beste merken samenwerkt. Het gaat hierbij om merken als Royal Canin, Farm Food, Prins, Sam’s Field en Edgard & Cooper. Op de website van Pets Place vind je overigens een overzicht met daarin alle merken. Blader door de lijst met merken heen en je ziet direct dat Pets Place haar zaakjes prima op orde heeft. Door met de beste merken samen te werken, is Pets Place in staat om een hoogwaardig én uitgebreid aanbod te hanteren.

Pets Place services

Pets Place is meer dan alleen een aanbieder van de beste producten. Door de jaren heen heeft deze firma namelijk meerdere extra services ontwikkeld. Zo heeft men een eigen dierenartspraktijk opgericht, heeft men meerdere trimsalons geopend en heeft men een Dogwash in de winkels geopend. Met dank aan deze extra services verzorg je je huisdier op de best mogelijke manier. Dat Pets Place dergelijke services aanbiedt, zegt wat ons betreft genoeg.

Aanbod op de website

Vanuit België is het mogelijk om naar één van de winkels van Pets Place in Nederland af te reizen. Je kunt het echter ook makkelijker voor jezelf maken; dat doe je door te shoppen via de webshop van Pets Place. In de webshop kun je shoppen op merk, maar ook op dier. Zo kun je filteren op hond, kat, vis, knaagdier of één van de vele andere soorten (huis)dieren. Per dier krijg je vervolgens allerlei producten te vinden; variërend van de beste verzorgingsproducten tot aan het leukste speelgoed. Heb je online de gewenste producten gevonden? Indien je voor meer dan 29 euro een bestelling plaatst, geniet je ook nog van gratis verzending. Het retourneren is bij Pets Place sowieso gratis.

Pets Place tuin

Door de jaren heen heeft Pets Place haar aanbod flink uitgebreid. Dat blijkt ook uit het aanbod van producten die voor in de tuin geschikt zijn. Pets Place biedt onder meer tuingereedschap, spullen voor in de vijver en buitenverlichting aan. Als je nog nieuwe producten voor in de tuin wilt kopen, kan het dus geen kwaad om eens de webshop van Pets Place te raadplegen.

Account & social media

Wil je vaker een bestelling bij Pets Place plaatsen? Maak een account aan; je maakt het plaatsen van een bestelling daarmee nog makkelijker voor jezelf. Op de hoogte blijven van de nieuwste producten en promoties doe je via Facebook, Tiktok, Instagram en YouTube. Op die social media kanalen is Pets Place behoorlijk actief.

Over Pet's Place

Dé online dierenwinkel voor jouw hond en kat. Dat zijn eigenlijk de woorden waarmee de firma Pets Place zich weet te onderscheiden. Deze firma vindt zijn oorsprong in Nederland en heeft in 2019 de overstap naar ons land weten te maken. Het bedrijf heeft nog géén winkel in ons land geopend, maar heeft wel een uitgebreide webshop. Via deze webshop is het mogelijk om allerlei producten aan te schaffen.

In de webshop van Pets Place kan je een keuze maken tussen de volgende categorieën: Hond en Kat. Als je voor bijvoorbeeld de categorie Hond kiest, krijg je de volgende categorieën te zien: Hondenvoer, Droogvoer, Natvoer, Dieetvoer, Hondensnacks, Premium snacks, Natuurlijke snacks en Standaard snacks. Ook onder de categorie ‘Kat’ vind je meerdere subcategorieën en producten terug.

De Nederlandse webshop van Pets Place is een stuk uitgebreider te noemen, maar via die webshop is het niet mogelijk om de bestelde artikelen in België te laten bezorgen. Dat is via de Belgische webshop uiteraard wel mogelijk, waarbij je ook nog profiteert van voordelige verzendkosten. Indien je voor meer dan 29 euro een bestelling plaatst, hoef je bijvoorbeeld helemaal géén verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders betaal je enkele euro’s voor de verzending.

Ben je niet tevreden met de ontvangen artikelen? Dan kan je deze binnen een termijn van 14 dagen volledig kosteloos retourneren. Op de website van Pets Place vind je meer informatie over de retourvoorwaarden en –instructies.

Voor vragen kan je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantendienst van Pets Place. Je kunt daarvoor bellen naar +32 (0) 78 48 44 73, een Whatsapp bericht sturen naar +31 318 75 92 59, mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen.